نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: راست چین کردن یک سایت | فایلی با پسوند css نداره از چه روشی ممکنه استفاده کرده باشه؟

  1. #1

    Question راست چین کردن یک سایت | فایلی با پسوند css نداره از چه روشی ممکنه استفاده کرده باشه؟

    سلام دوستان یه سایت دارم اما متاسفانه فایلی برای راست چین شدن نداره یا من پیدا نکردم...

    لطفا اگه امکانش هست راهنمایی بفرمایید چه روش هایی برای این کار هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amirrezaq
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    24
    پست
    120

    نقل قول: راست چین کردن یک سایت | فایلی با پسوند css نداره از چه روشی ممکنه استفاده کرده باشه؟

    شما میتونید در قسمت هدر کد زیر رو قرار بدید:
    کد HTML:
    <style>
    body{
        direction:rtl;}
    </style>
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: راست چین کردن یک سایت | فایلی با پسوند css نداره از چه روشی ممکنه استفاده کرده باشه؟

    از شما یعیده قربان , تالار PHP و این سئوال ها ؟

  4. #4

    نقل قول: راست چین کردن یک سایت | فایلی با پسوند css نداره از چه روشی ممکنه استفاده کرده باشه؟

    نقل قول نوشته شده توسط amirrezaq مشاهده تاپیک
    شما میتونید در قسمت هدر کد زیر رو قرار بدید:
    کد HTML:
    <style>
    body{
        direction:rtl;}
    </style>
    موفق باشید
    ممنونم ولی فایلی هدری در کار نیست لطفا ایــن تاپیک منو ببینید...
    یا بعضی فایل ها به شکل زیرند که به نظر میرسه کد شده هستند.

    از شما یعیده قربان , تالار PHP و این سئوال ها ؟
    آقا علیرضا به بزرگواری خودتون ببخشید کارم خیلی گیره خودمم C#‎‎‎ , ASP کار میکنم و این مباحث برام گنگ و نا آشنا نیاز به کمکتون دارم ممنونتون میشم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: rar T.rar‏ (2.8 کیلوبایت, 4 دیدار)

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه راست چین کردن منوهای سایت http://apycom.com
    نوشته شده توسط mehdi-ghafari در بخش jQuery
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 16:03 عصر
  2. سایت چند زبانه و راست چین کردن سایت
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آذر 1390, 16:23 عصر
  3. راست چین کردن ListBox
    نوشته شده توسط Mohammad_Mnt در بخش Foxpro
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1383, 00:33 صبح
  4. راست چین کردن Scrollافقی در یک Frame
    نوشته شده توسط jannati در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1383, 14:59 عصر
  5. راست چین کردن Edit در windows غیر فارسی
    نوشته شده توسط SReza1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1383, 19:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •