نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن url سایت iهای در حال بازدید در کامپیوتر

  1. #1

    Question بدست آوردن url سایت iهای در حال بازدید در کامپیوتر

    سلام
    من می خوام تو سی شارپ بدونم الان هر مرورگر (اکسپلورر - کروم - فایر فاکس و..)که باز هست چه url یا آدرس سایتی رو باز کرده و از اون تو برنامم استفاده کنم خیلی گیره اینم لطفا کمکم کنید
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: بدست آوردن url سایت iهای در حال بازدید در کامپیوتر

    برای هر مرورگری روش متفاوته ...
    برای اینترنت اکسپلورر ازز SHDocVw استفاده کنید...

    SHDocVw.ShellWindows shellWindows = new SHDocVw.ShellWindows();
    string filename;
    foreach (SHDocVw.InternetExplorer ie in shellWindows)
    {
    filename = Path.GetFileNameWithoutExtension(ie.FullName).ToLo wer();
    if (filename.Equals("iexplore"))
    {
    string[] urlParts = (ie.LocationURL.ToString()).Split('/');
    string website = urlParts[2];

    }
    }

    برای فایرفاکس و اپرا باید از DDE اسفاده کنی...http://ndde.codeplex.com/
    و اینطوری استفاده میشه:

    private string GetBrowserURL(string browser) {
    try {
    DdeClient dde = new DdeClient(browser, "WWW_GetWindowInfo");
    dde.Connect();
    string url = dde.Request("URL", int.MaxValue);
    string[] text = url.Split(new string[] { "\",\"" }, StringSplitOptions.RemoveEmptyEntries);
    dde.Disconnect();
    return text[0].Substring(1);
    } catch {
    return null;
    }
    }

    و تابع برای اوپرا و فایرفاکس اینطوری استفاده میشه:

    GetBrowserURL("opera")
    GetBrowserURL("firefox")

    سافاری رو خبر ندارم(اگه بشه من بلد نیستم)
    کروم رو هم میشه انجام داد (من تاحالا نکردم) وقت کردم یکم تحقیق میکنم و تست میکنم نتیجه رو میگم
    امید وارم به نتیجه برسی ...ولبته برای مقاصد خوب استفاده کنی...

  3. #3

    نقل قول: بدست آوردن url سایت iهای در حال بازدید در کامپیوتر

    برای کروم هیچ راه راحتی پیدا نکردم....فعلا برای اینکه کارت راه بیوفته از این استفاده کن (یکمی پیچیده میشه کار ولی خیلی هم سخت نیست)

    private const int WM_GETTEXTLENGTH = 0Xe;
    private const int WM_GETTEXT = 0Xd;

    [DllImport("user32.dll")]
    private extern static int SendMessage(IntPtr hWnd, uint Msg, int wParam, int lParam);
    [DllImport("user32.dll")]
    private extern static int SendMessage(IntPtr hWnd, uint Msg, int wParam, StringBuilder lParam);
    [DllImport("user32.dll", SetLastError = true)]
    private extern static IntPtr FindWindowEx(IntPtr parentHandle, IntPtr childAfter, string className, string windowTitle);

    public static string getChromeUrl(IntPtr winHandle)
    {
    string browserUrl = null;
    IntPtr urlHandle = FindWindowEx(winHandle, IntPtr.Zero, "Chrome_AutocompleteEditView", null);
    const int nChars = 256;
    StringBuilder Buff = new StringBuilder(nChars);
    int length = SendMessage(urlHandle, WM_GETTEXTLENGTH, 0, 0);
    if (length > 0)
    {
    SendMessage(urlHandle, WM_GETTEXT, nChars, Buff);
    browserUrl = Buff.ToString();

    return browserUrl;
    }
    else
    {
    return browserUrl;
    }

    }

    public static Intptr GetChromeHandle()
    {
    IntPtr ChromeHandle = default(IntPtr);
    Process[] Allpro = Process.GetProcesses();
    foreach (Process pro in Allpro)
    {
    if (pro.ProcessName == "chrome")
    {
    ChromeHandle = pro.MainWindowHandle;
    break;
    }
    }
    return ChromeHandle;
    }


    ....خود کد پیچیده هست ولی نحوه استفادش آسونه

    private IntPtr CHandle = GetChromeHandle();
    if (! CHandle,Equals(Intptr.Zero))
    {
    string url = getChromeUrl(CHandle);
    }

    امیدوارم به مشکل نخوری.....بازم مطمئن نیستم خوب کار کنه ....

  4. #4

    نقل قول: بدست آوردن url سایت iهای در حال بازدید در کامپیوتر

    ممنون خیلی عالی بود

تاپیک های مشابه

  1. سوال : بدست آوردن ليست پروسه هاي در حال اجرا ؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 25 مهر 1388, 12:05 عصر
  2. سوال: بدست آوردن url از address bar
    نوشته شده توسط seydali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 14 مرداد 1387, 21:21 عصر
  3. بدست آوردن مسیر فایل setup در حال اجرا
    نوشته شده توسط rosenth در بخش Setup و Deployment
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 12 مرداد 1386, 10:21 صبح
  4. بدست آوردن URL صفحه
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 21 خرداد 1383, 14:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •