نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ریختن محتویات فایل اکسل در بانک

  1. #1

    ریختن محتویات فایل اکسل در بانک

    سلام خدمت اساتید.
    من یه سری اطلاعات دارم که داخل یه فایل اکسل ذخیره شدن، خب، حالا من برای اینکه بخوام این اطلاعات رو وارد برنامه ام کنم، طبیعاتا باید بیام مقدار هر سطر رو کپی کنم و بعد برم داخل برنامه ام و تو اون قسمت پیست کنم و در نهایت هم دکمه ذخیره رو بزنم تا اطلاعات داخل بانکم ثبت بشه.... خب این کار وقتی که محتویات فایل اکسل زیاد باشه، خیلی وقت گیره !!! حالا من قصد دارم به برنامه ام این امکان رو بدم که خودش بیاد آدرس فایل اکسل رو از من بگیره، و بعد با زدن دکمه ای، تموم اون اطلاعات در بانک ذخیره بشن. خب روش انجام این کار چیه ؟؟؟ چطوری باید برنامه اش رو نوشت ؟؟؟ تو چندتا سایت هم گشتم اما خب، چیزی که بتونم ازشون استفاده کنم متاسفانه نتوستم پیدا کنم . . دوستان اگر لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم . . .

    مثال: در فایل اکسل یه ستون داریم که اسامی دانشجویان رو داره، یه ستون دیگه نمره ها رو، حالا برنامه بیاد اینارو طی یه حرکتخیلیساده و سیک و مجلسی، وارد بانک کنه !!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: ریختن محتویات فایل اکسل در بانک

    نقل قول نوشته شده توسط behnam-soft مشاهده تاپیک
    سلام خدمت اساتید.
    من یه سری اطلاعات دارم که داخل یه فایل اکسل ذخیره شدن، خب، حالا من برای اینکه بخوام این اطلاعات رو وارد برنامه ام کنم، طبیعاتا باید بیام مقدار هر سطر رو کپی کنم و بعد برم داخل برنامه ام و تو اون قسمت پیست کنم و در نهایت هم دکمه ذخیره رو بزنم تا اطلاعات داخل بانکم ثبت بشه.... خب این کار وقتی که محتویات فایل اکسل زیاد باشه، خیلی وقت گیره !!! حالا من قصد دارم به برنامه ام این امکان رو بدم که خودش بیاد آدرس فایل اکسل رو از من بگیره، و بعد با زدن دکمه ای، تموم اون اطلاعات در بانک ذخیره بشن. خب روش انجام این کار چیه ؟؟؟ چطوری باید برنامه اش رو نوشت ؟؟؟ تو چندتا سایت هم گشتم اما خب، چیزی که بتونم ازشون استفاده کنم متاسفانه نتوستم پیدا کنم . . دوستان اگر لطف کنن راهنمایی کنن ممنون میشم . . .

    مثال: در فایل اکسل یه ستون داریم که اسامی دانشجویان رو داره، یه ستون دیگه نمره ها رو، حالا برنامه بیاد اینارو طی یه حرکتخیلیساده و سیک و مجلسی، وارد بانک کنه !!!

    به این لینک ها یه نگاه بنداز بدرد میخوره:

    http://support.microsoft.com/kb/321686
    http://stackoverflow.com/questions/5...ql-server-2005
    http://www.mssqltips.com/sqlserverti...opy-and-paste/

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alireza264
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    264

    نقل قول: ریختن محتویات فایل اکسل در بانک

    using System;
    using System.Text;
    using System.Windows;
    using System.Windows.Controls;
    using System.Windows.Data;
    using System.Windows.Documents;
    using System.Windows.Input;
    using System.Configuration;
    using System.Data;
    using System.Data.OleDb;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.IO;
    using System.Reflection;
    using System.Collections;
    using OfficeOpenXml.Drawing;
    using OfficeOpenXml;
    using System.Threading;
    using System.Windows.Threading;

    class Log_Excel
    {
    public string FLD1 { get; set; }
    public string FLD2 { get; set; }
    public string FLD3 { get; set; }
    public Log_Excel(string in_fld1, string in_fld2, string in_fld3)
    {
    this.FLD1 = in_fld1;
    this.FLD2 = in_fld2;
    this.FLD3 = in_fld3;
    }
    }

    Microsoft.Win32.OpenFileDialog ofd = new Microsoft.Win32.OpenFileDialog();
    string CStr = ConfigurationManager.ConnectionStrings["MyConnectionString"].ConnectionString;
    DataTable DtTbl_Excel = new DataTable();

    خواندن از Excel و ریختن در DataGrid
    private void ReadFromExcel ()
    {
    ofd.Filter = “Excel Files(*.XLSX;*.XLS;|*.XLSX;*.XLS;” + “|All Files (*.*)|*.*”;
    ofd.Multiselect = false;
    bool showdgl = ofd.ShowDialog().Value;
    if (showdgl == true)
    {
    string strConn = “Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.12.0; Data Source = “ + ofd.FileName.Trim() + “ ; Extended Properties=\”Excel 12.0; HDR = YES ;\””;
    string filePath = ofd.FileName.Trim();
    string sheetName = “Sheet1”;
    using (ExcelPackage excelPkg = new ExcelPackage())
    using (FileStream stream = new FileStream(filePath, FileMode.Open))
    {
    excelPkg.Load(stream);
    ExcelWorksheet oSheet = excelPkg.Workbook.Worksheets[sheetName];
    DtTbl_Excel = WorksheetToDataTable(oSheet);
    dataGrid1.ItemsSource = WorksheetToDataTable(oSheet).DefaultView as DataView;
    }
    }
    }
    تبدیل داده خوانده شده از Excel به DataTable
    private DataTable WorksheetToDataTable(ExcelWorksheet oSheet)
    {
    int totalRows = oSheet.Dimension.End.Row;
    int totalCols = oSheet.Dimension.End.Column;
    DataTable dt = new DataTable(oSheet.Name);
    DataRow dr = null;
    try
    {
    for (int i = 1; i <= totalRows; i++)
    {
    if (i > 1) dr = dt.Rows.Add();
    for (int j = 1; j <= totalCols; j++)
    {
    if (i == 1)
    dt.Columns.Add(oSheet.Cells[i, j].Value.ToString().Trim());
    else
    dr[j - 1] = oSheet.Cells[i, j].Value.ToString().Trim();
    }
    }
    }
    catch (Exception)
    {
    MessageBox.show("خطای کلیدی !!! نام ستون تکرای و جود دارد و یا تعداد مشخـصـه غلط است");
    }
    return dt;
    }


    نوشتن داده خوانده شده از Excel به Table
    private void WritetoTable()
    {
    SqlConnection _Conn = new SqlConnection(CStr);

    // Open the Database Connection
    _Conn.Open();

    DataRow DtRow;
    for (int i = 0; i < DtTbl_Excel.Rows.Count; i++)
    {
    DtRow = DtTbl_Excel.Rows[i];
    string key_Str;

    try
    {
    key_Str = DtRow[1].ToString().Trim() + Date_Class.persianDate_To_Number(DtRow[0].ToString().Trim());

    string _Insert = @"insert into Tbl_Info_Log
    ( Cod_Bus_Date , Date_Log , Cod_BUS, Tarakonesh)
    Values( " + key_Str + " , '" + Date_Class.Number_To_persianDate(Date_Class.persia nDate_To_Number(DtRow[0].ToString().Trim())) + "' , " + Clock_Class.Null_To_Zero(DtRow[1].ToString().Trim()) + " , " + Clock_Class.Null_To_Zero(DtRow[2].ToString().Trim()) + " )";

    // Initialize the command query and connection
    SqlCommand _cmd = new SqlCommand(_Insert, _Conn);

    // Execute the command
    _cmd.ExecuteNonQuery();
    }

    catch (Exception)
    {

    }
    }
    {

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: ریختن محتویات فایل اکسل در بانک

    خود SQL تبدیل رو داره. با اون نمیشه کار کرد؟
    در اینجا

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره محتویات فایل اکسل در sql
    نوشته شده توسط neynavaz در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 دی 1389, 07:37 صبح
  2. درج اطلاعات درون فایل اکسل در بانک اطلاعاتی SQL
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 01 اردیبهشت 1387, 11:44 صبح
  3. تبدیل فایل اکسل به بانک اطلاعات در دلفی
    نوشته شده توسط davod55 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 08 خرداد 1384, 02:10 صبح
  4. ذخیره محتویات فایل WORD در بانک اطلاعاتی و نمایش آن در QR
    نوشته شده توسط ramin_kh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 12:09 عصر
  5. اگر برنامه ای برای تبدیل محتویات فایل Text به بانک MDB دارید
    نوشته شده توسط vbstar در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 20:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •