نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: در مورد Tree view

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    علائدین
    سن
    33
    پست
    25

    در مورد Tree view

    سلام .. این شیئ درختی را من با دیزاین ساختم
    حالا میخوام به دابل کلیک بر روی هر زیر مجموعه یه لینک تو url وب بروزر بغلش بزاره ...
         private void treeView1_AfterSelect(object sender, TreeViewEventArgs e)
    {

    }

    private void webBrowser1_DocumentCompleted(object sender, WebBrowserDocumentCompletedEventArgs e)
    {

    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: در مورد Tree view

    سلام
    یکم سوالت نامفهومه!
    اما اگر میخوای با کلیک روی نُود مشخصی به یه URL خاصی بری،این کد رو تو رویداد مورد نظرت بنویس.
                System.Diagnostics.Process.Start("http://www.google.com");

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    علائدین
    سن
    33
    پست
    25

    نقل قول: در مورد Tree view

    ممنون مهندس
    مشکلم تو کد نویسی برای tree view هست . وقتی یه درخت توی دیزاین میسازی .. هیچ کدی نداره ! و هر چیزی خواستم استفاده کنم به مشکل بر خوردم.
    حالا چطوری برای نود های زیر مجموعه ی درخت این دستور را مشخص کنم ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: در مورد Tree view

            private void treeView1_DoubleClick(object sender, EventArgs e)
    {
    if (treeView1.Nodes[1].Checked == true)
    {
    System.Diagnostics.Process.Start("http://www.google.com");
    }


  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    علائدین
    سن
    33
    پست
    25

    نقل قول: در مورد Tree view

    خیلی وقته نیمده سراغ C#‎ .. هیچی بلد نیستم دیگه!
    احساس میکنم یه اشتباه خیلی فاحشی دارم میکنم...
    میشه یه نگاهی به فایل ضمیمه بندازی
    به حالتی که خودتون گفتین گذاشتم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار salargham
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    افجان
    سن
    33
    پست
    143

    نقل قول: در مورد Tree view

    اطلاح شد.
    این کد رو درج کنید:
                if (treeView1.SelectedNode.Text == "Node3") System.Diagnostics.Process.Start("http://www.google.com");
    else if (treeView1.SelectedNode.Text == "Node4") System.Diagnostics.Process.Start("http://www.yahoo.com");
    else if (treeView1.SelectedNode.Text == "Node5") System.Diagnostics.Process.Start("http://www.afjan.ir");

    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: هر آنچهه در مورد tree view بلدید اینجا بزارید
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 09 آبان 1388, 14:57 عصر
  2. سوال: چند سوال در مورد tree view
    نوشته شده توسط minamorsali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 مرداد 1388, 00:02 صبح
  3. سوال در مورد Tree View
    نوشته شده توسط m_mody1675 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 12 آذر 1387, 13:36 عصر
  4. یه سوال در مورد TREE VIEW
    نوشته شده توسط reza_optical در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 07:33 صبح
  5. کمک در مورد tree view
    نوشته شده توسط white fox در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 18:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •