نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    Question کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    سلام بچه ها. من یه کامپوننت میخوام واسه نمایش ساعت و تاریخ شمسی.ساده باشه.مثل ExtensionDate.dll.البته این فقط تاریخه.اینم کد نویسیشو بلد نبودم.اگه کسی استفاده از این کامپوننتو بلده میشه تو یه پروژه کوچیک واسم بفرسته یا بهم توضیح بده؟توروخدا کمکم کنین.خیلی نیاز دارم.
    من مبتدیم.چیز زیادی از سی شارپ بلد نیستم.لطفا شما کمک کنین.
    n.bakhshi.m@gmail.com
    آخرین ویرایش به وسیله nazila.b : جمعه 08 شهریور 1392 در 19:58 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    نیازی به کامپونت نیست.
    با یه کلاس شبیه زیر میتونین تاریخ هارو تبدیل کنین
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    خب چرا از کلاس خوده سی شارپ استفاده نمیکنید ؟
    System.Globalization.PersianCalendar per = new System.Globalization.PersianCalendar();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط Anjojak مشاهده تاپیک
    خب چرا از کلاس خوده سی شارپ استفاده نمیکنید ؟
    System.Globalization.PersianCalendar per = new System.Globalization.PersianCalendar();
    PersianCalendar PerCal = new PersianCalendar();
    string date, Year, Day, Month;
    Year = PerCal.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    Month = PerCal.GetMonth(DateTime.Now).ToString("D2");
    Day = PerCal.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("D2");
    date = Year + "/" + Month + "/" + Day;
    label1.Text = date;

  5. #5

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط nazila.b مشاهده تاپیک
    آخه من از کلاس چیزی حالیم نمیشهناراحت:
    کاری نداره خوده سی شارپ امکان تبدیل تاریخ میلادی به شمی رو داره . همین که دوستمون در نقل قول من نوشتن:
    PersianCalendar PerCal = new PersianCalendar();
    string date, Year, Day, Month;
    Year = PerCal.GetYear(DateTime.Now).ToString();
    Month = PerCal.GetMonth(DateTime.Now).ToString("D2");
    Day = PerCal.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("D2");
    date = Year + "/" + Month + "/" + Day;
    label1.Text = date;

    البته باید بالای برنامه این کد رو هم بنویسید :
    using  System.Globalization

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    نمونه برنامه که گذاشتم. از اون استفاده کنین.
    کد بالایی هم که گذاشتم تاریخ رو بصورت 1392/06/08 بهتون نشون میده. کافیه تو form_load بزارینش

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    دستت درد نکنه یعنی این کدایی ک نوشتی فقط باید تو form_load نوشته بشه و یه label نیاز داره؟

  8. #8

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط nazila.b مشاهده تاپیک
    آخه من از کلاس چیزی حالیم نمیشهناراحت:
    نیاز نیست حتما از کلاس سر در بیاری!!فقط این کد رو کپی کنی تمومه.ضمنا برای نوشتن زمان جاری هم کد زیر رو داخل تایمر بنویس
    Label1.Text=DateTime.Now.ToLongString();

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    enabled تایمر true میشه.Interval رو چند بدم؟ یک؟

  10. #10

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    1000 بهترین گذینه واسه ساعته و 300000 برای تاریخ
    (اولی یه ثانیه میشه و دومی 5 دقیقه واحد زمان در برنامه نویسی میلی ثانیه هست)

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    سوالمو مینویسم. اگه میتونی کمکم کن.
    من برناممو با سی شارپ نوشتم.بانک اطلاعاتیشم SQL Server 2008. میخواستم واسش تغییر رمز بزارم که تو هر بار اجرای برنامه همون رمز اولی که توی SQL بهش داده بودم نشه.یعنی مثل همه برنامه ها دیگه.واسه اینکار textbox رمز عبورو از SQL روی فرم درگ کردم.با دو تا textbox دیگه ک از toolbox انتخاب کردم.یکیش برای رمز عبور جدید و یکی هم برای تکرار رمز . کدش چطوری میشه؟ یه چیزایی نوشتم ولی error میده.

  12. #12

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    از SqlConnection.ChangePassword استفاده کن

  13. #13

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    نمیدونم چرا پستم ارسال نشد ... از این استفاده کن:

    System.Data.SqlClient.SqlConnection.ChangePassword ("Data Source=a_server;Initial Catalog=a_database;UID=user;PWD=old_password", "new_password");


    اول اطلاعات لاگین به اس کیو ال رو بدین و بعد پسورد جدید رو.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    سلام.این کدی ک شما گزاشتین به درد من نمیخوره.واسه من خیلی سادست.با BindingSource ساخته شده.من میخوام ک کدهاش مربوط به این باشه.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط nazila.b مشاهده تاپیک
    باشه.شما نمیتو
    نین کمک کنین?بابت دیشبم ممنون.خیلی به دردم خورد.
    ALTER LOGIN [LOGIN_NAME] WITH DEFAULT_DATABASE=[master]
    GO
    USE [master]
    GO
    ALTER LOGIN [LOGIN_NAME] WITH PASSWORD=N’NewPassword’ MUST_CHANGE
    GO

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sajadsobh
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    سن
    37
    پست
    420

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    نیازی به کامپونت نیست.
    با یه کلاس شبیه زیر میتونین تاریخ هارو تبدیل کنین
    تبدیل شمسی به میلادی هم انجام میده؟!

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    110

    نقل قول: کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی

    لطفا بهترین و کاملترین کامپوننت تاریخ شمسی را معرفی کنید
    یه چیزی شبیه این
    taghvim.JPG

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ساعت و تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط بهارجون در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1392, 23:24 عصر
  2. کامپوننت تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط SyntaxCheck در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1392, 17:14 عصر
  3. کامپوننت ساعت و تاریخ شمسی
    نوشته شده توسط ho3ein.3ven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1391, 00:43 صبح
  4. کامپوننت ساعت و تاریخ
    نوشته شده توسط iman_me در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 10 مرداد 1390, 16:51 عصر
  5. سوال: ساعت و تاریخ شمسی در سایت
    نوشته شده توسط irantkd در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1387, 01:33 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •