نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: فیلتر کردن . linq

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    فیلتر کردن . linq

    var db = newLINQDataContext();



    dataGridViewX4.DataSource = db.kartexes.Where(c => c.Kar.Substring(0, textBoxX17.Text.Length) == textBoxX17.Text).Select(c => c);

    من این کد رو برای ثبت سند نوشتم ولی وقتی عدد 1 رودر تکس باک 17 مینویسم
    عدد 11 و 12 و13 و ... رو هم پیدا میکنه.
    چگونه میتونم فقط عدد 11 یا 1 یا بطور خلاصه خود عدد داخل تکس باکس رو جستجو کنم
    این سوال رو دیروز پرسیدم لینکو حذف کرده بودید خواهشا حذف نفرمایید


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: فیلتر کردن . linq

    نقل قول نوشته شده توسط علی فتحی مشاهده تاپیک
    var db = newLINQDataContext();



    dataGridViewX4.DataSource = db.kartexes.Where(c => c.Kar.Substring(0, textBoxX17.Text.Length) == textBoxX17.Text).Select(c => c);

    من این کد رو برای ثبت سند نوشتم ولی وقتی عدد 1 رودر تکس باک 17 مینویسم
    عدد 11 و 12 و13 و ... رو هم پیدا میکنه.
    چگونه میتونم فقط عدد 11 یا 1 یا بطور خلاصه خود عدد داخل تکس باکس رو جستجو کنم
    این سوال رو دیروز پرسیدم لینکو حذف کرده بودید خواهشا حذف نفرمایید

    به جای علامت مساوی از Contains استفاده کن :

    DataClasses1DataContext dc = new DataClasses1DataContext();
    var q =
    (from a in dc.GetTable<k_info>()
    where a.k_name.Contains(textBox1.Text)
    select a).ToList();
    dataGridView1.DataSource = q;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: فیلتر کردن . linq

    سلام این کد هم امتحان کن خودم هم از این استفاده کردم جواب داده:

    linqDataContext DB= new LinqDataContext();

    // داخل رویداد TextChanged تکس باکس جستجو
    var Query= from t in db.TableName
    Where T.FieldName == txtSearch.text
    select t;
    datagridview1.datasource = Query;

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: فیلتر کردن . linq

    برای جستجو در دیتاگرید چگونه است . عینا میشه کد خودمو اصلا کنی؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: فیلتر کردن . linq

    نشد اختار میده
    var db = newLINQDataContext();



    dataGridViewX4.DataSource = db.kartexes.Where(Kar.Contains(textBoxX17.Text.Len gth) = textBoxX17.Text).Select();


    kar رو نمیشناسه زیرش قرمز میشه

  6. #6

    نقل قول: فیلتر کردن . linq

    این تغییرو اعمال کنید

    dataGridViewX4.DataSource = db.kartexes.Where(Kar=> Kar.Contains(textBoxX17.Text.Length) = textBoxX17.Text).Select();

    kar=>
    آخرین ویرایش به وسیله MohammadHadi2031 : شنبه 16 شهریور 1392 در 09:58 صبح

  7. #7

    نقل قول: فیلتر کردن . linq

    شما یک چیز دیگر هم اشتباه نوشتید
    Kar=> Kar.Contains(textBoxX17.Text.Length) = textBoxX17.Text

    Contains خودش یک مقدار از نوع boolean برمیگرداند که نمی شه این مقدارو با یک مقدار از نوع متن مقایسه کرد

  8. #8

    نقل قول: فیلتر کردن . linq

    k => k.Equals(textBoxX17.Text)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار علی فتحی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مهاباد
    سن
    42
    پست
    1,076

    نقل قول: فیلتر کردن . linq

    من توی جدول شماره کارتکسو از نوع متن nchur قرار دادم ولی بازم توی جستجو تمام کدهای شمارو هم اعمال کردم جستجوی تمام ارقام رو نشون میده نه یکی . کارتکس 1 و 11 .12و.. توی یک دیتاگرید میریزه
    لطفا کمک بفرمایید

  10. #10

    نقل قول: فیلتر کردن . linq

    Kar تو به استرینگ تبدیل کن ! ببین درست میشه ؟!
     dataGridViewX4.DataSource = db.kartexes.Where(Kar.tostring().Contains(textBoxX  17.Text.Length) = textBoxX17.Text).Select();

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در فیلتر کردن اطلاعات دیتا گرید، توسط LINQ
    نوشته شده توسط uniqueboy_ara در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 24 بهمن 1390, 09:16 صبح
  2. فیلتر کردن Linq بعد از دریافت اطلاعات
    نوشته شده توسط Boy_nn در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1390, 11:35 صبح
  3. سوال: فیلتر کردن مقادیر بازیابی شده با linq
    نوشته شده توسط omid_kimia در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1390, 00:40 صبح
  4. سوال: فیلتر کردن مقادیر بازیابی شده با linq
    نوشته شده توسط omid_kimia در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 فروردین 1390, 09:22 صبح
  5. فیلتر کردن رکوردها با شرط نمایش ندادن رکوردهای تکراری
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1382, 17:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •