نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    سلام به همه
    من دوتا جدول دارم يكي مشخصات شخص رو نگه ميداره و يه فيلد مبلغ داره
    حالا ميخوام مثلا يه مقدار رو بهش اضافه يا ازش كم كنم جاهايي كه كدش توي جدول اصلي با كدي كه توي اين جدول وارد كردم يكي هستن
    يني بايد اول فيلد متناظر با اين جدول رو پيدا كنم بعد اين مقدار رو با ستون مبلغ اون جمع يا ازش كم كنم
    اما بلد نيستم بايد چيكار كنم ممنون ميشم اگه راهنمايي كنين

  2. #2

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    سلام دوست عزیز
    سوالت واضح نیست!
    جدولت در دیتابیس هست؟؟ منظور از جدول تیبل های دیتابیسه؟ اگه هست چه دیتابیسی؟ SQL یا Access و ... ؟؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghjun مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    سوالت واضح نیست!
    جدولت در دیتابیس هست؟؟ منظور از جدول تیبل های دیتابیسه؟ اگه هست چه دیتابیسی؟ SQL یا Access و ... ؟؟
    آره منظورم همون Table هستش. از بانك SQL استفاده ميكنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    سلام
    این کار یه edit ساده است
    توی سایت بجو پیدا میکنی

  5. #5

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    ببین اگه بخوای با لینکیو این کار انجام بدی من یه سمپل کد گزاشتم ببین چجوریه !!
    البته به این سادگیا نمیفهمی !!
         Linq.DataClasses1DataContext db = new Linq.DataClasses1DataContext();
    var query = from qry in db.Customer_tbls
    where qry.id ==Convert.ToInt32( p)
    select qry;
    foreach (var item in query)
    {
    item.Addr = Addr_txt.Text;
    item.CuCode = Moshtari_code.Text;
    item.CuName = Moshtari_name.Text;
    item.Mob = Convert.ToDecimal(mob_mas.Text);
    item.Tel = Convert.ToDecimal(Tel_mas.Text);

    }
    db.SubmitChanges();

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    این کار یه edit ساده است
    توی سایت بجو پیدا میکنی
    آره اديتش ساده اس اما نياز به كوئري داره كه بتونه فيلد متناظر با اين رو توي Table ديگه پيدا كنه بعد اين مقدار رو با اون جمع كنه

  7. #7

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    سلام
    اینجور که من فهمیدم شما میخواید یه برنامه مثلا واسه یه مغازه دار بنویسید که هر دفعه که جنس خرید به مقدار قبلی اضافه یا اگر پول داد از اون کم کنید.
    1 - شما نیاز دارید که ابتدا شخص رو تو لیستتون پیدا کنید---> Search
    2 -سپس اونو تغییر بدین. حالا یا اضافه یا کم ---> Update
    خیلی راحته
    من یه تاپیک زدم که یه سورس برنامه دفترچه تلفن رو تو اون گذاشتم. هم با پایگاه Access و هم Sql

    ورود به تاپیک
    آخرین ویرایش به وسیله sadeghjun : پنج شنبه 14 شهریور 1392 در 12:00 عصر

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    ببین اگه بخوای با لینکیو این کار انجام بدی من یه سمپل کد گزاشتم ببین چجوریه !!
    البته به این سادگیا نمیفهمی !!
         Linq.DataClasses1DataContext db = new Linq.DataClasses1DataContext();
    var query = from qry in db.Customer_tbls
    where qry.id ==Convert.ToInt32( p)
    select qry;
    foreach (var item in query)
    {
    item.Addr = Addr_txt.Text;
    item.CuCode = Moshtari_code.Text;
    item.CuName = Moshtari_name.Text;
    item.Mob = Convert.ToDecimal(mob_mas.Text);
    item.Tel = Convert.ToDecimal(Tel_mas.Text);

    }
    db.SubmitChanges();
    يخورده فهميدم چي به چيه
    اول با كوئري ميره توي اون يكي جدول پيدا ميكنه بعد با يه حلقه اين مقدار هارو جايگزين ميكنه
    اما من ميخوام فقط ستون مبلغش با اين مقدار جديد جمع يا كم بشه
    ميشه يخورده در اين مورد توضيح بدي

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط sadeghjun مشاهده تاپیک
    سلام
    اینجور که من فهمیدم شما میخواید یه برنامه مثلا واسه یه مغازه دار بنویسید که هر دفعه که جنس خرید به مقدار قبلی اضافه یا اگر پول داد از اون کم کنید.
    1 - شما نیاز دارید که ابتدا شخص رو تو لیستتون پیدا کنید---> Search
    2 - ُپس اونو تغییر بدین. حالا یا اضافه یا کم ---> Update
    خیلی راحته
    من یه تاپیک زدم که یه سورس برنامه دفترچه تلفن رو تو اون گذاشتم. هم با پایگاه Access و هم Sql

    ورود به تاپیک
    آره يه همچين چيزي ميخوام
    اين برنامه كه گذاشتي به فريم ورك خطا ميده. من فريم ورك 4 نصب دارم. اما ميگه حتما بايد 2 باشه

  10. #10
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    يه همچين كوئري نوشتم نميدونم روش كارم درسته يا نه


    var query= (from obj in db.tblHesabs
    where obj.ShomareHesab == Convert.ToInt32( dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[1].Value)
    select obj.Mablagh);
    query = query + Convert.ToDecimal(dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[6].Value);



    اما خطاي Operator '+' cannot be applied to operands of type 'System.Linq.IQueryable<decimal?>' and 'decimal' ميده
    كسي ميتونه راهنمايي كنه؟

  11. #11

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط mori5858 مشاهده تاپیک
    يه همچين كوئري نوشتم نميدونم روش كارم درسته يا نه


    var query= (from obj in db.tblHesabs
    where obj.ShomareHesab == Convert.ToInt32( dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[1].Value)
    select obj.Mablagh);
    query = query + Convert.ToDecimal(dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[6].Value);



    اما خطاي Operator '+' cannot be applied to operands of type 'System.Linq.IQueryable<decimal?>' and 'decimal' ميده
    كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
    اشتباه کردی !!!
    اسم اون فیلد که میخوای توی دیتابس این عدد باهاش جمع شه چیه ؟؟؟

  12. #12

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    بیا اینجوری نوشتم بفهمی !!!

    var query= (from obj in db.tblHesabs
    where obj.ShomareHesab == Convert.ToInt32( dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[1].Value)
    select obj.Mablagh);
    foreach (var item in query )
    {
    int y = item.your;
    int g = Convert.ToDecimal(dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[6].Value);
    item.your = y + g ;

    }
    db.SubmitChanges();

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    اشتباه کردی !!!
    اسم اون فیلد که میخوای توی دیتابس این عدد باهاش جمع شه چیه ؟؟؟
    اسم فيلدم مبلغ هستش

  14. #14
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    بیا اینجوری نوشتم بفهمی !!!

    var query= (from obj in db.tblHesabs
    where obj.ShomareHesab == Convert.ToInt32( dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[1].Value)
    select obj.Mablagh);
    foreach (var item in query )
    {
    int y = item.your;
    int g = Convert.ToDecimal(dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[6].Value);
    item.your = y + g ;

    }
    db.SubmitChanges();
    your چيه؟ اينو نميشناسه

  15. #15

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط mori5858 مشاهده تاپیک
    your چيه؟ اينو نميشناسه
    منظورم فیلدت بود به جای your مبلغ خودتو بزار که توی بانک هست!!!

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    منظورم فیلدت بود به جای your مبلغ خودتو بزار که توی بانک هست!!!

    به كلمه query داخل حلقه foreach خطا ميگيره.
    Exception has been thrown by the target of an invocation

  17. #17

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    اصلا db داری ؟!

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    اصلا db داری ؟!
    آره db دارم

  19. #19

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    کد مشکلی نداره !!
    توی تیبلت Key داری ؟!

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    مراجعه کن به این تاپیک
    اینجا

  21. #21
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    سبزوار
    پست
    83

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    کد مشکلی نداره !!
    توی تیبلت Key داری ؟!
    آره دارم
    اما روش كار رو عوض كردم مشكل حل شد
    به جاي اينكه مقدار اون رو مستقيم با يه مقدار جمع كنم مقدارش رو ريختم داخل متغير، متغير رو جمع كردم دوباره مقدار متغير رو ريختم داخل بانك
    ديگه نياز به كوئري و حلقه foreach هم نداره ديگه

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار Aalibeigi
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    145

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    سلام
    ببینیم وقتی مینویسی db.namejadvals به این خطا میده؟
    اگه به این خطا میده using system.linq رو اضافه کن.

  23. #23

    نقل قول: جمع مقدار ذخيره شده در بانك با مبلغ

    خود obj رو با SingleOrDefault سلکت کن. مشخصه رو تغییر بدید و ذخیره کنید. اما باید بگم اینجور اطلاعات محاسباتی رو ذخیره نمیکنن بلکه هر زمان نیاز بود محاسبه میکنن.

    var query = (from obj in db.tblHesabs
    where obj.ShomareHesab == Convert.ToInt32(dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[1].Value)
    select obj).SingleOrDefault();
    if (query != null)
    {
    query.Mablagh += Convert.ToDecimal(dtGvBardasht.CurrentRow.Cells[6].Value);
    db.SubmitChanges();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: پاك كردن يك مقدار ذخيره شده از رجيستري
    نوشته شده توسط abas1388 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 31 فروردین 1389, 21:04 عصر
  2. سوال: نشون دادن عكس ذخيره شده در بانك در كنترل picturebox
    نوشته شده توسط sara_mp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 16:07 عصر
  3. سوال: نمايش 6 سطر از متن ذخيره شده در بانك
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 23:51 عصر
  4. سوال: نمايش 6 سطر از متن ذخيره شده در بانك
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1388, 23:51 عصر
  5. سوال: نمايش اخرين ركورد ذخيره شده در بانك ؟
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 23 تیر 1387, 09:10 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •