نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

  1. #1

    قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    من میخوام بدونم چطور میتونم مودم یا شبکه رو قطع و وصل کنم ؟
    به طور دقیق تر من adsl ای دارم که به اینترنت متصل هست و میخواهم اون رو قطع و وصل کنم ؟
    ------------------------------------------------
    قبلا یه چیزایی گفتن دوستان....

    در صورتیکه مقدار بازگردانده شده از این تابع IsConnectedToInternet برابر true باشد ، سیستم به اینترنت متصل است

    using System.Runtime.InteropServices;


    //بررسی اتصال به اینترنت
    [DllImport("wininet.dll")]
    private extern static bool InternetGetConnectedState(out int Description, int ReservedValue);
    //Creating a function that uses the API function...
    bool IsConnectedToInternet()
    {
    bool a;
    int Desc;
    a=InternetGetConnectedState(out Desc, 0);
    return a;
    }



    - قطع کردن اتصال اینترنت دایل آپ از طریق دستورات خط فرمان


    System.Diagnostics.Process.Start("rasdial", "/disconnect");





  2. #2

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    اگه با خود سی شارپ باشه خیلی بهتره تا cmd

  3. #3

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    اولی که برای تسته برای وصل میخوام ؟

  4. #4

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟


  5. #5

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    این لینک هم شاید کمکت کنه...

    http://www.codeproject.com/Articles/...sing-WMI-and-C

  6. #6

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    مرسی ولی برای دی کانکت هست برای وصل نیست ؟

  7. #7

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    لینک زیر برای dial upهست:
    http://www.codeproject.com/Questions...odempluswhitpl

    و این لینک برای DSL Connection:
    http://social.msdn.microsoft.com/For...ction-ppp-in-c

  8. #8

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    اگه نحوه استفادشو هم میگفتی ممنون میشدم اخه مال من همش ارور داد .....
    adsl رو نیاز دارم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    ببین این میتونه کمکت کنه ؟؟؟
    http://social.msdn.microsoft.com/For...ction-ppp-in-c

  10. #10

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    خدایش اینا رو قبلا دوستان داده بودند اگه نگاه کردین ؟
    کسی خودش امتحان نکرده ؟

  11. #11

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    فارسی چی کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    اگه تنظيمات كانكشن ppoe توي خود مودم ست شده فقط يك راه داريد
    لاگين به پنل وب مودم و ارسال لينك ريست مودم كه توي پنل هست توسط نرم افزار خودتون
    توي پنل مودم لاگين كن . قسمت ريست را كه ديدي viewsource را بزن لينك ريست را ببين چه آدرسي هست توي برنامه ات اول لاگين كن با يوزر و پسورد ست شده توي مودم و بعد لينك را فراخواني كن. مودم ريست ميشه
    مودمهايي كه امكان ديسكانكت كانكشن را هم دارند به جاي لينك ريست ميتوني لينك ديسكانكت را پيدا كني و فراخواني بكنيش

  13. #13

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    نه فرض کنین که ppoe نیست و بر روی bridg هست

  14. #14

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    کسی تا حالا کانکشن طراحی نکرده یعنی کامپوننتی چیزی وجود نداره ؟

  15. #15

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    واقعا ؟ کسی بلد نیست انجام نداده این ؟

  16. #16

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    ببینید کارتون رو فکر میکنم راه بیندازد
    http://code.msdn.microsoft.com/windo...twork-8112f642

  17. #17

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    حالا نمیشه خود کانکشن رو قطع و وصل کرد ؟

  18. #18

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    خوب وقطی قطع و وصل میکنیم باید اتصال رو دوباره انجام داد چون روی pppe نیست

  19. #19

    نقل قول: قطع و وصل کردن مودم یا شبکه ؟

    کسی بلد نیست بیشتر راهنماییم کنه ؟

تاپیک های مشابه

  1. قطع و وصل کردن صدای سیستم
    نوشته شده توسط vapa_71 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 24
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1393, 13:00 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 31 اردیبهشت 1392, 07:22 صبح
  3. سوال: قراردادن موزیک در فرم و قطع و وصل کردن آن
    نوشته شده توسط amirhossein.h در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 14:25 عصر
  4. سوال: قطع و وصل کردن اینترنت Dial up
    نوشته شده توسط Cybersilent در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مهر 1388, 10:28 صبح
  5. چگونگی وصل کردن 2 کامپیوتر به هم بدون استفاده از کارت شبکه
    نوشته شده توسط Mohammad_programmer در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 19 آذر 1383, 00:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •