نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل در وارد کردن مقادیر به registry .

  1. #1

    مشکل در وارد کردن مقادیر به registry .

    دوستان عزیز خسته نباشید .

    من یک برنامه دارم می نویسم که یک سری از مقادیر registry رو تغییر می ده . خوب این کار خیلی ساده است و خود C#‎‎‎‎‎‎ توابع بسیار خوبی داره برای این کار ولی به یک مشکل جالب برخوردم و امیدوارم یکی از دوستان کمک کنه :

    اولین مشکلم اینه که اصلا چطوری یک string hex رو می تونم وارد registry کنم ( نمونه کد اینجاست ) :


    [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\Profiles\ @My profile]
    "Username"="test"
    "Password"=hex:50,d6,e6,e9,ee,f0,cf,f2,6e,64,0 3,ad


    منظورم از hex مقداری هست که برای پسورد قرار داده شده در کد بالا.

    دوم اینکه ... من سعی کردم با استفاده از CMD مقادیر registry رو تغییر بدم با کد زیر :

    REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET Security\CurrentVersion\Plugins\01000400\Profiles\ @My profile" /v Username /d test /f


    خیلی عالی و بی نقص کار کرد. ولی وقتی همین رو با استفاده از کد C#‎‎‎‎‎‎ نوشتم حتی با دسترسی ادمین هم نتونستم نتیجه بگیرم .. پیغامی که به من داده شد این بود که همه چیز با موفقیت انجام شده .. ولی هیچ تغییری در registry ندیدم.
    کدی که استفاده کردم اینه :




    strCmdText = "REG ADD \"HKEY_LOCAL_MACHINE\\SOFTWARE\\ESET\\ESET Security\\CurrentVersion\\Plugins\\01000400\\Profi les\\@My profile\" /v Username /d testfrom /f";
    // System.Diagnostics.Process.Start("CMD.exe", strCmdText);
    string res = GETCMD(strCmdText);

    private string GETCMD(string com)
    {
    string tempGETCMD = null;
    Process CMDprocess = new Process();
    System.Diagnostics.ProcessStartInfo StartInfo = new System.Diagnostics.ProcessStartInfo();
    StartInfo.FileName = "cmd"; //starts cmd window
    StartInfo.WindowStyle = ProcessWindowStyle.Hidden;
    StartInfo.CreateNoWindow = true;
    StartInfo.RedirectStandardInput = true;
    StartInfo.RedirectStandardOutput = true;
    StartInfo.UseShellExecute = false; //required to redirect
    CMDprocess.StartInfo = StartInfo;
    CMDprocess.Start();
    System.IO.StreamReader SR = CMDprocess.StandardOutput;
    System.IO.StreamWriter SW = CMDprocess.StandardInput;
    SW.WriteLine(com);
    //insert your other commands here
    SW.WriteLine("exit"); //exits command prompt window
    tempGETCMD = SR.ReadToEnd(); //returns results of the command window
    SW.Close();
    SR.Close();
    return tempGETCMD;
    }



    به هیچ عنوان نتیجه نمی گیرم .. لطفا اگر کسی می تونه کمک کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: مشکل در وارد کردن مقادیر به registry .

    سلام
    کد زیر مشکلتون رو حل میکنه قطعا.روی فالس دقت شود.

    RegistryKey rk = Registry.LocalMachine.OpenSubKey(t_path , false);

تاپیک های مشابه

  1. edit ی برای وارد کردن مقادیر پولی
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 20:57 عصر
  2. مشکل در وارد کردن اطلاعات در دیتابیس!
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 12 شهریور 1384, 00:06 صبح
  3. مشکل با وارد کردن اطلاعات
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1383, 19:59 عصر
  4. آیا کسی DB MaskEdit برای وارد کردن مقادیر ریالی دارد ؟
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 27 آذر 1383, 20:55 عصر
  5. MaskEdit ویژه وارد کردن مقادیر ریالی
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1383, 02:08 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •