نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: نوشتن reminder

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نوشتن reminder

    با سلام
    دوستاتن من خیلی گشتم ولی چیزی که میخواستمو پیدا نکردم لطفا کمکم کنید

    من میخوام یه متن که در دیتابیس دارم و در یک تاریخ و ساعت خاص نمایش بدم.با تایمر تست کردم جواب نداد
    یکی از دوستان گفت ازراه ریجستری میشه ولی نگفتن چطوری
    خواهشم اینه که اساتید کمک کنن و راه مناسب این کارو بگن که مشکل ما هم حل بشه
    ممنون همتونم

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: نوشتن reminder

    کسی نیست کمک کنه

  3. #3

    نقل قول: نوشتن reminder

    کدهایی که تو تایمر نوشتی قرار بده
    ی راه دیگه اینه که از wmi استفاده کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نوشتن reminder

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    کسی نیست کمک کنه
    .................................................. ...........................................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: نوشتن reminder

    wmi چی هست؟
    توضیح میدی
    الان تونستم این مشکلو با تایمر حل کنم فقط شما زحمت بکش بگو چطور میشه به , messagebox گفت که یکبار که پیغام داد دیگه نده.چون وقتی زمانی که تو دیتابیس تعریف شده برابر با زمان سیستم میشه اون پیغام پشت هم مدام ظاهر میشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: نوشتن reminder

    khokhan این برنامت که جواب نداد دوست عزیزم.ست که میکنی تو اون زمان هیچی رو آلارم نمیده

  7. #7

    نقل قول: نوشتن reminder

    پس حلش نکردی که مدام نشون میده :| پروژه اقای Khokhan عزیز رو دانلود کن

    wmi = windows management instrumentation
    در موردشون تحقیق کن البته شاید تو سایت ها فارسی زبان چیزی دستگیرت نشه
    چی بهتر از msdn

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: نوشتن reminder

    دوستان کمک کنید توروخدا من هنوز به نتیجه نرسیدم

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: نوشتن reminder


    SqlConnection connect = newSqlConnection();

    connect.ConnectionString = Ajans.Properties.Settings.Default.Connection.ToString();

    try


    {

    connect.Open();

    SqlDataAdapter insert1 = newSqlDataAdapter("select Comm from AlarmUsers where NameUser='" + Class1.Username + "' And DateErsal='" + Date.Text + "' and time='"+ DateTime.Now.Hour + ":" + DateTime.Now.Minute+"' ", connect);

    DataTable t1 = newDataTable(); insert1.Fill(t1); if (t1.Rows.Count > 0)


    {

    // MessageBox.Show(t1.Rows[0][0].ToString());

    FarsiMessageBox.FMessageBox.Show(":" + " " + Class1.Username + "\n" + t1.Rows[0][0].ToString(), " ", FarsiMessageBox.FMessageBoxButtons.OK, FarsiMessageBox.FMessageBoxIcons.Warning);




    }

    else


    {

    }

    }

    catch (Exception x)


    {

    }

    finally


    {

    connect.Close();

    }


    اینم کدهایی که در تایمر نوشتم

  10. #10

    نقل قول: نوشتن reminder

    مشکل شما اینه که توی تایمر رکوردهایی از دیتابیس رو برمیگردونی که زمانشون برابر با زمان جاری سیستم هست و باعث میشه که چندین بار دستورات تکرار بشه
    با اجرای نرم افزار لیستی رو از رکورد ها تهیه که که مربوط به امروز هستن و توی تایمر اگه زمان برابر شد هشدار بده و به دنبالش رکورده رو از لیست حذف کنه که دیگه تکرار نشه

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن یک سرویس در دلفی
    نوشته شده توسط نوشین فلاحپور در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1391, 19:12 عصر
  2. نوشتن هوشمند در combo
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 15:02 عصر
  3. نوشتن برنامه Reminder
    نوشته شده توسط behzadsh58 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 تیر 1387, 00:29 صبح
  4. فارسی نوشتن در دلفی
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 07:56 صبح
  5. مشکل در نوشتن Query
    نوشته شده توسط baabi در بخش T-SQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 21 اردیبهشت 1382, 17:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •