نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: لطفا این کد EF را برایم تشریح کنید

  1. #1

    لطفا این کد EF را برایم تشریح کنید


    Entities context = new Entities();
    var serv = (from s in context.tbl_kharid
    join sa in context.tbl_tarafhesab on s.id_group_factorkharid equals sa.id
    where sa.id == 1
    select s).ToList();
    dataGridView1.DataSource = serv;



    دوستان سلام
    لطف کنید و این کد EF را برایم توضیح بدید

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: لطفا این کد EF را برایم تشریح کنید

    خط اول یک نمونه از Entities میسازد
    تیبل خرید و طرف حساب باهم در ارتباط است
    دوم یک کوئری است که ای دی تیبل طرف حساب برابر باشد با یک و متصل به تیبل خرید باشد
    ToList() یک نوع کالکشن است که محتویات کوئری را در خود نگه میدارد
    سوم کوئری را برابر دیتاسورس گرید قرار میدهد که باعث نمایش میشود

  3. #3

    نقل قول: لطفا این کد EF را برایم تشریح کنید

    select s).ToList();


    این یعنی چی؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    نقل قول: لطفا این کد EF را برایم تشریح کنید

    نقل قول نوشته شده توسط csharpprogramer88 مشاهده تاپیک
    select s).ToList();


    این یعنی چی؟
    اگر اشتباه نکنم برای نمایش توی گرید ویوو هست و البته میتونست اینطوری هم بنویسه


    Entities context = new Entities();
    var serv = (from s in context.tbl_kharid
    join sa in context.tbl_tarafhesab on s.id_group_factorkharid equals sa.id
    where sa.id == 1
    select s;
    dataGridView1.DataSource = serv.ToList().;


  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: لطفا این کد EF را برایم تشریح کنید

    با سلام.
    تمام فیلدهای جدول خرید در صورتی که فیلد "شناسه فاکتور" برابر فیلد شناسه جدول طرف حساب باشد و در عین حال شناسه طرف حساب برابر 1 باشد انتخاب می شود.
    به نظر می رسد چون فیلدی از جدول طرف حساب انتخاب نشده، join (بسته به شرایط جدول) قابل حذف باشد.
    خط آخر مشخص می کند که کل رکورد باید انتخاب شود. و همچنین متود ToList باعث می شود فرمانهای درخواست execute شوند و نتیجه به صورت یک List<...> برگردانده شود. در واقع اغلب اوقات از متودهای ToArray و ToList برای انجام شدن فرمانهای Linq استفاده می شود که در Linq to entity نیازی به این کار نیست و می توانید ToList را حذف کنید.

    برای مطالعه بیشتر:
    آموزش linq از ابتدا تا انتها
    Enumerable.ToList method
    Query execution
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1391, 10:26 صبح
  2. لطفا یک خط کد را برایم ترجمه کنید
    نوشته شده توسط alih988 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 20 دی 1386, 10:21 صبح
  3. لطفا این برداشت مرا تایید یا اصلاح کنید
    نوشته شده توسط ice007 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 مهر 1386, 12:58 عصر
  4. لطفا این لینک را بازیابی کنید .
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1384, 23:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •