نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل دراجرای کد در cmd

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    مشکل دراجرای کد در cmd

    سلام بر دوستان و اساتید
    حتما شما هم حداقل یه بار به اون ویروس که همه ی فایلا رو تو مموری ها رو هیدن سیستمی میکنن گرفتار شدین
    خوب من یه برنامه برای از این حالت در اوردن نوشتم اما مشکل اینجاست که کار نمیکنه
    کدش اینه
    foreach (string Folders in System.IO.Directory.GetDirectories("d://n"))
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("cmd", "attrib" + Folders + "-s -h");
    }

    به جای اینکه دستور attrib رو اجرا کنه یه دستور نا مربوط اجرا میکنه که ظاهرا فقط مسیر پروژه رو نوشته عکسش رو هم ضمیمه کردم
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: png cmd.PNG‏ (8.6 کیلوبایت, 26 دیدار)

  2. #2

    نقل قول: مشکل دراجرای کد در cmd

    من این برنامرو قبلا نوشتم الان برات اینجا میزارمش

  3. #3

    نقل قول: مشکل دراجرای کد در cmd

    بفرما این اون برنامه ای هست که من نوشتم

    http://uploadboy.com/zymif4ikem9f.html

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: مشکل دراجرای کد در cmd

    خیلی ممنون
    میشه یه ذره درباره این تیکه توضیح بدید؟
    SendKeys.Send("D:");
    SendKeys.Send("{enter}");
    SendKeys.Send("attrib -s -h /d /s");
    SendKeys.Send("{enter}");
    SendKeys.Send("Exit");
    SendKeys.Send("{enter}");

    از کپی پیست بدون یادگیری متنفرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: مشکل دراجرای کد در cmd

    باسلام
    از کپی پیست بدون یادگیری متنفرم
    این خیلی خوبه وباعث پیشرفت میشه...

    .
    .
    با خود دات نت هم میتونید این کد را پیاده سازی کنید
    در واقع این کد خاصیت سیستمی و مخفی بودن فایل را غیر فعال میکنه
    یک مثال جامع و کامل http://www.csharp-examples.net/file-attributes/

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار matrix-program
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    Iran ->Isfahan
    پست
    238

    نقل قول: مشکل دراجرای کد در cmd

    ممنون
    لینکی که دادید خیلی خوب و کار آمد بود و کارمو راه انداخت

    اما من معنی اینم دوست دارم بدونم
    sendkeys.send

    دست از کله کچل این کد تا وقتی یاد نگرفتم بر نمیدارم

  7. #7

    نقل قول: مشکل دراجرای کد در cmd

    چیزی که به عنوان پرامتر میدی رو برمیگردونه به سیستم(انگار تایپ کردی یعنی هر جایی تو سیستمو سلکت کنی اونو تایپ میکنه که این هرجا میتونه کنسول هم باشه...

  8. #8

    نقل قول: مشکل دراجرای کد در cmd

    نقل قول نوشته شده توسط matrix-program مشاهده تاپیک
    sendkeys.send
    یعنی که تایپ کردی این کد رو توی Cmd و بعد اینتر زدی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل دراجرای کد insert
    نوشته شده توسط lyrart در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 خرداد 1390, 14:10 عصر
  2. سوال: مشکل دراجرای پروژه بر روی IIS 7.0 +
    نوشته شده توسط neynavaz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 02 بهمن 1389, 13:00 عصر
  3. مشکل دراجرای کد
    نوشته شده توسط rahele83 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 23 مرداد 1389, 18:04 عصر
  4. مشکل دراجرای کد
    نوشته شده توسط rahele83 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 22 مرداد 1389, 17:14 عصر
  5. سوال: مشکل دراجرای فرم
    نوشته شده توسط look20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 21:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •