نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

  1. #1

    چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    سلام.
    چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟
    اماده نیست؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mtnam1372
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    30
    پست
    161

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    اماده بودنشو باید سرچ بزنی
    اما شما باید با یه شرکت اس ام اس قرار داد ببنیدید که ماشاالله زیادم شدن / خودشون api هارو به زبان های مختلف نوشتن مابقیشم سادس

  3. #3

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    یعنی خودشون فرم ثبت نام با تایید از طریق اس ام اس رو اماده به من میدن؟؟؟؟!
    دیگه نیاز نیست کاری کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرزند کوروش
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    برنامه نویس زندگی هم میکنه؟
    پست
    486

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    نه خودشون وب سرویس مربوط به دریافت و ارسال پیامک رو میدن به همراه اموزش و مستنداتش
    شما بر اساس اون کدت رو طراحی میکنی

  5. #5

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeed-71 مشاهده تاپیک
    یعنی خودشون فرم ثبت نام با تایید از طریق اس ام اس رو اماده به من میدن؟؟؟؟!
    دیگه نیاز نیست کاری کنم؟
    نه اینجوری نیست.
    شرکت اس ام اس هارو دریافت میکنه و از طریق url برای تو توی متغییر میفرسته و تو هم اونارو از طریق متد get دریافت میکنی و تفکیک میکنی-این برای دریافت.
    برای ارسال:
    شرکت میگه اقا سایت به هرکی خواستی اس بفرستی باید نام شماره متن پیام رو بفرستی + یک کد که بفهمن از طرف سایت شماست.اینارو از طریق url ارسال میکنی.
    حالا طرز کار کلی اینجوری میشه.
    هرکی میاد ثبت نام کنه شما شمارشو میگیری و یه کدی رو تولید میکنی و بهش اس میدی و تو سایتت میگی برای تایید کدی که برات اس کردیم رو تو فیلد زیر بنویس طرف مینویسه مقایسه میکنی و ادامه ی کار

  6. #6

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    اگه بخوام کسی این چیزای که گفتیدو بنویسه چند میگیره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    سلام
    کاری نداره که
    یه کد ساده ساده هستش
    مثلا کد زیر رو نیگا مال یه وب سایت ارسال پیامک هستشه
    این فایل برای وب سرویسشه:
    <?php
    function sendsms($mobile)
    {
    $text = "متن پیام";
    $username = "نام کاربری در سامانه";
    $password = "رمزعبور سامانه";
    $api = 8;
    $from = 02555655200052;
    $host="yoursite.domain";
    $path="/API/SendSMS.aspx";
    $site=$_SERVER['HTTP_HOST'];
    $sitefu=$_SERVER['REQUEST_URI'];
    $data_to_send="username=$username&password=$passwo rd&api=$api&from=$from&to=$mobile&text=".urlencode ($text);
    $fp = fsockopen($host,80);
    $outp="POST $path HTTP/1.1\n";
    $outp.="Host: $host\n";
    $outp.="Content-type: application/x-www-form-urlencoded\n";
    $outp.="Content-length: ".strlen($data_to_send)."\n";
    $outp.="Connection: close\n\n";
    $outp.=$data_to_send;
    fputs($fp,$outp);
    fclose($fp);
    }
    ?>

    مثلا این یه تابعه که میتونی درصورت ارسال شدن یا ارسال نشدن یه پیامی رو به کاربر بدی!
    موفق باشی

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    اقا محسن شما برای این کار از کجا سرویس اس ام اس میگیرین ؟
    کجارو پیشنهاد میکنین

  9. #9

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen6500 مشاهده تاپیک
    سلام
    کاری نداره که
    یه کد ساده ساده هستش
    مثلا کد زیر رو نیگا مال یه وب سایت ارسال پیامک هستشه
    این فایل برای وب سرویسشه:
    <?php
    function sendsms($mobile)
    {
    $text = "متن پیام";
    $username = "نام کاربری در سامانه";
    $password = "رمزعبور سامانه";
    $api = 8;
    $from = 02555655200052;
    $host="yoursite.domain";
    $path="/API/SendSMS.aspx";
    $site=$_SERVER['HTTP_HOST'];
    $sitefu=$_SERVER['REQUEST_URI'];
    $data_to_send="username=$username&password=$passwo rd&api=$api&from=$from&to=$mobile&text=".urlencode ($text);
    $fp = fsockopen($host,80);
    $outp="POST $path HTTP/1.1\n";
    $outp.="Host: $host\n";
    $outp.="Content-type: application/x-www-form-urlencoded\n";
    $outp.="Content-length: ".strlen($data_to_send)."\n";
    $outp.="Connection: close\n\n";
    $outp.=$data_to_send;
    fputs($fp,$outp);
    fclose($fp);
    }
    ?>

    مثلا این یه تابعه که میتونی درصورت ارسال شدن یا ارسال نشدن یه پیامی رو به کاربر بدی!
    موفق باشی
    ممنون.این مال کدوم سایت هستش؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohsen6500
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    آبادان
    سن
    37
    پست
    589

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط Veteran مشاهده تاپیک
    اقا محسن شما برای این کار از کجا سرویس اس ام اس میگیرین ؟
    کجارو پیشنهاد میکنین
    والا من خودم خیلی تو این زمینه واسه خودم البته کار نکردم (پنل های زیادی رو تجربه نکردم!)
    اینی که نوشتم رو واسه یکی از مشتریانم درستش کردم
    مشخصات سرویس پیامک رو خودش داشت یه پنل هم واسم درست کرد
    آدرسش هم اینه
    سیستمش خوبه منتها یکمی از نظر گرافیکی ضعیفه
    یعنی واسه یه طراح وب (البته من گرافیکم خوب نیست ولی خوب!) توی نیگاه اول بد میزنه تو ذوق آدم
    خودم هم از اپیلو استفاده کردم البته استفاده به اون صورت نداشتم واسه خودم
    سایت بدی نیست
    البته یکی دیگه هم هست به نام الوند اسم اس
    اینم سایت خوبیه
    موفق باشید

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saeedjafari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    151

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط mohsen6500 مشاهده تاپیک
    سلام
    کاری نداره که
    یه کد ساده ساده هستش
    مثلا کد زیر رو نیگا مال یه وب سایت ارسال پیامک هستشه
    این فایل برای وب سرویسشه:
    <?php
    function sendsms($mobile)
    {
    $text = "متن پیام";
    $username = "نام کاربری در سامانه";
    $password = "رمزعبور سامانه";
    $api = 8;
    $from = 02555655200052;
    $host="yoursite.domain";
    $path="/API/SendSMS.aspx";
    $site=$_SERVER['HTTP_HOST'];
    $sitefu=$_SERVER['REQUEST_URI'];
    $data_to_send="username=$username&password=$passwo rd&api=$api&from=$from&to=$mobile&text=".urlencode ($text);
    $fp = fsockopen($host,80);
    $outp="POST $path HTTP/1.1\n";
    $outp.="Host: $host\n";
    $outp.="Content-type: application/x-www-form-urlencoded\n";
    $outp.="Content-length: ".strlen($data_to_send)."\n";
    $outp.="Connection: close\n\n";
    $outp.=$data_to_send;
    fputs($fp,$outp);
    fclose($fp);
    }
    ?>

    مثلا این یه تابعه که میتونی درصورت ارسال شدن یا ارسال نشدن یه پیامی رو به کاربر بدی!
    موفق باشی
    با سلام و وقت بخیر
    من یک فرم HTML طراحی کردم
    وب سرویس هم تهیه کردم
    یعنی میفرمایید اون وب سرویس رو به فرمم اتصال بدم کار میکنه ؟
    هم برای لوگین به سایت و هم برای رجیستر .....
    ممنون

  12. #12

    نقل قول: چجوری یه فرم عضویت و لاگین با استفاده شماره موبایل و تایید از طریق sms طراحی کنم؟

    نقل قول نوشته شده توسط saeedjafari مشاهده تاپیک
    با سلام و وقت بخیر
    من یک فرم HTML طراحی کردم
    وب سرویس هم تهیه کردم
    یعنی میفرمایید اون وب سرویس رو به فرمم اتصال بدم کار میکنه ؟
    هم برای لوگین به سایت و هم برای رجیستر .....
    ممنون
    بله کار میکنه
    فقط مثلا تو همین نمونه کدی که اینجا هست متن پیام رو باید کد رندوم تولید کنی و تو یه session ذخیره کنی و بجای متن پیام یا همون پارامتر $text کد رندوم رو ارسال کنی. و تو صفحه بعدیت هم چک میکنی که اگه کدی که ارسال شد و کاربر وارد کرد برابر با کد رندومی هست که تولید شده، اوکی بده و بره صفحه بعد
    البته توابع و پارامترهای ارسالی تو هر وب سرویس تفاوت میکنه ولی کلیت همینه

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد فرم لاگین با استفاده از بر نامه نویسی 3 لایه
    نوشته شده توسط mrezasabbaghi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1391, 21:55 عصر
  2. ذخیره کردن یک فرم با فرمت doc. با استفاده از Dialog save
    نوشته شده توسط shahrooz_tk در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1385, 13:51 عصر
  3. چه کدی برای اضافه کردن فرم باasp.net تحت C#‎ استفاده میشود.
    نوشته شده توسط rohollahmahmoodiany در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1384, 01:45 صبح
  4. فرم عضویت و ذخیره توی بانک بصورت کد اسکی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش Classic ASP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 17:27 عصر
  5. فرم عضویت و خالی بودن مقادیر الزامی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1384, 13:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •