نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جابه جا نشدن تصویر هنگام select روی تصویر و کشیدن آن

  1. #1

    جابه جا نشدن تصویر هنگام select روی تصویر و کشیدن آن

    سلام
    میخوام وقتی روی تصویر با ماوس کلیک میکنم و میکشم تصویر کم رنگ دنبال ماوس نیاد
    باید چی کنم؟

  2. #2
    VIP آواتار mohamad_torabi
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تــــــهــــران
    پست
    1,131

    نقل قول: جابه جا نشدن تصویر هنگام select روی تصویر و کشیدن آن

    نقل قول نوشته شده توسط omidparkour مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام وقتی روی تصویر با ماوس کلیک میکنم و میکشم تصویر کم رنگ دنبال ماوس نیاد
    باید چی کنم؟
    فک نکنم هم چین چیزی وجود داشته باشه اگه هست بزارید ببینیم چیه


    من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.


    اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است


    و من فقط مالک مایکروسافت هستم ........ بیل گیتس


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار dreadful
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    yazd
    پست
    183

    نقل قول: جابه جا نشدن تصویر هنگام select روی تصویر و کشیدن آن

    از این استفاده کن ...



    $(document).bind("dragstart", function(e) {
    if (e.target.nodeName.toUpperCase() == "IMG") {
    return false;
    }
    });





    تشکر :)

  4. #4

    نقل قول: جابه جا نشدن تصویر هنگام select روی تصویر و کشیدن آن

    از طریق css هم میشه همین کار رو انجام داد من css رو میخوام
    کسی نمیدونه>

  5. #5

    نقل قول: جابه جا نشدن تصویر هنگام select روی تصویر و کشیدن آن

    حتما باید از jquery استفاده کنید با css امکان نداره.چون استاتیک هست باید با jq درستش کنید

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehbod.rayaneh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    اصــفــهــان
    سن
    34
    پست
    1,313

    نقل قول: جابه جا نشدن تصویر هنگام select روی تصویر و کشیدن آن

    سلام
    فقط کافیه ب دیوی ک عکس توش قرار میگیره position:relative و overflow:hidden بدی!
    بعد 1 دیو با اندازه 100% بعد از <img> بذاری و بهش position:absolute بدی!
    اینو ببین :
    کد HTML:
    <div class="mehbod">
        <img src="bg.jpg" alt="">
        <div class="mehbod1"></div>
    </div>

    .mehbod{overflow:hidden;position:relative;width:60 0px;height:400px}
    .mehbod1{position:absolute;bottom:0;left:0;right:0 ;top:0;width:100%;height:100%}

    موفق باشید

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار dreadful
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    yazd
    پست
    183

    نقل قول: جابه جا نشدن تصویر هنگام select روی تصویر و کشیدن آن

    میتونی هم یه div توی html بزنی و با css برای اون background تعریف کنی :)

تاپیک های مشابه

  1. گذاشتن آرم سایت روی تصویر هنگام آپلود
    نوشته شده توسط pdcom.ir در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 شهریور 1392, 08:58 صبح
  2. سوال: باز شدن پنجره جدید هنگام کلیک بر روی تصویر
    نوشته شده توسط mahsa.n در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آبان 1389, 15:41 عصر
  3. چطور تصویر gif را روی تصویر gif دیگر قرار دهیم؟
    نوشته شده توسط raspotineiran در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 بهمن 1386, 11:55 صبح
  4. امکان گذاشتن صدا روی تصویر GIF
    نوشته شده توسط golpoo در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1383, 08:42 صبح
  5. ویرایش تصویر و متن روی کارت حضور غیاب
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 خرداد 1383, 09:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •