نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    Arrow حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    سلام من می خوام توی پنل مدیریتی برای ویرایش عکس می خوام اول عکس قبلیو از دیتا بیس و پوشه تصاویر حذف بشه و تصویرو جدید آپلود کنم
    کوئری دیلت که می نویسم کل اون سزر حدف میشه
    اپدیت نوشتم و تصویرو null گذاشتم اررور داد
    می شه راهنمایی کنید؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار bomb23
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    دفتر
    پست
    680

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    سلام ، تو دیتا بیست تو ستون عکس تیک allow null فعاله؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,025

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    فرمت VARBINARY max ?
    cmd.Parameters.AddWithValue("@staff_photo", DBNull.Value);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@staff_photo", string.empty);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط bomb23 مشاهده تاپیک
    سلام ، تو دیتا بیست تو ستون عکس تیک allow null فعاله؟
    سلام بله فعاله

  5. #5

    Post نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط okpnz1 مشاهده تاپیک
    سلام من می خوام توی پنل مدیریتی برای ویرایش عکس می خوام اول عکس قبلیو از دیتا بیس و پوشه تصاویر حذف بشه و تصویرو جدید آپلود کنم
    کوئری دیلت که می نویسم کل اون سزر حدف میشه
    اپدیت نوشتم و تصویرو null گذاشتم اررور داد
    می شه راهنمایی کنید؟
    سلام اولا یه تصویر به هراسم دلخواه(عکس پیش فرض) درپوشه ات باید باشه که چک کنه اگه اون نبود تصویر اصلی رو جایگزین کنه دوما تو دیتابیس تیک ستون عکست بزار باشه سوما nvachar 50 بزار ودر ادامه تو دگمه حذف که کنارش یه تکست باشه که عنوان خبر رو از تکست بگیره و با عنوان جدولت مقایسه کنه این کدو اعمال کن
    کد HTML:
    try
            {
    
                SqlConnection con = new SqlConnection(conn);
                SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from TB_News where Title='" + txtRemov.Text + "'", con);
                con.Open();
                SqlDataReader dr = cmd.ExecuteReader();
                dr.Read();
                string title = dr["Title"].ToString();
                string name = dr["Pic"].ToString();
                con.Close();
                if ((title == txtRemov.Text) && (name != "1.jpg"))
                    File.Delete(Server.MapPath("News//") + name);
                Label1.Text = " عکس پاک شد";
            }
            catch
            {
                Label1.Text = " برای حذف عکس  وارد کردن عنوان خبر الزامیست! ";
            }
    با اینکار عکست از پوشه حذف میشه ولی آدرسش هنوز تو بانکت هست خب حالا میریم سراغ وارد کردن آدرس جدید عکس تو دیتابیس و قرار دادن تو پوشه یه فایل آپلود با یه تکست کنارش با یه باتن که عنوان خبررو بگیره این کدهارو تو دگه به روز کردن آدرس عکس وقراردادن تو پوشه اعمال میکنی.
    کد HTML:
    try
            {
                if (txtUp.Text != "")
                {
                    string News = MapPath("1.jpg");
                    if (FileUpload2.HasFile)
                    {
                        News = FileUpload2.FileName;
                        FileUpload2.SaveAs(Server.MapPath("News//") + News);
                    }
                    SqlConnection con = new SqlConnection(conn);
                    SqlCommand cmd = new SqlCommand("update TB_News set Pic='" + FileUpload2.FileName + "' where Title='" + txtUp.Text + "'", con);
                    con.Open();
                    cmd.ExecuteNonQuery();
                    con.Close();
                    Label1.Text = " عکس به روز شد";
                }
                else
                {
                    Label1.Text = " عنوان خبر را وارد کنید";
                }
            }
            catch
            {
                Label1.Text = " برای تغییر عکس خبرعنوان خبر را واردکنید";
            }
    موند دوتا نکته کوچول سعی کن عکستبه همون اندازه ای که میخوائی نشون داده بشه باشه دوما اسم عکست فارسی نباشه که اکپرا موقع خواندن از دیتابیس بعضی وقتها خطا میده نمینتونه فارسی رو بخونه (تجربه شخصی)
    آخرین ویرایش به وسیله sasanrstm : جمعه 08 شهریور 1392 در 02:36 صبح

  6. #6

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    موفق باشی سوالی داشتی بازم بپرس. منتظر خبرای خوبی هستم.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    نقل قول نوشته شده توسط sasanrstm مشاهده تاپیک
    موفق باشی سوالی داشتی بازم بپرس. منتظر خبرای خوبی هستم.
    من می خوام موفق شم نمیشه
    دقیقا کد شمارو نوشتم ولی اینگار تیترو مقایسه نمی کنه و می گه باید تیتر وارد شود

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

     int id = Convert.ToInt32(Session["id"]);
    DataRow dr = DataLayer.gallery.SelectRow(id).Tables[0].Rows[0];
    txtTitle.Text = dr["titr"].ToString();
    txtDescription.Text = dr["text"].ToString().Replace("<br/>", "\n");

    دوستان این کد تو یه برنامه کاملا درست جواب میده ولی توی برنامه دیگه error میده من چیکار کنم؟
    واسه همون ویرایشه

    There is no row at position 0.

    Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code.

    Exception Details: System.IndexOutOfRangeException: There is no row at position 0.

    Source Error:

    Line 126: { Line 127: int id = Convert.ToInt32(Session["id"]); Line 128: DataRow dr = DataLayer.gallery.SelectRow(id).Tables[0].Rows[0]; Line 129: txtTitle.Text = dr["titr"].ToString(); Line 130: txtDescription.Text = dr["text"].ToString().Replace("<br/>", "\n");
    Source File: f:\Rezvan\Admin\Ax.aspx.cs Line: 128

  9. #9

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    اولا در مورد این کد که نوشتی توضیح بده که چیکار می خواد بکنه بعدش منکه اون بالا نوشتم باید یهت کست باکس بزاری تو اون تکست درست همون عنوانی یا موضوعی حالا بستگی به خودت داره کدوم فیلد وانتخاب کنی وارد تکست میکنی شرط ودقت کن من شر ط گذاشتم که جدول رو یا همون آدرس عکسو رو عضو کنه به شرطی که عنوان یا تایتل جدولم همونی باشه که تو تسکت باکس وارد میکنم
    کد HTML:
     SqlCommand cmd = new SqlCommand("update TB_News set Pic='" + FileUpload2.FileName + "' where Title='" + txtUp.Text + "'", con);
    یه خرده با کدها بازی کن مهم اینست که کد منو کپی کنی بزاری تو برنامت مهمه اینکه جریان کار دستت بیاد
    تکست باکسی که من عنوان خبرم رو اونجا وارد میکنم اگه مال شما خطا میده حتما عنوان رو درست وارد نمیکنی . ممکنه موقع نوشتن فاصله داده باشی اون باید تو تکست وارد کنی دیگهtxtUp.Text

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    اینهمه ام که شما حس کردید خنگ نیسم
    نه من کاملا متوجه کدتون شدم و بر اساس تیتر کد شمارو نوشتم
    و در مورد کدم میاد محتویات تکست باکسارو می خونه و میریزه توی دیتا بیس و جایگزین قبلیا می کنه ولی مگه id که اولین فیلد دیتا بیس من هست نباید کدش Rowp[0 ] باشه؟

  11. #11

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    ببخش قصدم توهین نبود و سوال آخری تون رو متوجه نشدم منظورتون چیه فقط اینو میدونم اگه کلماتی که تو تسکت وارد میکنی با کلماتی که تو بانکت وجود داره برابر نباشه خطا میده من خودم برای اینکه این خطا رخ نده وقتی دگمه ویرایش گرید رو میزنم ومیریزم تو تکست ها تکست تایتل رو کپی میکنم میزارم تو تکست بروز کردن تا متنش همونی باشه که تو جدول هست. خودم با این روش کار میکنم مشگلی هم بوجود نمیاد.
    آخرین ویرایش به وسیله sasanrstm : جمعه 08 شهریور 1392 در 19:38 عصر

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    مرسی منظورم این نبود که توهین کردین
    مرسی باز تلاشمو می کنم

  13. #13

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول


  14. #14
    کاربر دائمی آواتار okpnz1
    تاریخ عضویت
    شهریور 1391
    محل زندگی
    زنجان
    پست
    377

    نقل قول: حذف یا اپدیت یک فیلد از جدول

    واسه منم این جوریه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: زدن یک کلید و حذف اطلاعات فیلد های جدول
    نوشته شده توسط esafb52 در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 09:31 صبح
  2. ترکیب دو فیلد از جدول
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:04 عصر
  3. اضافه کردن یک فیلد به جدول در زمان اجرا
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 02:57 صبح
  4. حذف Enter از یک فیلد بانک
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 اسفند 1383, 12:11 عصر
  5. اختصاص یک Combobox به یک فیلد از جدول
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1382, 14:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •