نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: چگونه اطلاعاتی را از سایتی دریافت کنیم و در فایل اکسل/متنی ذخیره کنیم

  1. #1

    چگونه اطلاعاتی را از سایتی دریافت کنیم و در فایل اکسل/متنی ذخیره کنیم

    سلام
    من دقیقا نمیدانم این پست را کجا بگذارم
    من می‌خواهم یکسری اطلاعات را هر چند ثانیه یکبار از سایتی دریافت کنم و به ترتیب در فایلی ذخیره کنم.
    این اطلاعات در آن صفحه وب در تک خاصی با ایدی مشخصی قرار دارد که هر چندثانیه یکبار اطلاعاتش تغییر میکند.
    برام روشش مهم نیست بیشتر می‌خواهم این اطلاعات را بتوانم ذخیره کنم و در برنامه تحلیل اطلاعات استفاده کنم و این کار را می‌خواهم آنلاین انجام بدهم. نمیدانم باید با چه زبانی این کار را انجام بدهم.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: چگونه اطلاعاتی را از سایتی دریافت کنیم و در فایل اکسل/متنی ذخیره کنیم

    با سلام
    با
     $data = file_get_contents($address) 
    محتوای سایت مورد نظر رو بگیرید و با
    file_put_contents('temp.txt', $data);
    اون رو درفایل سیو کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله Tarragon : یک شنبه 17 شهریور 1392 در 09:00 صبح

  3. #3

    نقل قول: چگونه اطلاعاتی را از سایتی دریافت کنیم و در فایل اکسل/متنی ذخیره کنیم

    راهش زبان تحت سرور هست؟ یعنی باید در یک سرور این کار را انجام بدم؟
    آیا وقتی اطلاعات را می‌گیرم همه اطلاعات(کل صفحه) را هربار لود میکند یا می‌خواند؟ یا تنها اطلاعات همان تک مورد نظر را لود میکند؟ اگر اینگونه هست چگونه می‌توان در آن دستور بگویم تنها اطلاعات داخل همان تک را بگیرد.
    و چگونه در دستور دوم می‌توان تنها اطلاعات همان تک یا تکهای که احتیاج دارم را سیو کنم؟ و اطلاعات در یک فایل پشت سر هم سیو شود و گونه ای اطلاعات را جدا کنم؟
    با سپاس

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: چگونه اطلاعاتی را از سایتی دریافت کنیم و در فایل اکسل/متنی ذخیره کنیم

    در مورد DOM تحقیق کنید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار 2undercover
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    خراسان رضوی
    پست
    1,471

    نقل قول: چگونه اطلاعاتی را از سایتی دریافت کنیم و در فایل اکسل/متنی ذخیره کنیم

    فقط اون تابع دوم رو که file_get_contents هست به file_put_contents تغییر بدید!

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: چگونه اطلاعاتی را از سایتی دریافت کنیم و در فایل اکسل/متنی ذخیره کنیم

    نقل قول نوشته شده توسط 2undercover مشاهده تاپیک
    فقط اون تابع دوم رو که file_get_contents هست به file_put_contents تغییر بدید!
    اها کم کم دارم خل می شم.:دی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت اطلاعات از یک فایل اکسل و استفاده در برنامه
    نوشته شده توسط parsester در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 مرداد 1391, 05:05 صبح
  2. مبتدی: چگونه وب سایتی که در اون subdomain استفاده شده را تست کنیم
    نوشته شده توسط bade saba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1391, 20:19 عصر
  3. چگونه تنظیمات برنامه خود را ذخیره کنیم
    نوشته شده توسط eberham در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 فروردین 1386, 18:13 عصر
  4. چگونه از پاک یا کپی فایل یا فلدری جلوگیری کنیم
    نوشته شده توسط mehdirayaneh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1385, 07:51 صبح
  5. رنگ ادیتور دلفی را چگونه ذخیره کنیم ؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 21 آبان 1385, 20:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •