نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار دادن PictureBox به جای هر اندیس از آرایه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    قرار دادن PictureBox به جای هر اندیس از آرایه

    سلام

    کاربر ابعاد آرایه دو بعدی مربعی را تعیین می کند مثلا 4 (این بعد هر مقداری می تواند باشد. مثلا بار بعدی شاید 8 باشد)حالا می خواهم روی فرم به جای هر خانه یک PictureBox بگذارم و به انها دسترسی داشته باشم.
    به چه صورت این کار را انجام دهم. قرار دادن PictureBox و دسترسی به آنها؟
    مثلا اگر اندیس [1,3] را داشتم باید بتوانم در PictureBox معادل آن تغییری ایجاد کنم.

    تشکر

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن PictureBox به جای هر اندیس از آرایه

    اینطوری یه ارایه از picturebox تعریف کنید:

    PictureBox[,] Picbox = new PictureBox[3, 3];

    یادتون نره با یه حلقه به فرم اضافه بکنیشون....دقیقا همون میشه که میخوای...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار water_lily_2012
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    659

    نقل قول: قرار دادن PictureBox به جای هر اندیس از آرایه

    سلام دوست عزیز
    میشه لطف کنید یه نمونه 4*4 بسازید و آنها را در کنار هم روی فرم قرار دهید.
    تشکر

  4. #4

    نقل قول: قرار دادن PictureBox به جای هر اندیس از آرایه

    بفرمایید:

    PictureBox[,] picbox=new PictureBox[4,4];

    int topdis=0;
    for(int i=0;i<4;i++)
    {
    int leftdis = 0;
    for(int j=0;j<4;j++)
    {
    picbox[i, j] = new PictureBox();
    picbox[i,j].Width=30;
    picbox[i, j].Height = 30;
    picbox[i,j].Left = leftdis;
    picbox[i, j].Top = topdis;
    picbox[i, j].BackColor = Color.Red;
    leftdis += 35;
    this.Controls.Add(picbox[i,j]);
    }
    topdis += 35;
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: برای قرار دادن عناصر در جای دلخواه از کدوم روش استفاده کنیم بهتره؟
    نوشته شده توسط سعید کشاورز در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1392, 08:08 صبح
  2. مبتدی: قرار دادن Div در جای دلخواه از صفحه
    نوشته شده توسط سعید کشاورز در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 17:36 عصر
  3. قرار دادن متغیر به جای نام (مثلا ( command button(command(i
    نوشته شده توسط esikhatar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 06:48 صبح
  4. قرار دادن اسم به جای شماره موبایل
    نوشته شده توسط h_mohamadi در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 13:20 عصر
  5. ایجاد یک Flash و قرار دادن آن به جای فرم Splash
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 19:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •