نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

  1. #1

    Question چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    سلام خدمت دوستان بنده یه جدول دارم که آدرسه عکس توش ذخیره میشه حالا می خوام اون عکس ها رو داخل دیتا گرید نشون بدم اما به صورت افقی (Thumbnail) از دوستان کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمک کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mamadcity مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان بنده یه جدول دارم که آدرسه عکس توش ذخیره میشه حالا می خوام اون عکس ها رو داخل دیتا گرید نشون بدم اما به صورت افقی (Thumbnail) از دوستان کسی اطلاعی داره ممنون میشم کمک کنه
    می تونی از داخل تنظیماتش فاصله بین ردیف ها و ستون ها را شخص کنی.

  3. #3

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    من یه جدول دارم که داخلش آدرسه عکس توش ذخیره شده حالا می خوام اون عکسا رو نشونم بده حالا داخله هر کنترلی باشه مهم نیست دیتا گرید باشه یا لیست ویو و یا لیست باکس
    اینم ذکر کنم که با Entity framework به دیتا وصلم دوستان اگه سمپلی دارن لطفا دریغ نکنن

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار R_khaleghi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    185

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    سلام.
    چرا خود عکس ها رو ذخیره نمی کنی؟
    واسه لود کردنش که راحت تر هست.

  5. #5

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط R_khaleghi مشاهده تاپیک
    سلام.
    چرا خود عکس ها رو ذخیره نمی کنی؟
    واسه لود کردنش که راحت تر هست.
    عکس ها توسط خود برنامه آپلود میشه و آدرسش رو داخل دیتابیس ذخیره می کنه... حالا می خوام اون عکسا رو داخله یه چیزی نشون بدم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    سلام
    یه سری سورس تو CodeProject پیدا کردم که در مورد اضافه کردن عکس و رنگ به لیست یاکس و کامبو باکس هستش. ببین به کارت میاد؟

    ImageListBox
    لیست باکس رنگی
    لیست باکس با آیکن
    کامبو باکس با تصویر
    Implementing an OwnerDrawn ComboBox

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    سلام یه دیتا گرید ویو با یه ردیف بساز بعد به تعداد دلخواه ستون هایی که image اد میکنن تولید کنو ادرس عکساتو از بهشون بده به کمک کد زیر


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    DataGridViewImageColumn img = new DataGridViewImageColumn();
    Image image = Image.FromFile("Image Path");
    img.Image = image;
    dataGridView1.Columns.Add(img);
    img.HeaderText = "Image";
    img.Name = "img";

    }

  8. #8

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    اگه پست های بالا رو خونده باشید آدرس عکس ها داخله دیتا بیسه ... حالا من می خوام 5 تا ادرس آخرین عکس ها رو تو دیتا گرید و یا هر کنترله دیگه به صورت افقی نشون بده ... !

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    پست
    51

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    manzuretun ine dge
    clmn1 clmn2 clmn3 clmn4
    address1 address1 address1 address1
    mage rahe hale man javab nadad?
    ye grid view besazid ba 1 row baad ba codi ke goftam mituni collumn add koni (ofoghi mishe dge) baad nahayatan ham age khastdi az db address begirid az code dataGridView1.Row[0][collumn number] = address; estefade konid

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mamadcity مشاهده تاپیک
    و همچنان درست نشده .. دوستان خیلی واجبه کمک کنید ... این راهم که دوست مون doostl گفتن نشد ...
    سلام من کدهای دوست خودم رو امتحان کرد به درسی کار نمی کرد
    این کدها زیر رو امتحان کنید

    string fileName = Application.StartupPath + "\\Desert.jpg";
    FileInfo fileInfo = new FileInfo(fileName);

    byte[] binaryData = File.ReadAllBytes(fileName);
    MemoryStream ms = new MemoryStream(binaryData);
    Image returnImage = Image.FromStream(ms, false, true);
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = returnImage;
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].ToolTipText = fileInfo.ToString();

  11. #11

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    سلام من کدهای دوست خودم رو امتحان کرد به درسی کار نمی کرد
    این کدها زیر رو امتحان کنید

    string fileName = Application.StartupPath + "\\Desert.jpg";
    FileInfo fileInfo = new FileInfo(fileName);

    byte[] binaryData = File.ReadAllBytes(fileName);
    MemoryStream ms = new MemoryStream(binaryData);
    Image returnImage = Image.FromStream(ms, false, true);
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = returnImage;
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].ToolTipText = fileInfo.ToString();
    این کده منه ولی جواب نمیده ...!

    string[] ThreeLastItems = db.tbl_film.OrderByDescending(row => row.flm_id).Take(3).Select(row => row.flm_pic).ToArray();
    foreach (var item in ThreeLastItems)
    {
    byte[] binaryData = File.ReadAllBytes(item);
    MemoryStream ms = new MemoryStream(binaryData);
    Image returnImage = Image.FromStream(ms, false, true);
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = returnImage;
    }

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mamadcity مشاهده تاپیک
    این کده منه ولی جواب نمیده ...!

    string[] ThreeLastItems = db.tbl_film.OrderByDescending(row => row.flm_id).Take(3).Select(row => row.flm_pic).ToArray();
    foreach (var item in ThreeLastItems)
    {
    byte[] binaryData = File.ReadAllBytes(item);
    MemoryStream ms = new MemoryStream(binaryData);
    Image returnImage = Image.FromStream(ms, false, true);
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = returnImage;
    }
    سلام احتمالا ادرس درست نیست یا عکس مورد نظر در مسیر مورد نظر وجود نداره
    اگه امکانش هست جند مقدار از متغییر item رو بزارین؟

  13. #13

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    خب من داخل Foreach یه MessageBox گذاشتم مشکلی نداشت آدرسه عکس رو دونه دونه نشون میده

  14. #14

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    اگر فقط عکس قراره نمایش بدید پیشنهاد میکنم که از لیست ویو استفاده کنید . لیست ویو رو تست نکردید؟


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  15. #15

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده مشاهده تاپیک
    اگر فقط عکس قراره نمایش بدید پیشنهاد میکنم که از لیست ویو استفاده کنید . لیست ویو رو تست نکردید؟
    آره فقط می خوام عکس نمایش بدم ولی متاسفانه نمی دونم چطوری باید انجام بدم

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    آیا آدرس های ذخیره شده در بانک به شکل زیر در متغییر item ذخیره می شود؟
    C:\\Pic\\ali.jpg

  17. #17

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
    آیا آدرس های ذخیره شده در بانک به شکل زیر در متغییر item ذخیره می شود؟
    C:\\Pic\\ali.jpg
    نه به این صورت ذخیره میشه چون از طریق خوده برنامه آپلود کردم تو سایت بعد آدرس عکس رو تو دیتا بیس ذخیره می کنم ...!
    Untitled.png

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

                System.Net.WebClient myWebClient = new System.Net.WebClient();
    byte[] binaryData = myWebClient.DownloadData("http://mhsmity.persiangig.com/mcatalog/Root/Heder2.jpg");
    MemoryStream ms = new MemoryStream(binaryData);
    Image returnImage = Image.FromStream(ms, false, true);
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = returnImage;

  19. #19

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mhsmity مشاهده تاپیک
                System.Net.WebClient myWebClient = new System.Net.WebClient();
    byte[] binaryData = myWebClient.DownloadData("http://mhsmity.persiangig.com/mcatalog/Root/Heder2.jpg");
    MemoryStream ms = new MemoryStream(binaryData);
    Image returnImage = Image.FromStream(ms, false, true);
    dataGridView1.Rows[0].Cells[0].Value = returnImage;
    یه توضیحی میدی درباره این کد من گذاشتمش تو حلقه Foreach ولی جواب نداد ..

  20. #20

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    به نظر بنده استفاده از لیست ویو خیلی ساده تره . شما باید یک لیست ویو بزارید و یک کنترل که فک میکنم imagelist . الان اسمش رو درست نمیدونم . شما میتونی توی این ایمیج لیست تمامی عکس ها رو add کنی و نهایتا اون رو به لیست ویو مرتبط کنی. بعد لیست ویو عکس ها رو برای شما نشون میده.
    بنده خودم چند سال پیش از این موضوع استفاده کرده بودم
    اگر به نتیجه نرسیدید بفرمایید کدهاش رو براتون بزارم
    موفق و پیروز باشید


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار mhsmity
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    استان يزد
    سن
    36
    پست
    671

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط mamadcity مشاهده تاپیک
    یه توضیحی میدی درباره این کد من گذاشتمش تو حلقه Foreach ولی جواب نداد ..
    خوب باید تصویر مربوطه از سرور دانلود بشه و بعد به مجموعه ای از بایت ها تبدیل بشه.

  22. #22

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده مشاهده تاپیک
    به نظر بنده استفاده از لیست ویو خیلی ساده تره . شما باید یک لیست ویو بزارید و یک کنترل که فک میکنم imagelist . الان اسمش رو درست نمیدونم . شما میتونی توی این ایمیج لیست تمامی عکس ها رو add کنی و نهایتا اون رو به لیست ویو مرتبط کنی. بعد لیست ویو عکس ها رو برای شما نشون میده.
    بنده خودم چند سال پیش از این موضوع استفاده کرده بودم
    اگر به نتیجه نرسیدید بفرمایید کدهاش رو براتون بزارم
    موفق و پیروز باشید
    ابتدا خواستم از همین راهی که شما گفتید برم ولی متاسفانه هرچی سرچ کردم به نتیجه نرسدم ...!
    اگه کد بزارید ممنون میشم ...!

  23. #23

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده مشاهده تاپیک
    به نظر بنده استفاده از لیست ویو خیلی ساده تره . شما باید یک لیست ویو بزارید و یک کنترل که فک میکنم imagelist . الان اسمش رو درست نمیدونم . شما میتونی توی این ایمیج لیست تمامی عکس ها رو add کنی و نهایتا اون رو به لیست ویو مرتبط کنی. بعد لیست ویو عکس ها رو برای شما نشون میده.
    بنده خودم چند سال پیش از این موضوع استفاده کرده بودم
    اگر به نتیجه نرسیدید بفرمایید کدهاش رو براتون بزارم
    موفق و پیروز باشید
    -----
    طبق گفته ی شما ابتدا باید به یک imageList از طریق کد زیر عکس اضافه کنم :
    string[] ThreeLastItems = db.tbl_film.OrderByDescending(row => row.flm_id).Take(3).Select(row => row.flm_pic).ToArray();

    بعد ImageList رو به Listview وصل کنم ... لطفا اگه میشه یه کد بزاری ممنون میشم

  24. #24

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    بله باید همین کار رو انجام بدید .
    کد رو هم براتون ارسال میکنم در اولین فرصت .


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  25. #25

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    بابت تاخیر بسیار عذرخواهم اما متاسفانه وقتم خیلی خیلی پره
    لطفا اگر ایرادی داشت بفرمایید تا حل کنم .
     var dt = new DataTable();
    var da = new OleDbDataAdapter(@"SELECT path FROM Table", con);
    da.Fill(dt);
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    Image img = Image.FromFile(dt.Rows[i]["path"].ToString());
    imageList1.Images.Add(img);
    listView1.Items.Add("", i);
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه


    استخدام برنامه نویس دات نت (Asp.net,C#‎‎‎‎,jquery,...)
    ترجیحا خراسان شمالی ، بجنورد
    به صورت پاره وقت و تمام وقت

    ارسال اطلاعات و رزومه کاری به Job@tosa.ir

  26. #26

    نقل قول: چگونگی Thumbnail کردن تصویر در دیتا گرید

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده مشاهده تاپیک
    بابت تاخیر بسیار عذرخواهم اما متاسفانه وقتم خیلی خیلی پره
    لطفا اگر ایرادی داشت بفرمایید تا حل کنم .
     var dt = new DataTable();
    var da = new OleDbDataAdapter(@"SELECT path FROM Table", con);
    da.Fill(dt);
    for (int i = 0; i < dt.Rows.Count; i++)
    {
    Image img = Image.FromFile(dt.Rows[i]["path"].ToString());
    imageList1.Images.Add(img);
    listView1.Items.Add("", i);
    }
    من آدرس سه عکس آخر که تو دیتابیس هست رو از طریق Entity Framework با کد زیر بیرون می کشم :
    string[] ThreeLastItems = db.tbl_film.OrderByDescending(row => row.flm_id).Take(3).Select(row => row.flm_pic).ToArray();


    حالا موندم اینو چطوری توی اون کدی که شما گذاشتین استفاده کنم

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 خرداد 1391, 08:18 صبح
  2. اضافه کردن سطر به دیتا گرید بایند شده
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 بهمن 1384, 15:02 عصر
  3. اضافه کردن سطر به دیتا گرید
    نوشته شده توسط M.kavyani در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 آذر 1384, 08:51 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 11:10 صبح
  5. نمایش تصویر در دیتا گرید
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 26 دی 1382, 12:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •