نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: برای اجرای برنامه های نوشته شده به زبان جاوا با استفاده از notpad++ چه باید کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    109

    برای اجرای برنامه های نوشته شده به زبان جاوا با استفاده از notpad++ چه باید کرد؟

    سلام دوستان

    برای اجرای برنامه های نوشته شده به زبان جاوا با استفاده از notpad++ باید چکار کنم؟
    من notpad++ را نصب کردم ولی وقتی میخوام برنامم رو اجرا کنم boxی باز میشه که ازم مسیر میخواد که ازاونجایی هم که من باید فایل .txt رو اجرا کنم تابره کلاس ها رو بخونه اصلا قبول نمیکنه

    باید چکار کنم لطفا راهنمایی بفرمایید

    با سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Ehsan rashydy
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    Teh-Hes
    پست
    146

    نقل قول: برای اجرای برنامه های نوشته شده به زبان جاوا با استفاده از notpad++ چه باید کرد؟

    سورس فایلهای جاوا باید با پسوند .java باشن، نه .txt

    اول باید سورسهاتون رو کامپایل کنید بعد اونا رو اجرا کنید، با nodepadd++ فقط میتونید کدتون رو بنویسید کار دیگه ای نمیتونید کنید،

    واسه کامپایل و اجرا کردن کداتون لطفا گوگل کنید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار WebConsole
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    البرز - تهران
    پست
    30

    نقل قول: برای اجرای برنامه های نوشته شده به زبان جاوا با استفاده از notpad++ چه باید کرد؟

    درود، دوست عزیز همون طوری که آقا احسان فرمودن پسوند فایل رو از .txt به .java تغییر بدید و در cmd دستور زیر رو وارد کنید :

    javac filename.java
    java filename


    کار دستور بالا هم به این صورته که javac کامپایلر جاوا برای شما یک کلاس ایجاد میکنه به صورت filename.class بعد از اون شما با واردکردن تنها اسم فایل java filename برنامه به راحتی کامپایل میشه !

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. مجموعه برنامه‌ های نوشته شده به زبان جاوا
    نوشته شده توسط hossein71 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 103
    آخرین پست: شنبه 28 تیر 1399, 01:22 صبح
  2. آموزش: مجموعه برنامه‌های نوشته شده به زبان جاوا
    نوشته شده توسط m.a.d1992 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1392, 18:56 عصر
  3. گفتگو: efficiency - بازدهی زمان اجرا در برنامه های نوشته شده به زبان جاوا + یک مثال
    نوشته شده توسط jlover در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 09:57 صبح
  4. سایتی برای دریافت پروژه های نوشته شده با زبان c
    نوشته شده توسط p30mobile در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 08 دی 1384, 13:22 عصر
  5. اجرای برنامه های نوشته شده با دلفی 8 در کامپیوترهای دیگر
    نوشته شده توسط aminadibi در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 22 تیر 1383, 08:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •