نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

  1. #1

    Question یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    سلام
    روزتون بخیر
    یه اسکریپت خریدم که نیاز به تغییر قسمتی از کد هست مثل فونت تمامی اطلاعات توی این فایل با پسوند phar هستش که در صورت تغییر با خطا مواجه میشم.
    مثل یه خط فاصله در فایل قرار دادم خطای زیر رو داد خط فاصله رو حذف کردم دوباره اجرا شد.
    حجم فایل حدود 40 مگابایت هستش.
    لطفا راهنمایی بفرمایید دلیل این کار چیه راهی هست برای ویرایش ؟
    مبتدی php هستم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    کسی نطری نداره ؟!

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار افشین66
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    این فایل شما با یک نرم افزار کد شده تا شما نتونید تغییرات بدید!!!! بعضی از انکودرها این قالیت را هم دارن که طوری دیکد کنند که نرم افزار فقط روی یک هاست قابل اجرا باشه !!! در واقع شما سورس نرم افزار ندارید فقط باید به همون صورت اجرا کنید یا نرم افزار از حالت کد خارج کنید که نیاز به تخصص فراوان داره ولی ممکنه !!!!!!!

  4. #4

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    کد رو پیوست کن

  5. #5

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    این فایل شما با یک نرم افزار کد شده تا شما نتونید تغییرات بدید!!!! بعضی از انکودرها این قالیت را هم دارن که طوری دیکد کنند که نرم افزار فقط روی یک هاست قابل اجرا باشه !!! در واقع شما سورس نرم افزار ندارید فقط باید به همون صورت اجرا کنید یا نرم افزار از حالت کد خارج کنید که نیاز به تخصص فراوان داره ولی ممکنه !!!!!!!
    سلام ممنونم از راهنماییتون آقا افشین یه راهی برای سفارشی کردن اسکریپت وجود داره... این اسکریپت هم فقط روی بعضی دامین ها نصب میشه به خاطر سو استفاده... من خیلی هزینه کردم توی ایــــن قسمت فکر کنم روش هایی برای تغییر خصوصیاتش هست اما من نفهمیدم از کجا باید شروع کنم و ک ها رو کجا وارد کنم لطفا یه نگاهی کنید جبران میکنم


    کد رو پیوست کن
    بفرما آقا مهدی اینم لینک دانلود فایل | لطفا اگه میشه شما هم لینک بالا رو یه نگاهی کنید ببینید میفهمید باید چجور و د ها رو کجا وارد کرد بهم اطلاع بدید من تخصص PHP ندارم مرسییییی

  6. #6

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    آقا طبق چیزی که من فهمیدم این کد شما توسط هیچ برنامه ای کد نشده
    و این کد یه کد معمولی هست ولی فشرده
    فایل های phar یه نوع فایل هستن که چندین فایل رو در خودشون جا میدن مثل فایل های فشرده زیپ
    که باید اونا رو استخراج کنید و بعد از ادیت مجددا پک کنید

  7. #7

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    آقا طبق چیزی که من فهمیدم این کد شما توسط هیچ برنامه ای کد نشده
    و این کد یه کد معمولی هست ولی فشرده
    فایل های phar یه نوع فایل هستن که چندین فایل رو در خودشون جا میدن مثل فایل های فشرده زیپ
    که باید اونا رو استخراج کنید و بعد از ادیت مجددا پک -کنید
    سلام آقا مهدی بله دقیقا همینطوره فایل های phar فایل های فشرده هستند که فایل هایی نظیر php و غیره رو در خود جای داده...
    میشه خواهش کنم اگه در زبان مشکل نداید از سایت راهنمایی پیدا کنید بتونم فایل ها رو استخراج کنم...
    ممنونت میشم بخدا مجبورم انشاا...جبران میکنم مرسی از لطفت

  8. #8

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    آقا طبق چیزی که من فهمیدم این کد شما توسط هیچ برنامه ای کد نشده
    و این کد یه کد معمولی هست ولی فشرده
    فایل های phar یه نوع فایل هستن که چندین فایل رو در خودشون جا میدن مثل فایل های فشرده زیپ
    که باید اونا رو استخراج کنید و بعد از ادیت مجددا پک -کنید
    سلام آقا مهدی بله دقیقا همینطوره فایل های phar فایل های فشرده هستند که فایل هایی نظیر php و غیره رو در خود جای داده...
    میشه خواهش کنم اگه در زبان مشکل نداید از سایت راهنمایی پیدا کنید بتونم فایل ها رو استخراج کنم...
    ممنونت میشم بخدا مجبورم انشاا...جبران میکنم مرسی از لطفت

  9. #9

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    از این کد میتونید استفاده کنید

    <?php
    try {
    $phar = new Phar('myphar.phar');
    $phar->extractTo('/full/path'); // extract all files
    $phar->extractTo('/another/path', 'file.txt'); // extract only file.txt
    $phar->extractTo('/this/path',
    array('file1.txt', 'file2.txt')); // extract 2 files only
    $phar->extractTo('/third/path', null, true); // extract all files, and overwrite
    } catch (Exception $e) {
    // handle errors
    }
    ?>

  10. #10

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    سلام آقا مهدی این کد رو کجا وارد کنم به چه شکل اجراش کنم میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدید؟

  11. #11

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    یه پوشه ایجاد کن. داخلش یه فایل php درست کن و کدی که مهدی داده رو توش پیست کن.
    فایل های phar رو هم که می خوای دیکد کنی رو بریز داخل همین پوشه.
    در آخر هم کافی اسم فایل phar مورد نظر رو جایگزین به جای myphar.phar در داخل کد بکنی.
    آخرین ویرایش به وسیله snhasani : شنبه 23 شهریور 1392 در 21:24 عصر

  12. #12

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    نقل قول نوشته شده توسط snhasani مشاهده تاپیک
    یه پوشه ایجاد کن. داخلش یه فایل php درست کن و کدی که مهدی داده رو توش پیست کن.
    فایل های phar رو هم که می خوای دیکد کنی رو بریز داخل همین پوشه.
    در آخر هم کافی اسم فایل phar مورد نظر رو جایگزین به جای myphar.phar در داخل کد.
    آره این درسته

  13. #13

    نقل قول: یک لحظه این تصویر رو ببینید : چرا به این صورت کد شده است و در صورت ویرایش اسکریپت خطا میده

    اوووووووووووووووو اکسترکت شد !!!! عالی بود پسر مرسی
    چطور برش گردونم؟ با چه کدی؟ امیدوارم بعد از extrac خطا نده مرسیییییییی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •