نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش Tool tips برای فیلدهای گرید ویو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    Question نمایش Tool tips برای فیلدهای گرید ویو

    سلام بچه ها.

    من داخل فرمم یه گرید ویو دارم که می خوام مثلا فیلد توضیحات را وقتی موس روی ردیفی رفت توضیحات نمایش بده و بتوان متنی که داخل اون هست رو کپی کنه.
    باید چه کار کنم؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: نمایش Tool tips برای فیلدهای گرید ویو


    if ( dataGridView1.CurrentCell.OwningColumn.HeaderText= ="Column1")
    {
    dataGridView1.CurrentCell.ToolTipText = "name";
    }

    و...
     foreach (DataGridViewCell  item in dataGridView1 .Rows[0].Cells  )
    {
    item.ToolTipText = "hi";
    }

    یا
     for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    dataGridView1[0, i].ToolTipText = "hi";
    }

    منظورتون رو از کپی کردن متن نفهمیدم... لطفا دقیقتر توضیح بدید.
    آخرین ویرایش به وسیله farhad.k.t : دوشنبه 18 شهریور 1392 در 00:09 صبح

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: نمایش Tool tips برای فیلدهای گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط farhad.k.t مشاهده تاپیک

    if ( dataGridView1.CurrentCell.OwningColumn.HeaderText= ="Column1")
    {
    dataGridView1.CurrentCell.ToolTipText = "name";
    }

    و...
     foreach (DataGridViewCell  item in dataGridView1 .Rows[0].Cells  )
    {
    item.ToolTipText = "hi";
    }

    یا
     for (int i = 0; i < dataGridView1.Rows.Count; i++)
    {
    dataGridView1[0, i].ToolTipText = "hi";
    }

    منظورتون رو از کپی کردن متن نفهمیدم... لطفا دقیقتر توضیح بدید.
    منظورم اینه مثلا داخل Tooltips داره متنی به ما نشون میده کاربر می خواد این متن را از همینجا کپی کنه و نخواهد بره به فرم دیگه.
    اگر بجز tool tip راه دیگه هم وجود داره لطفا بگین.


    کدهایی هم که گفته بودین داخل Mouseover Event باید بنویسم؟


    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله R_khaleghi : دوشنبه 18 شهریور 1392 در 01:18 صبح

  4. #4

    نقل قول: نمایش Tool tips برای فیلدهای گرید ویو

    کد اول را می توان در رویدادهایی مانند Mouseoverو... نوشت.
    کدهای دوم وسوم را می توانید در form_load بنویسید.

    به چه دلیل می خواهید متن tooltip را کپی کنید؟

    برای استفاده از مقادیر سلولها از روش زیر استفاده کنید:
    if (dataGridView1 .CurrentCell .Value!=null )
    MessageBox.Show(dataGridView1.CurrentCell.Value.To String());
    else
    MessageBox.Show("Empty");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: نمایش Tool tips برای فیلدهای گرید ویو

    نقل قول نوشته شده توسط farhad.k.t مشاهده تاپیک
    به چه دلیل می خواهید متن tooltip را کپی کنید؟
    ببینید من دارم یه برنامه واسه کانون تبلیغاتی می نویسم و داخل برنامه یه فرم هست که اطلاعات آگهی و می گیره همراه با متن آگهی.
    وقتی ذخیره شد داخل یه دیتاگرید نشون میده و گفته وقتی اومد روی ردیف مربوطه متن آگهی را یه جوری نشون بده و بشه کپی کرد که نخواد بره داخل فرمی دیگه.

  6. #6

    نقل قول: نمایش Tool tips برای فیلدهای گرید ویو

    خوب شما می گویید که متن آگهی از کاربر گرفته می شود و در یک فیلد ذخیره می شود، در این صورت نیازی به این کارها نیست...
    اگر فیلد توضیحات را در گرید نمایش بدید همه ی این مشکلات رفع می شه، اما اگر متن آگهی را نمی خواهید در گرید نمایش دهید و فقط می خواهید در بانکتان باشد، باید از یک dataset کمک بگیرید تا اطلاعات آن را بخواند و به صورت tooltip نمایش دهید.
    البته من چنین کاری را توصیه نمی کنم....بهتر است که یک فیلد برای متن آگهی در گرید نمایش داده شود زیرا به صورت معمول چنین کاری انجام نمی شه،چون tooltip فقط یک توضیح کوتاه هست نه یکی از مقادیر مهم.

    می توانید به جای tooltip از یک لیبل یا تکست باکس استفاده کنید، که با کلیک کردن کاربر بر روی هر ردیف، متن آگهی در یک لیبل یا تکست باکس نمایش داده بشود(همان طور که گفتم در این صورت به یک dataset برای دسترسی به مقادیر جدول نیاز خواهید داشت)
    Object o = dataSet.Tables[“TableNameOrIndex”].Rows[0]["ColumnNameOrIndex"];


تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 19:30 عصر
  2. سوال: کار با فیلدهای گرید ویو
    نوشته شده توسط sigmaman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 21:16 عصر
  3. نمایش تاریخ فارسی برای فیلدهای date
    نوشته شده توسط jalalnooritehrani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 28 مهر 1387, 11:23 صبح
  4. فونت برای دیتا گرید ویو
    نوشته شده توسط hallaji در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 11:46 صبح
  5. نمایش کارکتری خاص برای فیلدهای از نوع Boolian
    نوشته شده توسط hamidyha در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 16
    آخرین پست: یک شنبه 16 اردیبهشت 1386, 09:05 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •