نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه جستجو در بانك با سي شارپ

  1. #1

    نحوه جستجو در بانك با سي شارپ

    سلام
    بنده يه برنامه با سي شارپ نوشتم كه داخل فرم فروش بايد اسم مشتري را وارد كنم و ميخواهم با وارد كردن اسم مشتري كد ملي( كه كليد اصلي تعريف شده)پيدا شود .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار asrah6
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    153

    نقل قول: نحوه جستجو در بانك با سي شارپ

    از دستور سلکت استفاده کن
    select name of field from table name where name field = @name

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: نحوه جستجو در بانك با سي شارپ

    سلام
    با چی برنامه مینویسی،اگه با لینک هست این کد رو استفاده کن.
                var db = new LINQDataContext();
    if (txFamilySearch.Text == "")
    gvTable1.DataSource = db.Table1s; //Load All Records to Grid
    else
    gvTable1.DataSource = db.Table1s.Where(c => c.Family.Substring(0, txFamilySearch.Text.Length) == txFamilySearch.Text).Select(c => c);

  4. #4

    نقل قول: نحوه جستجو در بانك با سي شارپ

    كسي نيست كمكم كنه خيلي ضروريه
    منظورم رو واضح تر ميگم:
    ميخوام به محض وارد كردن نام مشتري ، كد ملي او را براي درج در جدول فروش پيدا كند و كد ملي كليد اصلي در جدول مشتري است كه در جدول فروش هم استفاده كردم و براي درج نياز به پيدا كردن آن دارم .
    foroshDataSet.Cala.AddCalaRow(KodCala.Text, NameCala.Text, foroshDataSet.Moshtari.FindByKodMeli(Kodmeli));
    آخرین ویرایش به وسیله poria88 : جمعه 15 شهریور 1392 در 02:39 صبح

  5. #5

    نقل قول: نحوه جستجو در بانك با سي شارپ

    فیلدی که توش اسم مشتری رو می نویسی تو Evente TextChange یک کدی می نویسی که نام مشتری رو از جدول مشتری سرچ کنه و کد ملی اونو تو فیلدی که می خوای وارد کنه .

  6. #6

    نقل قول: نحوه جستجو در بانك با سي شارپ

    var Q = (from p in db.Moshtari
    where p.NameMoshtari == TxtSearchMoshtari
    select p).single();
    int CodeMeli = Q.CodeMeli;
    DataGridView.DataSource = CodeMeli;

    اینو تست کن ببین جواب می گیری

  7. #7

    نقل قول: نحوه جستجو در بانك با سي شارپ

    ممنون از همه شما دوستان من جوابمو با خط كد زير گذاشتم ،جوابو ميزارم تا هر كي خواست استفاده كنه
        var motasadi = foroshDataSet.MotasadiKHarid.First(p => p.NameFam.Equals(NamMotasadi1.Text));

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو در بانك اطلاعاتي اكسس با سي شارپ
    نوشته شده توسط ramezani1988 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 17 اسفند 1388, 18:00 عصر
  2. نحوه جستجو کردن در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 22:18 عصر
  3. نحوه جستجو در چند فیلد
    نوشته شده توسط روح الله دلفی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 20 خرداد 1384, 05:22 صبح
  4. نحوه جستجو در یک فایل متنی
    نوشته شده توسط mino در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1383, 23:14 عصر
  5. نحوه جستجو +فیلتر+فیلتر در دیتابیس؟
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 28 دی 1382, 23:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •