نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: استفاده از متغیر در تعریف متغیر

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    36

    استفاده از متغیر در تعریف متغیر

    سلام من می خوام با یک حلقه ده تا تا باتن بسازم حالا به ده تا متغیر new button نیاز دارم که در حلقه باید ساخته بشه.
    البته احتمالا روشم اشتباهه لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: استفاده از متغیر در تعریف متغیر

    واسه این کار بهتره از ارایه استفاده کنی(یه ارایه از نوع button ) مدیریتش خیلی راحت تر میشه ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: استفاده از متغیر در تعریف متغیر


    Dim Btn As Button, ButtonCollect As New List( Of Button)
    For i = 1 to 10
    Btn = New Button With {.Name = "Button" + i.Tostring, .Text = "Button " + i.tostring}
    ButtonCollect.Add( Btn)
    Next (i)
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : دوشنبه 01 مهر 1392 در 10:28 صبح دلیل: ...

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تعریف متغیر در HTML یا استفاده از تک <؟ ؟> در HTML
    نوشته شده توسط hesam_mahmoodi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1391, 23:41 عصر
  2. تعریف متغیر در Global.asax
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 13 خرداد 1391, 12:56 عصر
  3. نحوه تعریف متغیر در veiw
    نوشته شده توسط یاسر احسانی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 23:56 عصر
  4. تعریف متغیر بدون نوع ......
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1383, 09:17 صبح
  5. محدودیت تعریف متغیر و فضای حافظه
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 19 اردیبهشت 1383, 23:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •