نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: متد DataMember

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار redflight
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    87

    متد DataMember

    ببخشید من این خط کد رو متوجه نمیشم
    متد DataMember چه کاری انجام میده?


    dataGridView2.DataMember = "Table";


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: متد DataMember

    شما برای برقراری ارتباط بین گرید و دیتا بیس، یک دیتا ست رو به برنامه نسبت می دهن
    و هر دیتا ست خودش از چندید جدول تشکلی شده ،که ما برای معرفی جدولی که می خوایم در گرید نمایش داده بشه از datamember استفاده می کنیم

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار redflight
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    نامعلوم
    پست
    87

    نقل قول: متد DataMember

    نقل قول نوشته شده توسط sohil_ww مشاهده تاپیک
    شما برای برقراری ارتباط بین گرید و دیتا بیس، یک دیتا ست رو به برنامه نسبت می دهن
    و هر دیتا ست خودش از چندید جدول تشکلی شده ،که ما برای معرفی جدولی که می خوایم در گرید نمایش داده بشه از datamember استفاده می کنیم

    خب من این چند خط کد رو برای ارتباط های این چنین نوشتم دیگه


    da.Fill(ds, "Table");



    dataGridView2.AutoGenerateColumns = true;
    dataGridView2.DataSource = ds;
    dataGridView2.DataMember = "Table"


    الان من بهش گفتم دیتاسورس من dsهست و از طرفی قبلش گفتم که این دیتاست از این جدول پر بشه چرا دوباره برای گرید باید دوباره بهش بگم مگه از دیتاسورس اش متوجه نمیشه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sohil_ww
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    هر جا شادی باشه
    پست
    891

    نقل قول: متد DataMember

    هر دیتا ست شامل چندین جدول هست یه دیتا ست به صورت ویزاردی اضافه کنید و جداول اس کیو ال بهش اضافه کنید خودتون متوجه می شید من چی می گم هر دیتا ست می تونه از چندین جدول تشکیل بشه

تاپیک های مشابه

  1. متد ExecuteXmlReader از یک Command ؟
    نوشته شده توسط mehdi3683 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 00:12 صبح
  2. مشکل متد post
    نوشته شده توسط رضا عربلو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 19:22 عصر
  3. متد Locate
    نوشته شده توسط Harry در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 15:32 عصر
  4. مشکل متد Find در Ado
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 08 مهر 1382, 22:48 عصر
  5. تعیین اندازه کاغذ در متد PrintForm
    نوشته شده توسط مسعود م در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 28 خرداد 1382, 00:39 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •