نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

  1. #1

    درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    چجوری یک ایتم کمبوباکس داخل گرید ویو رو اینجوری کنم ؟؟


    این کدشو پیدا کردم !!

    private void dataGridView1_EditingControlShowing(object sender, DataGridViewEditingControlShowingEventArgs e)
    {


    if (e.Control is DataGridViewComboBoxEditingControl)
    {
    ((ComboBox)e.Control).DropDownStyle = ComboBoxStyle.DropDown;
    ((ComboBox)e.Control).AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.ListItems;
    ((ComboBox)e.Control).AutoCompleteMode = System.Windows.Forms.AutoCompleteMode.Suggest;

    }
    e.CellStyle.BackColor = Color.Khaki;
    }





    ولی توی این کد اگه کاربر کلمه ای وارد کنه که توی آیتم های لیست ویو نباشه اجازه اضافه شدن بهش نمیده !! من میخوام اگه توی ایتم های کمبوباکس بود اضافه شه اگه نبود اجازه بده کاربر بتونه هر کلمه ای که دوس داره ادد کنه ! چجوری این کار بکنم ؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    آقای خوخان تا جایی بهم راهمایی کردن ، گفتن باید از تکست باکس استفاده کنم که autoComplete باشه ! ولی 2 تا سوال !
    1. تو کدوم قسمت textbox گرید ویو AutoComplete داره !؟
    2. باید تکست باکسمو به یک لیست وصل کنم ؟!

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    کسی نظری نداره ؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    کسی نظری نداره ؟!
    با سلام
    این نمونه رو به عنوان دست گرمی و علی الحساب داشته باش تا با نحوه کار آشنا بشی !! اگه لازم بود با گرید متصل به بانک هم توضیح می دم چکار کنی
    در این نمونه من توی گرید دو تا ستون ایجاد کردم یکی برای شماره و یکی برای نام "Name" هر دو تا ستون از نوع تکست باکس باکس می باشند و ستون Name بصورت auto complate می باشد یعنی کافی است تا در این ستون حرف انگلیسی N رو تایپ کنید تا لیستی که از طرق کد نویسی تغذیه می شه براتون نمایش داده بشه و درصورتی که گزینه مورد نظرتون در لیست نباشه می تونین به تایپ کردن ادامه بدین ........
    کدها خودشون گویا هستند باز اگه لازم بود بگین توضیح بدم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    با سلام
    این نمونه رو به عنوان دست گرمی و علی الحساب داشته باش تا با نحوه کار آشنا بشی !! اگه لازم بود با گرید متصل به بانک هم توضیح می دم چکار کنی
    در این نمونه من توی گرید دو تا ستون ایجاد کردم یکی برای شماره و یکی برای نام "Name" هر دو تا ستون از نوع تکست باکس باکس می باشند و ستون Name بصورت auto complate می باشد یعنی کافی است تا در این ستون حرف انگلیسی N رو تایپ کنید تا لیستی که از طرق کد نویسی تغذیه می شه براتون نمایش داده بشه و درصورتی که گزینه مورد نظرتون در لیست نباشه می تونین به تایپ کردن ادامه بدین ........
    کدها خودشون گویا هستند باز اگه لازم بود بگین توضیح بدم
    آقا واقعا دستت دردنکنه وقت گزاشتی !
    کارت خیلی درسته !

  6. #6

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    با سلام
    این نمونه رو به عنوان دست گرمی و علی الحساب داشته باش تا با نحوه کار آشنا بشی !! اگه لازم بود با گرید متصل به بانک هم توضیح می دم چکار کنی
    در این نمونه من توی گرید دو تا ستون ایجاد کردم یکی برای شماره و یکی برای نام "Name" هر دو تا ستون از نوع تکست باکس باکس می باشند و ستون Name بصورت auto complate می باشد یعنی کافی است تا در این ستون حرف انگلیسی N رو تایپ کنید تا لیستی که از طرق کد نویسی تغذیه می شه براتون نمایش داده بشه و درصورتی که گزینه مورد نظرتون در لیست نباشه می تونین به تایپ کردن ادامه بدین ........
    کدها خودشون گویا هستند باز اگه لازم بود بگین توضیح بدم
    کمبو باکس متصل به بانک تو گرید تو ضیح می دید؟

  7. #7

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط shahin60 مشاهده تاپیک
    کمبو باکس متصل به بانک تو گرید تو ضیح می دید؟
    کمبو باکس که خودم کدشو گزاشتم پست اول
    فقط باید item های کمبوباکستو پر کنی خودش دیگه اینجوری میشه !!
    اگه میخوای با این کد آقای خوخانم به بانک وصل کنی !! کد که واضحه فقط Str با item های توی بانکت پر کن !! مثلا من اینجوری پُرش کردم

           public AutoCompleteStringCollection AutoKindCode()
    {
    AutoCompleteStringCollection str = new AutoCompleteStringCollection();
    Linq.DataClasses1DataContext db = new Linq.DataClasses1DataContext();
    var query = from qry in db.Anbar_tbls
    where qry.Kind == dataGridView1.CurrentRow.Cells["Column4"].Value.ToString()
    select qry;
    if (query.Count() > 0)
    {
    foreach (var item in query)
    {
    str.Add(item.KindCode);
    }
    }
    return str;
    }

  8. #8

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    آقای خوخان این مشکل از کجاست ؟
    وقتی توی یک سلول این کار انجام میدیم از اون سلول به بعد همه ی سلول ها این آیتم ها توش هستند و AutoComplete هستن توی پروژه خودتون هم یک Column اضافه کردم همینجوری شد !! پروژه خودتونم گزاشتم یه نگاهی میندازین مشکل از کجاست ؟!!
    این کد خودمه !!
         if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 3)
    {
    int column1 = dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex;
    string HeaderText1 = dataGridView1.Columns[column1].HeaderText;
    if (HeaderText1 == "کد نوع")
    {
    TextBox tb = e.Control as TextBox;
    if (tb != null)
    {
    tb.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.SuggestAppend;
    tb.AutoCompleteCustomSource = AutoKindCode();
    tb.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;
    }
    }

    }




    Untitled.png

    dgv autocomplet.zip

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    آقای خوخان این مشکل از کجاست ؟
    وقتی توی یک سلول این کار انجام میدیم از اون سلول به بعد همه ی سلول ها این آیتم ها توش هستند و AutoComplete هستن توی پروژه خودتون هم یک Column اضافه کردم همینجوری شد !! پروژه خودتونم گزاشتم یه نگاهی میندازین مشکل از کجاست ؟!!
    این کد خودمه !!
         if (dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex == 3)
    {
    int column1 = dataGridView1.CurrentCell.ColumnIndex;
    string HeaderText1 = dataGridView1.Columns[column1].HeaderText;
    if (HeaderText1 == "کد نوع")
    {
    TextBox tb = e.Control as TextBox;
    if (tb != null)
    {
    tb.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.SuggestAppend;
    tb.AutoCompleteCustomSource = AutoKindCode();
    tb.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;
    }
    }

    }




    Untitled.png

    dgv autocomplet.zip
    احتمالا مشکل از ویژوال شما بایستی باشه
    پروژه دقیقا کار می کنه و موردی رو که شما اشاره کردین اتفاق نیافتاد

    اینه ها
    555.jpg

  10. #10

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    نه آقای خوخان
    من میخواستم فقط توی Column با هدر Name اضافه بشن ولی از اون Column که هدر Name داره به بعد همه کالم ها خواصیت AutoComplete داره اگه 100 تا کالم هم به این برنامه اضافه کنین میبینین از Name به بعد همشون خواصیت AutoComplete دارن !! البته من از اون کالم به بعد AutoComplete شون رو خالی گزاشتم دیگه نیاد !! ولی راهی نباید داشته باشه ؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    نه آقای خوخان
    من میخواستم فقط توی Column با هدر Name اضافه بشن ولی از اون Column که هدر Name داره به بعد همه کالم ها خواصیت AutoComplete داره اگه 100 تا کالم هم به این برنامه اضافه کنین میبینین از Name به بعد همشون خواصیت AutoComplete دارن !! البته من از اون کالم به بعد AutoComplete شون رو خالی گزاشتم دیگه نیاد !! ولی راهی نباید داشته باشه ؟
    آهان !!!!!!!!!!!!!!!! از اون لحاظ
    بیا درست شد فقط کافیه در یکی از سلولهای ستون "عنوان" از حروف فارسی یکی رو بنویسی و نتیجه رو ببینی مخصوصا حرف "ش"
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    آهان !!!!!!!!!!!!!!!! از اون لحاظ
    بیا درست شد فقط کافیه در یکی از سلولهای ستون "عنوان" از حروف فارسی یکی رو بنویسی و نتیجه رو ببینی مخصوصا حرف "ش"
    بله درست شد دست شما درد نکنه !!
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_0341 : چهارشنبه 13 اسفند 1393 در 12:58 عصر

  13. #13

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    چجوری جلوگیری کنم از اضافه شدن تکراری توی Item های کمبو باکس !!؟
    آخرین ویرایش به وسیله hamid_0341 : چهارشنبه 13 اسفند 1393 در 12:59 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای استفاده از کمبو باکس در گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_0341 مشاهده تاپیک
    آقای خوخان تا اینجا هستین یه سوال دیگه هم بپرسم !!
    چجوری جلوگیری کنم از اضافه شدن تکراری توی Item های کمبو باکس !!؟
    خوب اگه لیست رو به شیوه کدنویسی اضافه کنی که دست خودتونه
    واگه لیست به بانک متصل هست کوری رو به شیوه Distinct اجرا کنین تا گزینه ها تکراری نباشند :

    var result = table1.Join(table2, o => o.ProgramID, t => t.ProgramID, (o, t) => new { o.ProgramID, t.Program })
    .OrderBy(t => t.Program)
    .Distinct();

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: درخواست راهنمایی برای استفاده از یک کنترل در برنامه
    نوشته شده توسط hamid_0341 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 مرداد 1392, 15:20 عصر
  2. استفاده از چک باکس در گرید ویو برای حذف زیادی از داده ها
    نوشته شده توسط masud8002k در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 18:06 عصر
  3. سوال: درخواست راهنمایی برای استفاده و تعیین Role در پروژه؟
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 مهر 1389, 20:55 عصر
  4. درخواست راهنمایی برای استفاده از Ajax toolkit
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1387, 10:14 صبح
  5. درخواست راهنمایی برای استفاده از بانک اکسس در ویژوال بیسیک 6
    نوشته شده توسط blackbird در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 00:12 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •