نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: دسترسی به پارامتر خارجی توسط TableAdapter

  1. #1

    دسترسی به پارامتر خارجی توسط TableAdapter

    سلام
    با استفاده از sp و TableAdapter چطوری به این پارامتر دسترسی پیدا کنم
    کدsql:

    ALTER PROCEDURE [dbo].Insert_User
    (
    @name nvarchar(50),
    @user nvarchar(50),
    @pass nvarchar(50),
    @uper int,
    @result int output
    )
    AS
    if(exists(SELECT * FROM [User] WHERE [user] = @user))
    set @result=1
    else
    begin
    set @result=0
    INSERT INTO [dbo].[User] ([name], [user], [pass], [uper]) VALUES (@name, @user, @pass, @uper)
    end
    return

    کد برنامه:

    int result ;
    DataSet1TableAdapters.UserTableAdapter da = new DataSet1TableAdapters.UserTableAdapter();
    DataSet1.UserDataTable dt = new DataSet1.UserDataTable();
    da.Insert(txtName.Text, txtUser.Text, txtPass.Text, 1,result);


    متن خطا:
    can not convert ref int to int

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: دسترسی به پارامتر خارجی توسط TableAdapter

    با سلام.
    آرگومنت result در SP به صورت ref تعریف شده و شما باید پارامتری که به این متود ارسال می کنید از کلمه کلیدی ref استفاده کنید. به این صورت:

    table.Insert(...,...,......,ref result);
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به پارامتر خارجی توسط TableAdapter

    حالا این خطا رو میده
    can not convert from ref int to ref int

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: دسترسی به پارامتر خارجی توسط TableAdapter

    نقل قول نوشته شده توسط shahin60 مشاهده تاپیک
    حالا این خطا رو میده
    can not convert from ref int to ref int
    احیانا یک "؟" بعد از "ref int" نیست؟
    متغیر result را به این صورت تعریف کنید:

    int? result;
    //or
    Nullable<int> result=new Nullable<int>();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به پارامتر خارجی توسط TableAdapter

    اقا درود به شما
    فقط باید مقدار اولیه هم می دادم

    int? result = 0 ;


    میشه یه مقدار در مورد ref و این علامت سوال توضیح بدید؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: دسترسی به پارامتر خارجی توسط TableAdapter

    اگر به پرسیجر Insert دقت کنید، مقدار پارامتر result نتیجه اجرای procedure را بر می گرداند پس این متغیر باید به گونه ای به متود ارسال شود که تغییراتی که داخل تابع روی آن اعمال می شود روی متغیر اصلی هم موثر باشد. نحوه ارسال با ارجاع و یا by ref چنین امکانی را ایجاد می کند. از طرفی چون این آرگومنت صرفا نتیجه تابع را بر میگرداند، نیاز به مقدار اولیه ندارد و باید امکان Null بودن را هم داشته باشد، ولی همانطور که می دانید مقدار null برای متغیرهای value type در .net معنی ندارد ولی در SqlServer اینطور نیست. در واقع یک int به عنوان مثال در .net نمیتواند بدون مقدار باشد و در نهایت مقدار 0 برای آن در نظر گرفته می شود در حالیکه در SqlServer می تواند مقدار 0 یا هر مقدار دیگر داشته باشد و یا مقداردهی نشده باشد و مقدار آن null باشد
    به همین دلیل برای ایجاد امکان مقداری دهی value type ها با null (یا بهتره بگیم مقدار ندهی value type ها با null) از Nullable<t> یا t? ( t=value type) استفاده می شود.
    برای اطلاعات بیشتر:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8C%D8%AF%D8%9F

    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%D8%AA%D8%AF

    https://barnamenevis.org/showthread.p...t=ref%3Bout%3B

    https://barnamenevis.org/showthread.p...t=ref%3Bout%3B

    https://barnamenevis.org/archive/index.php/t-42369.html

    https://barnamenevis.org/archive/index.php/t-314477.html

    https://barnamenevis.org/archive/index.php/t-349884.html

    http://msdn.microsoft.com/en-us/library/b3h38hb0.aspx
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به اطلاعات دیتالیست توسط جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط smrb59 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 29 مهر 1388, 20:03 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 14 فروردین 1388, 09:54 صبح
  3. کنترل سخت افزار و اجزای خارجی توسط پورت های سیستم
    نوشته شده توسط nasser_attarzadeh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 مهر 1387, 13:19 عصر
  4. دادن پارامتر به یک TableAdapter از یک دیتاسورس
    نوشته شده توسط iran400 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 تیر 1387, 09:20 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •