نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطوری میشه یک موتور جستجو عکس برای سایت با زبان PHP ساخت ؟!

  1. #1

    Question چطوری میشه یک موتور جستجو عکس برای سایت با زبان PHP ساخت ؟!

    سلام دوستان ، خسته نباشید .

    برای یک سایت میخوام یک موتور جستجو عکس درست کنم البته خیلی خیلی ساده میخوام .

    اگه کسی فیلم آموزشی یا مقاله یا حتی کد واسکریپتش رو داره اینجا معرفی کنه !!!

    توی اینترنت و سایت ها خیلی گشتم فایل بدرد بخوری پیدا نکردم ...

    ممنون ...

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: چطوری میشه یک موتور جستجو عکس برای سایت با زبان PHP ساخت ؟!

    دقیقا آیتم های مورد جستجو در مورد عکس چی است ؟
    رنگ ؟ ابعاد ؟ اسم ؟
    ملاک سرچ برای سایتتون چی است ؟

  3. #3

    نقل قول: چطوری میشه یک موتور جستجو عکس برای سایت با زبان PHP ساخت ؟!

    اسم و رنگ هستش .

    برای مثال : کسی کلمه " زرد " را جستجو کرد هرچی عکس زرد هست رو میخوام بیاره ولی اگه کلمه " خانه زرد " رو جستجو کرد هرچی خانه زرد هست رو بیاره ...

  4. #4

    نقل قول: چطوری میشه یک موتور جستجو عکس برای سایت با زبان PHP ساخت ؟!

    خب باید در دیتابیس همه ی خوصیاتی که مد نظرتون هست رو برای عکس ذکر لحاظ کنید و بعد کوئری نویسی کنید اگر تنها میخواید از php استفاده کنید.
    چون فکر نکنم php یا هیچ کدوم از کتابخانه هاش قابلیت تشخیص رنگ عکس رو داشته باشند

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: چطوری میشه یک موتور جستجو عکس برای سایت با زبان PHP ساخت ؟!

    نقل قول نوشته شده توسط Aleereza مشاهده تاپیک
    سلام دوستان ، خسته نباشید .

    برای یک سایت میخوام یک موتور جستجو عکس درست کنم البته خیلی خیلی ساده میخوام .

    اگه کسی فیلم آموزشی یا مقاله یا حتی کد واسکریپتش رو داره اینجا معرفی کنه !!!

    توی اینترنت و سایت ها خیلی گشتم فایل بدرد بخوری پیدا نکردم ...

    ممنون ...
    "سرچ انجین" کلمه ی بسیار بزرگی است نسبت به کاری که می خواهید انجام دهید , شما سعی کنید هر عکسی از هر منبعه ایی در سایت ذخیره میکنید را همراه آن به سری اطلاعات هم ذخیره کنید که نسبت به این مشخصه ها سرچتون رو بتونید انجام بدید

  6. #6

    نقل قول: چطوری میشه یک موتور جستجو عکس برای سایت با زبان PHP ساخت ؟!

    خب همینو چطوری باید انجام داد.. من برای یه سری از اطلاعاتم که نسبتا میتونه بزرگ و بزرگتر هم بشه تعدادش، از فایلهای php استفاده میکنم یعنی اینکه مقادیر مربوطه از اطلاعات هر شخص رو درون یه فایل میذارم بعد با includ لود میکنم و اطلاعات مورد نیاز رو بررسی میکنم .. حالا بگید چطور میتونم این جستجو رو داشته باشم طوری که با یه سری کلمات کلیدی یه سری از اشخاصی که مربوط به این کلمات کلیدی هستن لود بشن..
    بذارید بهتر و واضح تر بگم..

    فکر کنید یه بانک اطلاعات مشاغل هست که من توی این سایت اطلاعات مشاغل و شرکتهای مختلف رو میذارم. فرض مثال از نام شرکت و آدرس شرکت و شماره تلفن شرکت و یه توضیح از شرکت .. خب؟!
    حالا من موقع ثبت نام از این شرکت ۲۵ تا کلمه گرفتم به عنوان کلمات کلیدی ، کلماتی که خود اون شرکت میدونه مخاطباش با این کلمات بهشون میرسن.. خب؟!
    حالا من میخوام هر کی وارد سایتم شد و در بخش جستجو یکی از این ۲۵ کلمه رو وارد کرد، در نتیجه ی جستجو این شرکتهایی که این کلمه رو به عنوان کلمه ی کلیدی خودشون در نظر داشتن، به این شخص بازدید کننده ی سایت معرفی بشن..
    ممنون میشم یه پاسخ درست بدید..
    مواردی که من ازش اطلاع ندارم...
    > اینکه برای جستجو ، نوع ذخیره سازی اطلاعات این شرکتها باید چطور انجام بشه؟! یعنی توی دیتابیس باید باشه حتماً ؟! نمیشه توی خود فایلهای php برای هر شرکت با کد اختصاصی وارد بشه؟! یعنی من اومدم چیکار کردم به هر شرکت یه کد اختصاصی دادم و یه فایل با نام همون کد اختصاصی ایجاد کردم و درون فایل تمام اطلاعات اون شرکت رو قرار دادم.. به این شکل : 'شرکت آبگینه تهران' =coname$ بعد هم در صفحه ای این فایلها رو بر اساس اون کد اختصاصی فراخوانی میکنم و اطلاعات درونش رو با echo نمایش میدم.. حالا میخوام بدونم به این روش ذخیره سازی هم میشه جستجویی به اون شکلی که میخوام ارتباط بدم؟!
    > مورد بعدی اینکه من نمیدونم چطور میتونم صفحه ای اختصاصی درست کنم و نتایج جستجو رو تووش نمایش بدم.. من میخوام توی این صفحه نتایج جستجو، برخی اطلاعات مربوط به اون شرکت نمایش داده بشه..

    خدا کنه منظورمو متوجه شده باشید.. ممنون میشم به سوالم پاسخ مناسبی بدید.. جستجو هم زدم توی این انجمن که فقط به این تاپیک رسیدم .. متشکر از محبتتون ..

  7. #7

    نقل قول: چطوری میشه یک موتور جستجو عکس برای سایت با زبان PHP ساخت ؟!

    خوب دوستان فکر کنم اول پست رو نخوندید ( گه کسی فیلم آموزشی یا مقاله یا حتی کد واسکریپتش رو داره اینجا معرفی کنه !!! )

    دستتون درد نکنه اما بنده اگه بلد بودم که نمی پرسیدم ، بنده الان به یه چیزی نیاز دارم که از اول بهم آموزش بده !!!

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    گرگان
    سن
    39
    پست
    24

    نقل قول: چطوری میشه یک موتور جستجو عکس برای سایت با زبان PHP ساخت ؟!

    سلام
    دوست عزیز یه چیزی شبیه کد زیر باید برای خودتون بنویسید.
    ما فرض میکنیم یه جدول ماشین داریم و چندتا فیلد مثل رنگ , مدل و...

    $result = "SELECT * FROM `car` WHERE true";


    اینو اول مینویسید این کد همه رکورهارو برمیگردونه.
    حالا مثلا شما یه فرم دارید که کاربر از طریق اون میتونه جستجو کنه.

    به ازای هر دیتایی که کاربر میفرسته شما سرچو کاملاتر میکنید.
    مثلا اگر رنگ رو پر کرد

     $result .= " AND `color` = "$_POST['color']"


    به خاطر .= این کد به قبلی میچسبه (concat) در نتیجه کوئری دقیقتر میشه.

    در آخر هم یه کوئری کاملا دارید که جستجو بر اساس اون انجام شده.
    (در ضمن از نظر امنیتی صحیح نیست مقادیر فرم بره تو کوئری این فقط یه مثال ساده بود)

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری میشه یک موتور جستجوی فایل درست کرد ؟؟؟
    نوشته شده توسط parsamiga در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 بهمن 1387, 22:55 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 فروردین 1387, 09:41 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 فروردین 1387, 18:49 عصر
  4. چطوری میشه از صفحه نمایش عکس گرفت ؟
    نوشته شده توسط shahab_gh712 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 07:01 صبح
  5. چطوری میشه تیتر اخبار رو مثل این سایت در اورد
    نوشته شده توسط baba در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1384, 21:32 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •