نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش متن متحرک درون یک richtextbox ؟

  1. #1

    Question نمایش متن متحرک درون یک richtextbox ؟

    سلام اساتید عزیز چظور میتون شبیه عکس پیوستی یه متن رو به این شکل نمایش بدم ؟

    که متن از پایین به بالا حرکت کنه؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: نمایش متن متحرک درون یک richtextbox ؟

    با سلام

    اگه درست متوجه شده باشم!!!
    شما بایستی از یک لیبل داخل ریچ تکست استفاده کنید!!!!
    و لبیل را در پایین ترین نقطه ار ریچ جا بدهید....
    خب حالا با استفاده از یک تایمر شما می توانید کم کم از LOcation لیبل کم کنید....
    وزمانی که لیبل به بالاترین نقطه از ریچ رسید.....
    آن را مخفی کنید....
    البته این تنها یک میانبر بیش نیست...
    امید وارم مفید واقع شده باشد

  3. #3

    نقل قول: نمایش متن متحرک درون یک richtextbox ؟

    ممنونم از لطفتون میشه خواهش کنم یکی یه مثال قرار بده نمونه هایی دیدم اما به دردم نخورد...

  4. #4

    نقل قول: نمایش متن متحرک درون یک richtextbox ؟

    scrollbar رو روی none بزارین بعد با یه کد شبیه این(تو حلقه یا تایمر)متن رو کم کم بالا بیارین:

    richTextBox1.SelectionStart = richTextBox1.TextLength;
    richTextBox1.ScrollToCaret();

  5. #5

    نقل قول: نمایش متن متحرک درون یک richtextbox ؟

    اینم برنامه ای که گفتم
    http://uploadtak.com/viewer.php?file...msApplicat.rar

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش متن متحرک درون یک richtextbox ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mosafers مشاهده تاپیک
    ممنونم از لطفتون میشه خواهش کنم یکی یه مثال قرار بده نمونه هایی دیدم اما به دردم نخورد...
    .................................................. .............................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,237

    نقل قول: نمایش متن متحرک درون یک richtextbox ؟

    سلام
    یک نمونه نوشتم براتون

            private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = true;
    timer1.Interval = 10;
    }

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    label1.Location = new Point(47, label1.Location.Y - 1);
    if (label1.Location.Y == -125)
    {
    label1.Location = new Point(47, 215);
    }
    }


    animation_lable.zip

تاپیک های مشابه

  1. نمایش عکس متحرک در یک richtextbox
    نوشته شده توسط saman_h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 16:27 عصر
  2. نمایش متن متحرک
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 25 شهریور 1388, 10:37 صبح
  3. نمایش متن فارسی با فرمت rtf در richtextbox ؟
    نوشته شده توسط Behsharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 28 مهر 1386, 23:42 عصر
  4. پرینت متن فارسی درون RichTextBox کنترل
    نوشته شده توسط hamid_isf_1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 11 خرداد 1386, 23:55 عصر
  5. نمایش متن به صورت متحرک
    نوشته شده توسط hosseintaheri در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 07:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •