نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اعمال شرط در صورت باز بودن فرم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    bushehr
    سن
    40
    پست
    189

    اعمال شرط در صورت باز بودن فرم

    سلام به همه.
    یه فرم دارم که دیتاگریدی داره که با دابل کیلیک روی یکی از رکوردهاش اطلاعاتش توی فرم دیگه ای ثبت میشه.
    حالا یه مشکل.این فرم دو جای مختلف باز میشه.چطوری میشه تشخیص داد چه فرمی بازه که اطلاعات توی همون فرم ثبت بشه
    این کد رو هم خودم نوشتم. ولی جواب نمیده

     private void grd_CellClick(object sender, DataGridViewCellEventArgs e)
    {
    if (Application.OpenForms["tamirpc"].Visible == true)
    {
    (Application.OpenForms["tamirpc"].Controls["TextBox1"] as TextBox).Text = grd.SelectedCells[0].OwningRow.Cells["Name"].Value.ToString();
    this.Close();
    }
    else
    {
    (Application.OpenForms["foroshghetee"].Controls["TextBox1"] as TextBox).Text = grd.SelectedCells[0].OwningRow.Cells["Name"].Value.ToString();
    this.Close();
    }


    }
    آخرین ویرایش به وسیله syasamboo3 : جمعه 08 شهریور 1392 در 23:32 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    bushehr
    سن
    40
    پست
    189

    نقل قول: اعمال شرط در صورت باز بودن فرم

    میشه یه کمک به من بکنید

  3. #3

    نقل قول: اعمال شرط در صورت باز بودن فرم


    if (Application.OpenForms["tamirpc"] != null)
    {
    (Application.OpenForms["tamirpc"].Controls["TextBox1"] as TextBox).Text = grd.SelectedCells[0].OwningRow.Cells["Name"].Value.ToString();
    this.Close();
    }


    به این صورت چک کن که ایا فرمی که میخوای باز هست یا نه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    bushehr
    سن
    40
    پست
    189

    نقل قول: اعمال شرط در صورت باز بودن فرم

    مرسی جناب mousa1992
    حالا یه کمک دیگه.
    یه فیلد اتونامبر دارم.میخوام قبل از اینکه اطلاعات ذخیره بشن شماره اتو نامبر نمایش داده بشه.یعنی یه کلید با عنوان رکورد جدید داشته باشم. اصن امکانش هست؟ اگر هست چجوری؟

  5. #5

    نقل قول: اعمال شرط در صورت باز بودن فرم

    وقتی خاصیت identity رو true میکنید اگه چند رکورد رو اضافه و بعد حذف کنید شماره فیلد جدیدی که وارد میکنید به اندازه ی واحد بیشتر از اخرین رکورد نخواهد بود ینی اگه مثلا یکی یکی به مقادیر این فیلد اضافه بشه و اخرین رکورد مقدار 5 رو داشته باشه و شما بعد از اون چچند رکورد رو اضافه و حذف کنید با افزودن رکورد جدید دیگه شماره 6 به اون اختصاص داده نمیشه و نمیدونم ایا بشه اون عدد رو بدست اورد یا نه
    ی تاپیک جدید براش ایجاد کن شاید به نتیجه برسید
    هدفتون از این کار هم توی تاپیک جدید توضیح بدین (همیشه راه بهتری هست )

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    bushehr
    سن
    40
    پست
    189

    نقل قول: اعمال شرط در صورت باز بودن فرم

    مثل اینکه منظورم رو بد نوشتم. ببینید میخوام با زدن یک کلید یه رکورد جدید توی پایگاه داده ایجاد بشه. با این کار فیلدی که خاصیت identity داره اتوماتیک یه عدد میگیره.منم میخوام وقتی رکورد جدید ایجاد شد عع هم نمایش داده بشه.چون باهاش کار دارم

  7. #7

    نقل قول: اعمال شرط در صورت باز بودن فرم

    خب تو این مورد که مشکلی نیست بعد از افزودن رکورد جدید فیلد identity رو برمیگردونی کجاش مشکل داری ؟
    البته در این مورد باید تمام فیلدهاتون خاصیت allow null اونا false باشه تا هنگام افزودن رکورد جدید مشکلی براتون ایجاد نکنه و بتونین فقط با همون فیلد رکورد اضافه کنید - اما کار جالبی نیست

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    bushehr
    سن
    40
    پست
    189

    نقل قول: اعمال شرط در صورت باز بودن فرم

    خب تو این مورد که مشکلی نیست بعد از افزودن رکورد جدید فیلد identity رو برمیگردونی کجاش مشکل داری ؟
    خوب دوست من مشکل منم همون ساختن رکورد جدید و برگردوندنشه دیگه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چک کردن باز بودن فرم
    نوشته شده توسط fghdmhmmd در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1395, 13:57 عصر
  2. سوال: غیر فعال کردن فرم اول در صورت فعال بودن فرم دوم
    نوشته شده توسط soft-c در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 05 شهریور 1389, 14:57 عصر
  3. سوال: مقدار دهی یک تکس باکس در صورت باز بودن فرم
    نوشته شده توسط MOR_MS در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 08:07 صبح
  4. انجام CrossPagePostback در صورت Valid بودن فرم
    نوشته شده توسط emad_67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 11:45 صبح
  5. اعمال تغییرات به صورت RunTim به فرم مادر
    نوشته شده توسط benighted.boy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •