نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports

  1. #1

    مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports

    سلام
    من می خوام 2 عکس رو که در مسیر نصب برنامه قرار داره در گزارشات استفاده کنم
    از داخل محیط طراحی Stimulsoft Reports یه ImageBox قرار میدم یه متغیر هم تعریف کردم برای آدرس عکس که در IamgeBox قرار میدمیش
    در کد نویسی که گزارش لود میکنه این خط نوشتم

    stiReport2.Dictionary.Variables["StrPicMarkaz"].ValueObject = Image.FromFile(Application.StartupPath + "\\Pic\\Pic1.jpg");


    اما وقتی گزارش لود میشه چیزی نمایش نمیده ممنون میشم راهنمائیم کنید .



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports

    احتمالا مقداری رو که از برنامه به استیمول پاس میدی در خاصیت Image Url پیکچرباکس استیمول قرار میدید

    به جای Image Url از Image Data استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    احتمالا مقداری رو که از برنامه به استیمول پاس میدی در خاصیت Image Url پیکچرباکس استیمول قرار میدید

    به جای Image Url از Image Data استفاده کنید
    بله حق با شماست ممنون میشم با عکس از محیط برنامه منو راهنمائی کنید
    Untitled.png

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports

    ببخشید اشتباه شد

    از قسمت Image Data استفاده کن
    همچنین در استیمول فیلد یا پارامتری که آدرس عکس رو از برنامه بهش پاس میدی از نوع image در نظر بگیر
    aa.PNG

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    ببخشید اشتباه شد

    از قسمت Image Data استفاده کن
    همچنین در استیمول فیلد یا پارامتری که آدرس عکس رو از برنامه بهش پاس میدی از نوع image در نظر بگیر
    aa.PNG
    از کدوم ابزار استیمول استفاده کردید ؟یعنی ورژن استیمولی که من نصب کردم پائین و image Data پشتیبانی نمی کنه ؟همونطور که تو عکس می بینید من Image Data ندارم ...

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports

    از استیمول Stimulsoft Reports.Ultimate 2010.1

  7. #7

    نقل قول: مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports

    من از ورژن 2012.2.1304 استفاده می کنیم برای این ورژن باید چیکار کنم ؟تنها ابزاری که در ا ختیار دارم داخل عکسی که بالا گذاشتم (پست 3) می بینید .

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: مشکل در ارسال عکس به Stimulsoft Reports

    stiReport2.Dictionary.Variables["StrPicMarkaz"].Value = Application.StartupPath + "\\Pic\\Pic1.jpg";


    lastPicSti.PNG
    فیلدی هم که داخل استیمول عکس رو بهش پاس میدی از نوع string باشه
    اینجا شما به جای armtop که میبینی همون پارامتر خودت StrPicMarkaz قرار میگیره

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در ارسال عکس در indy10
    نوشته شده توسط Mask در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 28 خرداد 1391, 18:29 عصر
  2. مشکل با ارسال عکس در ادیتور و پیغام Intranet settings
    نوشته شده توسط fa_karoon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 09 تیر 1389, 00:29 صبح
  3. مشکل در ارسال پارامتر به Crystal Report
    نوشته شده توسط mohsenaria در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 فروردین 1389, 12:19 عصر
  4. مشکل با لود عکس در Crystal Report
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 01:28 صبح
  5. مشکل با ارسال عکس در ایمیل
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 14:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •