نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل هنگام insert تو بانک

  1. #1

    مشکل هنگام insert تو بانک

    سلام دوستان
    ميشه ببينين مشکل کد زير چيه؟


    string sql1 = "INSERT INTO tblrastehF" +
    " (namrastehF, xrastehA)" +
    " VALUES (N'{0}'),(N'{1}') ";
    sql1 = string.Format(sql1, this.Name,this.label1.Text);


    اينم پيغام خطاشه:
    There are more columns in the INSERT statement than values specified in the VALUES clause. The number of values in the VALUES clause must match the number of columns specified in the INSERT statement.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل هنگام insert تو بانک

    یکی از فیلدهای بانکتون احتمالا از نوع عددی میباشد و شما دارین بصورت رشته ارسال میکنین. دز خط زیر
    VALUES     (N'{0}'),(N'{1}')

    تک کتیشنی که مربوط به اون فیلد عدیدی استو بردارین.
    با فرض اینمه فیلد namrastehF عددی باشه کد رو به صورت زیر تغییر بدین
    string sql1 = "INSERT INTO tblrastehF" +
    " (namrastehF, xrastehA)" +
    " VALUES (N{0},N'{1}') ";
    sql1 = string.Format(sql1, this.Name,this.label1.Text);

  3. #3

    نقل قول: مشکل هنگام insert تو بانک

    اينکارو کردم ولي حالا اينو ميده
    Invalid column name 'N'.
    There are more columns in the INSERT statement than values specified in the VALUES clause. The number of values in the VALUES clause must match the number of columns specified in the INSERT statement.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار MiniMicro
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    google,Microsoft,Oracle,...,
    سن
    30
    پست
    98

    نقل قول: مشکل هنگام insert تو بانک

    سلام این طوری من از متن پیغام متوجه شدم شما تو دستور insert یک سری از ستون ها رو مشخص کردی که بهشون مقدار بدی ولی در بخش values همین دستور تعداد مقادیر اختصاص داده شده با تعداد ستون برابر نیست به خاطر همین هست که خطا میده لطفاً توی کوئری که نوشتین بیشتر دقت کنید تا مشکلتون حل بشه ...
    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: مشکل هنگام insert تو بانک

    این کد رو بنویسین.
    به این نوع کد نوشتم میگن ارسال با پارامتر. بهتره کدهاتون رو بصورت زیر بنویسین
    موفق باشین
    SqlConnection con = new SqlConnection("server=(local);database=NameBanketo  n;trusted_connection=yes");
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.CommandText = "insert into tblrastehF (namrastehF,xrastehA) ";
    com.CommandText += "values (@namrastehF,@xrastehA)";
    com.Parameters.AddWithValue("@namrastehF", this.Name);
    com.Parameters.AddWithValue("@xrastehA", this.label1.Text);
    com.Connection = con;
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();

تاپیک های مشابه

  1. مشکل کد insert در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط amir-aa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 11:47 صبح
  2. سوال: مشکل هنگام Insert کردن رکورد به جدول
    نوشته شده توسط اصغر (پآچ) در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 اردیبهشت 1387, 20:58 عصر
  3. مشکل هنگام خواندن از بانک اطلاعات Access
    نوشته شده توسط سارا نجفی در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 08:50 صبح
  4. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  5. یک مشکل هنگام خواندن داده ها از بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1383, 07:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •