نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: توسعه ی یک برنامه ی https proxy

  1. #1

    توسعه ی یک برنامه ی https proxy

    با سلام، من یه برنامه ی https proxy میخام بنویسم. اگه بخام مثل http عمل کنم، توی گرفتن مجوزای ssl به مشکل برمیخورم. این یه تکه از کدمه:

    string host = "www.google.com";
    int proxyPort = 443;;
    byte[] buffer = new byte[2048];
    int bytes;
    // Connect socket
    TcpClient client = new TcpClient(host, proxyPort);
    NetworkStream stream = client.GetStream();


    byte[] tunnelRequest = Encoding.UTF8.GetBytes(String.Format("CONNECT www.google.com:443 HTTP/1.1\r\nUser-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:23.0) Gecko/20100101 Firefox/23.0\r\nProxy-Connection: keep-alive\r\nConnection: keep-alive\r\nHost: www.google.com\r\n\r\n", host));

    stream.Write(tunnelRequest, 0, tunnelRequest.Length);
    stream.Flush();


    SslStream sslStream = new SslStream(stream);
    sslStream.AuthenticateAsClient(host);


    خطایی که رخ میده توی این خطه:

    sslStream.AuthenticateAsClient(host);

    توضیحات خطاشم به این شکله:
    Autentication failed because the remote party has closed the transport stream.

    ممنون میشم کمکم کنید
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: توسعه ی یک برنامه ی https proxy

    کسی نیست بتونه کمکمون کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برنامه برداشتن تیک Proxy Server
    نوشته شده توسط سيد مجتبي هاشمي در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 23
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1390, 09:53 صبح
  2. ست کردن HTTP Proxy در برنامه
    نوشته شده توسط محمد زارع در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 مهر 1388, 22:11 عصر
  3. راهنمائي در مورد برنامه نويسي HTTP
    نوشته شده توسط dark-man در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1388, 11:51 صبح
  4. برنامه ای برای proxy
    نوشته شده توسط barbod_ahmadi در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1384, 16:29 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •