نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل استفاده از اکتیو ایکس Kylix روی سیستم 64 بیتی

  1. #1

    مشکل استفاده از اکتیو ایکس 32 بیتی Kylix روی سیستم 64 بیتی

    سلام
    من می خوام برنامه رو به صورت 64 بیتی کامپایل کنم خطای زیر رو می ده.

    Class not registered (Exception from HRESULT: 0x80040154 (REGDB_E_CLASSNOTREG))


    توی سایت MSDN زده باید از کد زیر استفاده کنید اما من نفهیمدم چطور باید اینکار انجام بدم راهنمای کنید خطا میده مقدار null نمی تونی به متد پاس کنی

    Object newObj = Activator.CreateInstance(Type.GetTypeFromProgID("A xKYLIXSMSLib.AxKylixSMS"));
    آخرین ویرایش به وسیله احمد سامعی : شنبه 09 شهریور 1392 در 11:32 صبح

  2. #2

    نقل قول: مشکل استفاده از اکتیو ایکس Kylix روی سیستم 64 بیتی

    دوستان یعنی تا حالا به این مشکل بر نخورده! که بخواد از اکتیوایکس 32 بیتی در برنامه 64 بیتی استفاده کنه؟؟؟

    من هر چی کنترل برای ارسال اس ام اس گیر آورده فقط با 32 بیتی کار می کنه اما برنامه 64 بیتی باید چه کنم؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل استفاده از اکتیو ایکس Kylix روی سیستم 64 بیتی

    فکر اینکه بخوای روی 64 بیتی اجراش کنیو اصلا نکن
    روی 64 بیتی اصلا جواب نمیده
    موفق باشید

  4. #4

    نقل قول: مشکل استفاده از اکتیو ایکس Kylix روی سیستم 64 بیتی

    شدنش می شه توی لینکی که از ماکروسافت گذاشتم یک توضیحاتی داده اما من نتونستم کاربردی کنم

    الان هم سیستم من 64 بیتی وقتی 32 بیتی کامپایل می کنم ران می شه اما بقیه بخش ها و کنترل های من برای هر سیستم عاملی مجزا هست و باید این هم مجزا باشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1393, 19:03 عصر
  2. کسی میتونه در مورد استفاده از اکتیو ایکس SGrid Control 2.0 راهنماییم کنه؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 اسفند 1387, 13:15 عصر
  3. نحوه استفاده از اکتیو ایکس ActiveX در پروژه های MFC
    نوشته شده توسط Cave_Man در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1387, 22:41 عصر
  4. سوال: مشکل با Norton Ghost برای نسب روی سیستم های مختلف
    نوشته شده توسط takfanar در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 11:37 صبح
  5. چگونگی استفاده از اکتیو ایکس
    نوشته شده توسط hamedinho در بخش Access
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 20:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •