نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نمونه سازی از کلاس بدون استفاده از new

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار MiniMicro
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    google,Microsoft,Oracle,...,
    سن
    30
    پست
    98

    Question نمونه سازی از کلاس بدون استفاده از new

    سلام خدمت همه دوستان یه سوالی داشتم در مورد نمونه سازی از کلاس بدون ذکر کلمه کلیدی new...
    وقتی که از یک کلاس نمونه سازی میشه بدون استفاده از new کامپیالر میگه که کلاس یک نوع هستش و نمیشه اون رو مثل یک متغییر استفاده کرد....
    اما یک خط بعد از اون توسط کامپایلر اضافه میشه که این خطا رو رفع میکنه میدونید این خط چیه و چه کاری انجام میده؟

    Class1 cs = Class1();

    private Class1 Class1()
    {
    throw new NotImplementedException();
    }

  2. #2

    نقل قول: نمونه سازی از کلاس بدون استفاده از new

    سلام.
    در کدی که نوشته اید، شما در واقع متودی به اسم Class1 دارید که کلاس یا structure ای از نوع Class1 برمیگردونه...
    در نتیجه، اونجایی که میگید بدون ذکر new کد بازهم کار میکنه، در واقع دارید تابع Class1 رو Call می کنید و این مساله
    ارتباطی به Instantiate شدن کلاس مربوطه نداره...


    public class Class1
    {
    }

    public partial class MyClass
    {
    public MyClass()
    {
    Class1 cs = Class1();
    }

    private Class1 Class1()
    {
    throw new NotImplementedException();
    }
    }


    موفق باشید.

    نقل قول نوشته شده توسط MiniMicro مشاهده تاپیک
    سلام خدمت همه دوستان یه سوالی داشتم در مورد نمونه سازی از کلاس بدون ذکر کلمه کلیدی new...
    وقتی که از یک کلاس نمونه سازی میشه بدون استفاده از new کامپیالر میگه که کلاس یک نوع هستش و نمیشه اون رو مثل یک متغییر استفاده کرد....
    اما یک خط بعد از اون توسط کامپایلر اضافه میشه که این خطا رو رفع میکنه میدونید این خط چیه و چه کاری انجام میده؟

    Class1 cs = Class1();

    private Class1 Class1()
    {
    throw new NotImplementedException();
    }

تاپیک های مشابه

  1. نمونه سازی از کلاس در wcf
    نوشته شده توسط wolf_majid در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1392, 23:15 عصر
  2. نمونه سازی از کلاس در wcf
    نوشته شده توسط wolf_majid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 فروردین 1392, 23:11 عصر
  3. سوال: نمونه سازی از dll یا استفاده از dll در برنامه تحت وب
    نوشته شده توسط aminghaderi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 شهریور 1389, 15:52 عصر
  4. سوال: استفاده از محتویات کلاس بدون نمونه سازی از آن
    نوشته شده توسط haghft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 17 تیر 1387, 00:10 صبح
  5. نمونه سازی از کلاس فرزند در حافظه stack، وقتی که کلاس والد abstract باشه؟
    نوشته شده توسط PC2st در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 اسفند 1386, 16:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •