نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: بررسی کد نمایش بزرگترین identity ثبت شده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    bushehr
    سن
    40
    پست
    189

    بررسی کد نمایش بزرگترین identity ثبت شده

    سلام به همه دوستان.
    من این کد رو نوشتم برای نمایش بزرگترین identity ثبت شده.
      SqlConnection mconnection = new SqlConnection("Data Source=localhost;Initial Catalog=berelian;Integrated Security=True");
    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter("select * from fghmo where max(id)", mconnection);
    DataSet ds = new DataSet();
    DataTable table = new DataTable();
    adapter.Fill(ds, "fghmo");
    grd.DataSource = ds.Tables["fghmo"].DefaultView;

    اگه بخوام فقط کد رو نشون بده مشکلی ندره.ولی همه فیلدها رو نشون نمیده و این ارور میاد.
    {"An expression of non-boolean type specified in a context where a condition is expected, near ')'."}

    ممنون میشم راهنماییم کنید

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: بررسی کد نمایش بزرگترین identity ثبت شده

    با سلام.
    شما باید در where یک شرط و یا هر عبارت bool دیگر را چک کنید، در کل query شما اشتباه است.
    برای گرفتن آخرین رکورد ثبت شده راههای زیادی است مثلا:

    select top 1 * from words order by ID desc
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: بررسی کد نمایش بزرگترین identity ثبت شده

    البته اگر فقط قصد گرفتن آخرین ID را دارید بهتر است از IDENT_CURRENT استفاده کنید.
    تاپیک زیر را مطالعه کنید:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...AF%D9%86-catch
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. نمایش آخرین رکورد ثبت شده در sql ؟؟
    نوشته شده توسط mehdi king در بخش T-SQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1396, 16:45 عصر
  2. نمایش آخرین اطلاعات ثبت شده درباره یک کارمند
    نوشته شده توسط aliyeh در بخش T-SQL
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 10:28 صبح
  3. نمایش آخرین رکورد ثبت شده
    نوشته شده توسط c4soft در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 06 مهر 1389, 23:16 عصر
  4. نمایش تعداد رکوردهای ثبت شده
    نوشته شده توسط mobina.amiry در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 12 بهمن 1388, 17:37 عصر
  5. سوال: نمایش تعداد رکوردهای ثبت شده دیتاگرید در یک لیبل
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 مرداد 1388, 10:21 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •