نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ارسال فکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    ارسال فکس

    با سلام
    خیلی گشتم ولی اونی که میخواستمو پیدا نکردم

    دوستان من در برنامم یه قسمتی دارم واسه گزارشگیری که کاربر میاد گزارششو میگیره حالا یا پرینت میگیره یا خروجی به اکسلو ......حالا من میخوام اون گزارشی که تهیه میکنرو از طریق فکس ارسال کنم.دوستان لطف کنن بگن اولا چطور خط رو ازاد کنیم واسه ارسال فکس چون با عدد 9 اینجا خط ازاد میشه دوم اینکه طریقه ارسال به چه شکلیه؟
    دوستان 5 روز زمان دارم واسه تحویل پروژم لطفا کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: ارسال فکس

    سلام
    از گزینه ادد ریفرنس ، تب com این ریفرنس را به پروژه ات اضافه کن
    Microsoft Fax Service Extended Com Type Library



    سپس در دکمه ارسال به شرح ذیر کد نویسی کن

            Dim _fs As FAXCOMEXLib.FaxServer = New FAXCOMEXLib.FaxServer()
    Dim _fd As New FAXCOMEXLib.FaxDocument()
    Dim _jobID As String()
    _fs.Connect("server") ' نام کامپیوتر
    _fd.Priority = FAXCOMEXLib.FAX_PRIORITY_TYPE_ENUM.fptLOW
    _fd.Recipients.Add("123456789", "test")
    _fd.CoverPageType = FAXCOMEXLib.FAX_COVERPAGE_TYPE_ENUM.fcptNONE
    _fd.Body = "C:\test\test_1.txt"
    _fd.DocumentName = "My First Fax"
    _fd.AttachFaxToReceipt = False

    _jobID = _fd.ConnectedSubmit(_fs)

    _fs.Disconnect()

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: ارسال فکس

    دوست عزیز من سی شارپ کار می کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: ارسال فکس

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من سی شارپ کار می کنم
    دوست عزیز این حرف از شما بعنوان یک حرفه ای بعیده .....
    سی شارپو وی بی نداریم که مهم روش و اصل کاره
    بفرما تبدیل و یدونه سمی کالن گذاشتن به آخر کدها کاری نداره که ....

    FAXCOMEXLib.FaxServer _fs = new FAXCOMEXLib.FaxServer();
    FAXCOMEXLib.FaxDocument _fd = new FAXCOMEXLib.FaxDocument();
    string[] _jobID = null;
    _fs.Connect("server");
    // نام کامپیوتر
    _fd.Priority = FAXCOMEXLib.FAX_PRIORITY_TYPE_ENUM.fptLOW;
    _fd.Recipients.Add("123456789", "test");
    _fd.CoverPageType = FAXCOMEXLib.FAX_COVERPAGE_TYPE_ENUM.fcptNONE;
    _fd.Body = "C:\\test\\test_1.txt";
    _fd.DocumentName = "My First Fax";
    _fd.AttachFaxToReceipt = false;

    _jobID = _fd.ConnectedSubmit(_fs);

    _fs.Disconnect();

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: ارسال فکس

    از این خط ایراد میگیره
    jobID = _fd.ConnectedSubmit(_fs);

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: ارسال فکس

    از دوستان کسی نیست کمک کنه.شهریاری مرسی از زحمتی که کشیدی و لی این برنامه فکس رو انجام نمیده.من یه برنامه جامع ارسال فکس میخوام
    باز مرسی از وقتی که گذاشتی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: ارسال فکس

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    از این خط ایراد میگیره
    jobID = _fd.ConnectedSubmit(_fs);
    اصلاح کن
    _fd.ConnectedSubmit(_fs);

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahryari
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آذربايجان
    سن
    40
    پست
    1,236

    نقل قول: ارسال فکس

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    از دوستان کسی نیست کمک کنه.شهریاری مرسی از زحمتی که کشیدی و لی این برنامه فکس رو انجام نمیده.من یه برنامه جامع ارسال فکس میخوام
    باز مرسی از وقتی که گذاشتی
    در غیر اینصورت باید از کامپوننت استفاده کنی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: ارسال فکس

    از چه کامپوننتی؟چطوری و..........

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: ارسال فکس

    دوستان کسی نیست کمک کنه؟

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کامپوننت جهت ارسال فکس و ایمیل
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1385, 08:17 صبح
  2. ارسال فکس توسط وی بی
    نوشته شده توسط miraghaee در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 19 تیر 1385, 04:53 صبح
  3. برنامه ارسال فکس به همراه سورس
    نوشته شده توسط amironline2006 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 اردیبهشت 1385, 18:08 عصر
  4. ارسال فکس
    نوشته شده توسط دلفی زاده در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1382, 10:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •