نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: انتقال آیتم از لیست باکس به تکست باکس

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    انتقال آیتم از لیست باکس به تکست باکس

    سلام دوستان

    یه کدی میخوام که بشه آیتم های لیست باکس رو جدا جدا تو هر تکست باکسی انتقال بده
    مثلا اگه آیتم های لیست باکس اینجوری باشه
    وحید
    رضا
    حسین
    محمد
    ...
    میخام آیتم وحید بره تو تکست باکس یک ، رضا بره تو تکست باکس 2 و...
    (یعنی آیتم اولی بره تو تکست باکس 1..آیتم دومی بره تو تکست باکس 2...ممکنه بجای این آیتم ها آیتم عددی باشه)

  2. #2

    نقل قول: انتقال آیتم از لیست باکس به تکست باکس

    اینطوری؟

    textBox1.Text = ListBox1.Items[0].ToString();

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: انتقال آیتم از لیست باکس به تکست باکس

    مرسی داداش این کدو خودم بلدم ولی مشکل اینجاس که آیتم لیست باکس چیزی حدوده 3000تاس ...نمیشه هی ا3000تا کد اینجوری نوشت

    خستم میشه...خودمم فکر نکنم جز این راهی داشته باشم
    یعنی باید 3000تا تکست بکس بسازم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار remower
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    79

    نقل قول: انتقال آیتم از لیست باکس به تکست باکس

    یه راهی هم هست کد اولی کد دادی فکر کنم با اون بشه
    من میخام رو این سه هزارتا آیتم لیست باکس دستوراتی اجرا بشه

    فکر کنم 30تا تکست باکس هم بسش باشه..هروقت دستورات رو این سه تا آیتم که تو تکست باکس انجام شد سی تا آیتم بعدی بیاد توتکست باکس

    آره اینجو خیلی بهتره

    مرسی از کمکت

  5. #5

    نقل قول: انتقال آیتم از لیست باکس به تکست باکس

    نه میتونی تو ران تایم با یه حلقه این کارو بکنی
    یه چیزی تو این مایه ها:(ران نکردم فقط نوشتم)

    TextBox[] textBox = new TextBox[3000];
    for (int i = 0; i <= 3000; i++)
    {
    textBox[1] = new TextBox();
    textBox[i].Text = ListBox1.Items[i].ToString();
    if (i > 0)
    {
    textBox[i].Left = textBox[i - 1].Right;
    }

    this.Controls.Add(textBox[i]);
    }

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: انتقال آیتم از لیست باکس به تکست باکس

    با سلام.

    int i=0;
    foreach(Control ctrl in this.Controls)
    if(ctrl is TextBox)
    ctrl.Text=listBox1.Items(i++).ToString();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: انتقال آیتم از لیست باکس به تکست باکس

    نقل قول نوشته شده توسط remower مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    یه کدی میخوام که بشه آیتم های لیست باکس رو جدا جدا تو هر تکست باکسی انتقال بده
    مثلا اگه آیتم های لیست باکس اینجوری باشه
    وحید
    رضا
    حسین
    محمد
    ...
    میخام آیتم وحید بره تو تکست باکس یک ، رضا بره تو تکست باکس 2 و...
    (یعنی آیتم اولی بره تو تکست باکس 1..آیتم دومی بره تو تکست باکس 2...ممکنه بجای این آیتم ها آیتم عددی باشه)
    .................................................. .................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: انتقال آیتم از لیست باکس به تکست باکس

    واقعا من موندم که درست کردن این 30 تا textBox و یا 3000 تا ! به چه درد میخوره؟ برنامه کاربردی و تجاری میخوای بنویسی ؟ اینجوری؟!
    بهتر بود بجا پرسیدن این سوال میگفتین میخواین چیکار انجام بدین تا توی الگوریتم راهنمایی بشین
    در ضمن این ی کدی که میخواین ی حلقه سادس !
    تا زمانی که دنبال ی کدی میگردین وضع همینه ! تا زمانی که حاضر نیستید به خودتون زحمت بدید و فکر کنین روی مسائلتون سرچ کنید و دنبال راه حلتون باشید برنامه نویس بشو نیستید .... از ما گفتن و ...

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1391, 09:07 صبح
  2. سوال: بردن اولین ایتم لیست باکس در تکست باکس
    نوشته شده توسط MR.H4CKER در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 14:47 عصر
  3. نحوه درج اطلاعات از لیست باکس به تکست باکس
    نوشته شده توسط [baran] در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1388, 08:33 صبح
  4. انتقال یک کلمه از یک تکست باکس به تکست باکس دیگری
    نوشته شده توسط xrezax در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 شهریور 1388, 09:51 صبح
  5. انتقال محتوای دیتاگرید ویو به کنترل تکست باکس
    نوشته شده توسط h_floppy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 18:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •