نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تعیین پارامتر های در استیمل ریپورت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    تعیین پارامتر های در استیمل ریپورت

    سلام دوستان ممنون میشم اگه راهنمایی کنین:
    چطوری می تونم از داخل .net تنظیمات یه سری از آبجکت های داخل گزارش و تعیین کنم مثلا متن یه تکس باکس یا تغییرا یه جدول.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    یزد
    پست
    279

    نقل قول: تعیین پارامتر های در استیمل ریپورت

    سلام
    اگر می خواهید برای اون تکست تنظیمات انجام بدید
    از این کد استفاده کنید بهد به تمامی خصوصیات آن دسترسی دارید.
    Stimulsoft.Report.Components.StiText rt = StiLavayeh.GetComponents()["Text1"] as StiText;

    شبیه به این کد برای تمامی کنترل های استیمال هم قابل استفاده است.
    از rt می توانید به تمامی خصوصیاتی که نیاز دارید دسترسی داشته باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: تعیین پارامتر های در استیمل ریپورت

    دادش عزیزم ادمین محترم سوالمو چرا مخفی کردین میشه بفرمایین سوالم کجاش غیر فنی بود چرا داری از رو احساس شخصی تصمیم می گیری برادر ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: تعیین پارامتر های در استیمل ریپورت

    دوستان لطفا راهنمایی کنین :
    1- چطوری میشه که تو استیمل ریپورت ستون های گزارش و کاربر تعیین کنه؟
    2-میشه واسه هر چنتا سطر تو هر صفحه یه توتال داشت؟

  5. #5
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: تعیین پارامتر های در استیمل ریپورت

    نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    دادش عزیزم ادمین محترم سوالمو چرا مخفی کردین میشه بفرمایین سوالم کجاش غیر فنی بود چرا داری از رو احساس شخصی تصمیم می گیری برادر ؟
    سلام.
    عزیز من قرار نیست تمام سوالات برنامه نویسی خودتون رو در یک تاپیک مطرح کنید. اگر سوالتون قبلا در تالار مطرح نشده بود در یک تاپیک جدا بپرسید تا دوستان دیگری هم که مشکل شما رو داشتند سریعتر به جواب برسند و مطالب هم دسته بندی شده باشد.
    دوست من لطفا قوانین سایت رو مجددا مطالعه بفرمایید و ببینید چند مورد رو در یک تاپیک نقض کردید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در استفاده پارامتر های کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط nasimsltn7@gmail.com در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 18:18 عصر
  2. چگونگی مرتب کردن گزارش بر اساس پارامتر های فرم
    نوشته شده توسط RealDream در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 24 دی 1387, 15:50 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 10:08 صبح
  4. تعیین پارامتر در کوئری کورس تب
    نوشته شده توسط mansori در بخش Access
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 27 آبان 1385, 12:15 عصر
  5. پارامتر های Cache.Insert
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 آبان 1384, 22:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •