نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در کار با maven و پروژه enterprise

  1. #1
    کاربر جدید آواتار ali-hosseini
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    15

    Thumbs up مشکل در کار با maven و پروژه enterprise

    سلام
    راستش من سعی کردم با maven یه پروژه اینترپرایز بسازم و از نوع jboss.javaee6.webapp.ear ساختم.
    با HIBERNATهم به پایگاه داده وصلش کردم.
    ولی حالا یه مشکلی برخورد کردم...
    ۱- راستش من دقیق نمی دونم که باید فایل تنظیمات هایبرنت رو تویه چه قسمتی بذارم؟
    TestProject-ejb? ear? web? و اینکه تویه چه قسمتی تا بعدا مشکل نشه برام.
    ۲- من برای اینکه قسمت های EJB رو بتونم تویه bean های jsf بیارم به یه مشکلی برخورد کردم.
    اینها رو چطوری باید اضافه کنم؟
    نه اینکه ندونم چطوری باید اضافه کنم. نمی دونم چرا مثل پروژه های معمولی نمیشه اضافه اش کرد.
    آخه هنگام ساخت هم مشکل میده. میگه که فایلت رو نمیشناسم. و از این حرفها.
    باتشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل در کار با maven و پروژه enterprise

    نقل قول نوشته شده توسط ali-hosseini مشاهده تاپیک
    سلام
    راستش من سعی کردم با maven یه پروژه اینترپرایز بسازم و از نوع jboss.javaee6.webapp.ear ساختم.
    با HIBERNATهم به پایگاه داده وصلش کردم.
    ولی حالا یه مشکلی برخورد کردم...
    ۱- راستش من دقیق نمی دونم که باید فایل تنظیمات هایبرنت رو تویه چه قسمتی بذارم؟
    TestProject-ejb? ear? web? و اینکه تویه چه قسمتی تا بعدا مشکل نشه برام.
    ۲- من برای اینکه قسمت های EJB رو بتونم تویه bean های jsf بیارم به یه مشکلی برخورد کردم.
    اینها رو چطوری باید اضافه کنم؟
    نه اینکه ندونم چطوری باید اضافه کنم. نمی دونم چرا مثل پروژه های معمولی نمیشه اضافه اش کرد.
    آخه هنگام ساخت هم مشکل میده. میگه که فایلت رو نمیشناسم. و از این حرفها.
    باتشکر
    جواب سوال اولتون: شما می تونید تنظیمات hibernate رو توی persistence.xml بزارید
    جواب سوال دوم: شما در کل بدنه پروژه باید مینموم چها ماژول داشته باشید که از طریق maven ارتباط این چها ماژول رو فراهم کنید.

    ماژول اول که شامل interface های EJB شما هستن. ماژول دوم interface ها رو پیاده سازی کردن که از طریق maven می گی dependency داره به ماژولی که interface ها توش هستن.

    یک ماژول web که داخل اون jsf یا کلا UI پروژه تون هست و این ماژول فقط باید به ماژول interface وابستگی داشته باشه.

    در نهایک یک ماژول product داشته باشید که داخل اون همه این ماژول ها جمشون جم می شه و یک ear فایل نهایت می ده بیرون که شامل ماژول وب و باقی ماژول ها هست

  3. #3
    کاربر جدید آواتار ali-hosseini
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    15

    نقل قول: مشکل در کار با maven و پروژه enterprise

    سلام
    فکر کنم منظورم رو بد رسوندم.
    بذارید اینطوری کامل بگم.
    من ۴ تا قسمت دارم.
    TestProject
    TestProject-ear
    TestProject-ejb
    TestProject-web

    قسمت اول: می خوام بدونم فایل تنظیمات hibernate رو تویه کدوم قسمت بذارم تا بعدا اگه بازم خواستم ازش استفاده کنم به مشکل دسترسی برنخورم. و اینکه جایی بذارم که بعدا بتونم تویه فایل persistence.xml محلش رو بیارم تا تنظیمات رو از اون بخونه.

    قسمت دوم:‌ ببینید. من کلاس bean های EJB رو وقتی که تویه قسمت web فراخوانی می کنم ارور می گیره.


    @EJB
    BussinessEJBLocal bussinessEJBLocal;


    بعد میگه که یه کتابخانه رو به قسمت web اضافه کن تا مشکل حل بشه... ولی بعد تویه بخش اجرا برنامه میگه که نمیشناسمش.
    چیکار باید بکنم؟
    آیا جایی باید اون کتابخانه رو اضافه کنم تا بتونه موقع اجرا اون رو بخونه و اجرا کنه؟
    باتشکر

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل در کار با maven و پروژه enterprise

    نقل قول نوشته شده توسط ali-hosseini مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر کنم منظورم رو بد رسوندم.
    بذارید اینطوری کامل بگم.
    من ۴ تا قسمت دارم.
    TestProject
    TestProject-ear
    TestProject-ejb
    TestProject-web

    قسمت اول: می خوام بدونم فایل تنظیمات hibernate رو تویه کدوم قسمت بذارم تا بعدا اگه بازم خواستم ازش استفاده کنم به مشکل دسترسی برنخورم. و اینکه جایی بذارم که بعدا بتونم تویه فایل persistence.xml محلش رو بیارم تا تنظیمات رو از اون بخونه.

    قسمت دوم:‌ ببینید. من کلاس bean های EJB رو وقتی که تویه قسمت web فراخوانی می کنم ارور می گیره.


    @EJB
    BussinessEJBLocal bussinessEJBLocal;


    بعد میگه که یه کتابخانه رو به قسمت web اضافه کن تا مشکل حل بشه... ولی بعد تویه بخش اجرا برنامه میگه که نمیشناسمش.
    چیکار باید بکنم؟
    آیا جایی باید اون کتابخانه رو اضافه کنم تا بتونه موقع اجرا اون رو بخونه و اجرا کنه؟
    باتشکر
    می تونی یک ماژول maven داشته باشی که فقط توش persistence.xml باشه و هرجا خواستی استفاده کنی به این ماژول dependency بدی.

    در قسمت بعدی که گفتی نمی شناستش یعنی توی CLASS PATH نمی بینتش؟ @EJB رو نمی شناسه یا کلا interface رو هم نمی بینه؟
    یا اینکه منظورت اینکه چیزی inject نمی کنه و null pointer exception می گیری؟

  5. #5
    کاربر جدید آواتار ali-hosseini
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    15

    نقل قول: مشکل در کار با maven و پروژه enterprise

    سلام
    من این رو اضافه می کنم...
    ولی بازم میگه وجود نداره.
    <dependency>
    <groupId>org.jbos.spec.javax.ejb</groupId>
    <artifactId>jboss-ejb-api_3.1_spec</artifactId>
    <version>1.0.2.Final</version>
    </dependency>


    ارور اینه
    Description Resource Path Location Type
    The container 'Maven Dependencies' references non existing library '/home/aryana/.m2/repository/org/jbos/spec/javax/ejb/jboss-ejb-api_3.1_spec/1.0.2.Final/jboss-ejb-api_3.1_spec-1.0.2.Final.jar' TestProject-web Build path Build Path Problem

    باتشکر
    آخرین ویرایش به وسیله ali-hosseini : جمعه 08 شهریور 1392 در 22:05 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل در کار با maven و پروژه enterprise

    نقل قول نوشته شده توسط ali-hosseini مشاهده تاپیک
    سلام
    من این رو اضافه می کنم...
    ولی بازم میگه وجود نداره.
    <dependency>
    <groupId>org.jbos.spec.javax.ejb</groupId>
    <artifactId>jboss-ejb-api_3.1_spec</artifactId>
    <version>1.0.2.Final</version>
    </dependency>


    ارور اینه
    Description Resource Path Location Type
    The container 'Maven Dependencies' references non existing library '/home/aryana/.m2/repository/org/jbos/spec/javax/ejb/jboss-ejb-api_3.1_spec/1.0.2.Final/jboss-ejb-api_3.1_spec-1.0.2.Final.jar' TestProject-web Build path Build Path Problem

    باتشکر

    کل پروژ رو rar کن بزار لطفا

  7. #7
    کاربر جدید آواتار ali-hosseini
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    کرج
    پست
    15

    نقل قول: مشکل در کار با maven و پروژه enterprise

    سلام
    اون مشکل رو حلش کردم.
    الان موقع اجرا این پیام رو میده...

    [ERROR] Unknown lifecycle phase "build". You must specify a valid lifecycle phase or a goal in the format <plugin-prefix>:<goal> or <pl
    ugin-group-id>:<plugin-artifact-id>[:<plugin-version>]:<goal>. Available lifecycle phases are: validate, initialize, generate-sources,
    process-sources, generate-resources, process-resources, compile, process-classes, generate-test-sources, process-test-sources, generate
    -test-resources, process-test-resources, test-compile, process-test-classes, test, prepare-package, package, pre-integration-test, inte
    gration-test, post-integration-test, verify, install, deploy, pre-clean, clean, post-clean, pre-site, site, post-site, site-deploy. ->
    [Help 1]
    org.apache.maven.lifecycle.LifecyclePhaseNotFoundE xception: Unknown lifecycle phase "build". You must specify a valid lifecycle phase o
    r a goal in the format <plugin-prefix>:<goal> or <plugin-group-id>:<plugin-artifact-id>[:<plugin-version>]:<goal>. Available lifecycle
    phases are: validate, initialize, generate-sources, process-sources, generate-resources, process-resources, compile, process-classes, g
    enerate-test-sources, process-test-sources, generate-test-resources, process-test-resources, test-compile, process-test-classes, test,
    prepare-package, package, pre-integration-test, integration-test, post-integration-test, verify, install, deploy, pre-clean, clean, pos
    t-clean, pre-site, site, post-site, site-deploy.
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecyc leExecutionPlanCalculator.calculateLifecycleMappin gs(DefaultLifecycleExecu
    tionPlanCalculator.java:222)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecyc leExecutionPlanCalculator.calculateMojoExecutions( DefaultLifecycleExecutio
    nPlanCalculator.java:193)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecyc leExecutionPlanCalculator.calculateExecutionPlan(D efaultLifecycleExecution
    PlanCalculator.java:112)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecyc leExecutionPlanCalculator.calculateExecutionPlan(D efaultLifecycleExecution
    PlanCalculator.java:129)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.BuilderCommon. resolveBuildPlan(BuilderCommon.java:92)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleModul eBuilder.buildProject(LifecycleModuleBuilder.java: 81)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleModul eBuilder.buildProject(LifecycleModuleBuilder.java: 59)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleStart er.singleThreadedBuild(LifecycleStarter.java:183)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleStart er.execute(LifecycleStarter.java:161)
    at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute(DefaultMav en.java:320)
    at org.apache.maven.DefaultMaven.execute(DefaultMaven .java:156)
    at org.apache.maven.cli.MavenCli.execute(MavenCli.jav a:537)
    at org.apache.maven.cli.MavenCli.doMain(MavenCli.java :196)
    at org.apache.maven.cli.MavenCli.main(MavenCli.java:1 41)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
    at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher. launchEnhanced(Launcher.java:290)
    at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher. launch(Launcher.java:230)
    at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher. mainWithExitCode(Launcher.java:409)
    at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher. main(Launcher.java:352)
    [ERROR]
    [ERROR]
    [ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the following articles:
    [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/LifecyclePhaseNotFoundException


    در مورد اون مشکل هم باید بگم که اول به برنامه اضافه اش کردم...
    بعد تویه فایل pom.xml اون رو اضافه کردم.
    و به صورت اتوماتیک اون کتابخانه رو به قسمت خودش اضافه کرد.
    باتشکر

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    44
    پست
    966

    نقل قول: مشکل در کار با maven و پروژه enterprise

    نقل قول نوشته شده توسط ali-hosseini مشاهده تاپیک
    سلام
    اون مشکل رو حلش کردم.
    الان موقع اجرا این پیام رو میده...

    [ERROR] Unknown lifecycle phase "build". You must specify a valid lifecycle phase or a goal in the format <plugin-prefix>:<goal> or <pl
    ugin-group-id>:<plugin-artifact-id>[:<plugin-version>]:<goal>. Available lifecycle phases are: validate, initialize, generate-sources,
    process-sources, generate-resources, process-resources, compile, process-classes, generate-test-sources, process-test-sources, generate
    -test-resources, process-test-resources, test-compile, process-test-classes, test, prepare-package, package, pre-integration-test, inte
    gration-test, post-integration-test, verify, install, deploy, pre-clean, clean, post-clean, pre-site, site, post-site, site-deploy. ->
    [Help 1]
    org.apache.maven.lifecycle.LifecyclePhaseNotFoundE xception: Unknown lifecycle phase "build". You must specify a valid lifecycle phase o
    r a goal in the format <plugin-prefix>:<goal> or <plugin-group-id>:<plugin-artifact-id>[:<plugin-version>]:<goal>. Available lifecycle
    phases are: validate, initialize, generate-sources, process-sources, generate-resources, process-resources, compile, process-classes, g
    enerate-test-sources, process-test-sources, generate-test-resources, process-test-resources, test-compile, process-test-classes, test,
    prepare-package, package, pre-integration-test, integration-test, post-integration-test, verify, install, deploy, pre-clean, clean, pos
    t-clean, pre-site, site, post-site, site-deploy.
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecyc leExecutionPlanCalculator.calculateLifecycleMappin gs(DefaultLifecycleExecu
    tionPlanCalculator.java:222)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecyc leExecutionPlanCalculator.calculateMojoExecutions( DefaultLifecycleExecutio
    nPlanCalculator.java:193)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecyc leExecutionPlanCalculator.calculateExecutionPlan(D efaultLifecycleExecution
    PlanCalculator.java:112)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.DefaultLifecyc leExecutionPlanCalculator.calculateExecutionPlan(D efaultLifecycleExecution
    PlanCalculator.java:129)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.BuilderCommon. resolveBuildPlan(BuilderCommon.java:92)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleModul eBuilder.buildProject(LifecycleModuleBuilder.java: 81)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleModul eBuilder.buildProject(LifecycleModuleBuilder.java: 59)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleStart er.singleThreadedBuild(LifecycleStarter.java:183)
    at org.apache.maven.lifecycle.internal.LifecycleStart er.execute(LifecycleStarter.java:161)
    at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute(DefaultMav en.java:320)
    at org.apache.maven.DefaultMaven.execute(DefaultMaven .java:156)
    at org.apache.maven.cli.MavenCli.execute(MavenCli.jav a:537)
    at org.apache.maven.cli.MavenCli.doMain(MavenCli.java :196)
    at org.apache.maven.cli.MavenCli.main(MavenCli.java:1 41)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Nativ e Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Native MethodAccessorImpl.java:39)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(De legatingMethodAccessorImpl.java:25)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
    at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher. launchEnhanced(Launcher.java:290)
    at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher. launch(Launcher.java:230)
    at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher. mainWithExitCode(Launcher.java:409)
    at org.codehaus.plexus.classworlds.launcher.Launcher. main(Launcher.java:352)
    [ERROR]
    [ERROR]
    [ERROR] For more information about the errors and possible solutions, please read the following articles:
    [ERROR] [Help 1] http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/LifecyclePhaseNotFoundException


    در مورد اون مشکل هم باید بگم که اول به برنامه اضافه اش کردم...
    بعد تویه فایل pom.xml اون رو اضافه کردم.
    و به صورت اتوماتیک اون کتابخانه رو به قسمت خودش اضافه کرد.
    باتشکر
    این بدبخت خودش داره می گه برای اینکه بدونی چرا این error رو می گیری باید چی کار کنی آدرس داده بهت
    https://cwiki.apache.org/confluence/...FoundException

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با کار کردن jquery در پروژه .
    نوشته شده توسط redhat2 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 07 فروردین 1392, 20:35 عصر
  2. مشکل در کار با ado
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 25 تیر 1383, 14:17 عصر
  3. مشکل در کار با Shell_NotifyIcon
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1383, 15:56 عصر
  4. کار گروهی در یک پروژه
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 خرداد 1383, 18:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •