نمایش نتایج 1 تا 24 از 24

نام تاپیک: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    سلام.
    چطوری میتونم تو یه فرم (مثلا تنظیمات)کدی بنویسم که تو فرم اصلی ساعت رو که رو یه لیبله نشون نده؟ میخوام کدش رو با استفاده از CheckBox بنویسم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

       //  در لود فرم مینویسی
    // label1.Text = DateTime.Now.ToShortTimeString();
    private void checkBox1_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    if (checkBox1.Checked == true)
    {
    label1.Visible = true;
    }
    else if (checkBox1.Checked == false)
    {
    label1.Visible = false;
    }
    }

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
       //  در لود فرم مینویسی
    // label1.Text = DateTime.Now.ToShortTimeString();
    private void checkBox1_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    if (checkBox1.Checked == true)
    {
    label1.Visible = true;
    }
    else if (checkBox1.Checked == false)
    {
    label1.Visible = false;
    }
    }
    این که شما نوشتین اگه label تو همین فرم باشه اجرا می کنه.من میخوام تو یه فرم دیگه رو مخفی کنه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نقل قول نوشته شده توسط nazila.b مشاهده تاپیک
    این که شما نوشتین اگه label تو همین فرم باشه اجرا می کنه.من میخوام تو یه فرم دیگه رو مخفی کنه.
    این خط کد رو بجای دستورات if بزار

    form1.label1.visible = true

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نمیشه.ارور میده.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    یه سرچ بزن داخل تاپیک ها
    خواندن کنترل از فرم دیگر
    پیدا می کنی.

  7. #7

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نقل قول نوشته شده توسط nazila.b مشاهده تاپیک
    نمیشه.ارور میده.
    اجتمالا label رو private تعریف کردین public کنین درست میشه...
    آخرین ویرایش به وسیله aliagamon : یک شنبه 10 شهریور 1392 در 22:53 عصر دلیل: اشتباه تایپی...

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    خصوصیت Modifiers کنترل label رو برابر public قرار بدین. و با کد زیر در فرم تنظیماتتون بهش دسترسی پیدا کنید.
    با فرض اینکه نام فرمی که ساعت در آن قرار دارد form1 و نام لیبل lbltime باشه:
    form1.lbltime.Visible=false;

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نه public درستش کردم.بازم نشد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    کدی که برات گذاشتمو تو ی باتن تو فرم تنظیماتت بزار ببین کار میکنه یا نه.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    همین کارو کردم نشد.
    private void checkBoxX1_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    if (checkBoxX1.Checked == true)

    MainForm.labelX2.visible = true;

    else

    MainForm.labelX2.Visible = false;

    }

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    labelX2 رو public کردین؟
    public کنین و تو یه باتن بزارین و اجرا کنین ببینین جواب میده اصلا. بعد رو چک باکسش بحث میکنیم

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نه کار نمیکنه.

  14. #14

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    اروری چیزی میده؟...اگه ارور میده میشه بگین چیه؟....و اگه ارور نمیده.....

  15. #15

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    خصوصیت Modifiers کنترل label رو برابر public قرار بدین و کد زیر را بنویسید.

    Form2 frm = new Form2();
    if (checkBox1.Checked )
    frm.label1.Visible = true;
    else
    frm.label1.Visible = false ;
    frm.ShowDialog();

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    آره همین کارو کردم ولی نشد.
    private void buttonX3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MainForm.labelX2.Visible = false;

    }

  17. #17
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    ارورش اینه.. An object reference is required for the non-static field, method, or property 'Library_Project.MainForm.labelX2'

  18. #18

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    فکر کنم شما باید ازMainFormنمونه سازی کنید...

    اگر مشکلتون حل نشد ببینید که labelX2 وجود داره یا نه...
    چون الان برای من که جواب داد...

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    private void checkBox1_CheckedChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    Form1 frm = (Form1)Application.OpenForms["Form1"];
    frm.label1.Visible = !checkBox1.Checked;
    frm.Show();
    }

    تو خط اول اون "ّForm1" بجاش تایتل فرمی که ساعت توشه رو بزار
    برنامه ش هم ضمیمه کردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    مرسی واقعا.میشه دو خط اولشو توضیح بدی

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نقل قول نوشته شده توسط farhad.k.t مشاهده تاپیک
    فکر کنم شما باید ازMainFormنمونه سازی کنید...

    اگر مشکلتون حل نشد ببینید که labelX2 وجود داره یا نه...
    چون الان برای من که جواب داد...

    ممنون.مشکلم حل شد.

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نقل قول نوشته شده توسط nazila.b مشاهده تاپیک
    مرسی واقعا.میشه دو خط اولشو توضیح بدی
    خط اول میاد چک میکنه ببینه که آیا فرم باز هست یا نه که اگه بازه ازش دیگه نمونه جدید نسازه
    خط دوم هم یجور کلک رشتیه بازی با کدها

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار nazila.b
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    رشت
    پست
    41

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    خط اول میاد چک میکنه ببینه که آیا فرم باز هست یا نه که اگه بازه ازش دیگه نمونه جدید نسازه
    خط دوم هم یجور کلک رشتیه بازی با کدها
    آها منم به استادم همینو بگم دیگه مشکلی ک پیش نمیاد احیانا؟؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: کد عدم نمایش ساعت در فرم اصلی و قرار دادن ChekBox در فرم تنظیمات

    نقل قول نوشته شده توسط nazila.b مشاهده تاپیک
    آها منم به استادم همینو بگم دیگه مشکلی ک پیش نمیاد احیانا؟؟
    خلاف مقدار checked چکباکسو نسبت میده به لیبل

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 31 اردیبهشت 1391, 22:54 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 اسفند 1390, 22:58 عصر
  3. نحوه مشخص کردن اینکه فرم اصلی غیرفعال شه در موقع اینکه فرم های دیگه فعال هستند
    نوشته شده توسط shabe_barani در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 11:42 صبح
  4. قرار دادن scroollbar در فرم
    نوشته شده توسط MrDuke در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 12:55 عصر
  5. قرار دادن آیکون در فرم
    نوشته شده توسط sima_gh7 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 11:53 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •