نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه اضافه کردن یک پروژه به پروژه دیگر

  1. #1

    نحوه اضافه کردن یک پروژه به پروژه دیگر

    سلام دوستان :
    من دو پروژه مجزا از هم دارم و میخواهم پروژه اولی را به دومی اضافه کرده و از برنامه های آن در پروژه دوم استفاده کنم.عمل اضافه کردن را از طریق منوی File --> Add --> Existig project انجام میدهم و به پروژه اضافه میکنم ، حال داخل یک پروژه دو NameSpace متفاوت دارم .
    سئوال اینکه چگونه میتوانم برنامه های NameSpace اضافه شده را در داخل NameSpace اصلی صدا کرده و استفاده نمایم؟


    علم سه قدم دارد : قدم اول غرور مي آورد ، قدم دوم فروتني و خشوع مي آورد ، قدم سوم مي داند که هيچ نمي داند.


  2. #2

    نقل قول: نحوه اضافه کردن یک پروژه به پروژه دیگر

    آیا کسی به این مشکل بر نخورده و راه حلی نداره؟

    علم سه قدم دارد : قدم اول غرور مي آورد ، قدم دوم فروتني و خشوع مي آورد ، قدم سوم مي داند که هيچ نمي داند.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: نحوه اضافه کردن یک پروژه به پروژه دیگر

    سلام
    با استفاده از using می تونی name sapce مورد نظر رو به پروژه اضافه کنی و از کلاس ها و حتی فرم ها و کنترل های عمومی استفاده کنید
    روش دوم استفاده ی مستقیم هست :
    NameSpace.ObjectName.Method(arguments);

  4. #4

    نقل قول: نحوه اضافه کردن یک پروژه به پروژه دیگر

    roolinjax عزیز سلام

    من در قسمت Using همان فرمی که میخواهم با استفاده از یک کلید برنامه های مورد نظر را فراخوانی کنم، دستور

    Using XX را اضافه کردم که XX نام همان NameSpace جدید است ولی برنامه از من خطا گرفت.

    Error 1 The type or namespace name 'XX' could not be found (are you missing a using directive or an assembly reference?) DefMk.cs 9 7 Mk

    در حالت دوم نیز با زدن .XX زیر آن خط قرمز کشیده و متاسفانه جواب نداد.

    باز ممنون از وقتیکه برای جواب دادن صرف کردید.

    علم سه قدم دارد : قدم اول غرور مي آورد ، قدم دوم فروتني و خشوع مي آورد ، قدم سوم مي داند که هيچ نمي داند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار roolinjax
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    جایی که آرامش باشد.
    سن
    35
    پست
    312

    نقل قول: نحوه اضافه کردن یک پروژه به پروژه دیگر

    خوب عزیزم به خاطر اینه که شما پروژه ی مورد نظر رو به رفرنس های پروژه ی جاری اضافه نکردی
    برای اینکار روی پروژه ای که میخوای توی اون از کدهای پروژه ی دیگه استفاده کنی راست کلیک کن و add refrence رو بزن
    توی پنجره باز شده به زبونه ی Project برو و پروژه ی مورد نظرت رو انتخاب کن
    حالا دیگه نه اون اخطار رو میده و نه زیر XX خط قرمز میکشه.
    موفق باشی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن فرمی از یک پروژه به پوشه ای در پروژه ی دیگر
    نوشته شده توسط zahra111 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 08:09 صبح
  2. سوال: اضافه کردن فرم های یک پروژه به یک پروژه دیگر
    نوشته شده توسط mohamadlvs در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 فروردین 1389, 15:58 عصر
  3. اضافه کردن PersianTools.dll به پروژه VB.Net2005
    نوشته شده توسط hamidyha در بخش VB.NET
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 00:12 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 27 مهر 1384, 13:21 عصر
  5. انواع دستورهای اضافه کردن فایل کلاس به پروژه ASP.Net
    نوشته شده توسط Barbababak در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1383, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •