نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ریشه سوم

  1. #1

    ریشه سوم

    سلام
    من تازه دارم C#‎ رو یاد می گیرم .... چه طور می شه ریشه سوم رو حساب کرد ؟
    من از این کد استفاده کردم

    Math.Pow(n,a/3)

    ولی مشکلی که هست اینه که توی اعداد منفی درست کار نمی کنه
    می تونید خودتون با این روش ریشه سوم -1 رو به دست بیارید .....

    دوستان روش دیگه ای دارند ؟

  2. #2

    نقل قول: ریشه سوم

    Math.Pow(1.07,(1d/3d))

    or

    Math.Pow(1.07,(1.0/3.0))

  3. #3

    نقل قول: ریشه سوم

    نقل قول نوشته شده توسط tooraj_azizi_1035 مشاهده تاپیک
    Math.Pow(1.07,(1d/3d))

    or

    Math.Pow(1.07,(1.0/3.0))
    با این روش هم مقدار ریشه سوم منفی یک رو NaN بر می گردونه(بعضی وقت ها 1 برمی گردونه)

  4. #4

    نقل قول: ریشه سوم

    والا تا اونجا که سواد من قد میده ریشه سوم رو نمیشه به این صورت در اوورد
    برای مثال ریشه دوم اعداد منفی اینطوری در میاد :
    http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B1%...B1.DA.A9.D8.A8
    و برای همین همچین چیزی که شما میخواین جواب نداره("NaN")....

  5. #5

    نقل قول: ریشه سوم

    خوب توی جذر(ریشه زوجم :دی) داخل رادیکال منفی باشه عدد موهومی می شه ولی توی ریشه سوم هر عددی می تونه زیرش باشه .... برای مثال ریشه سوم منفی یک , منفی یک هست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تابع گرفتن ریشه سوم در turbo pascal
    نوشته شده توسط yanni127 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 05 دی 1389, 23:48 عصر
  2. Threads, Events & Mutexes در سی شارپ ، قسمت سوم
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1385, 02:06 صبح
  3. قسمت سوم پروتکل TCP/IP
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 آبان 1382, 08:53 صبح
  4. تشخیص ریشه یا جد(پدر بزرگ) در TreeView در Vb.net
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 20 مرداد 1382, 15:06 عصر
  5. مقدمه ای بر GDI ویندوز - قسمت سوم
    نوشته شده توسط Vahid_Nasiri در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 13 تیر 1382, 09:27 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •