نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: MSAgent در WinForm

  1. #1

    MSAgent در WinForm

    کسی می‏دونه چطوری میشه ازش تو #C استفاده کرد؟ NET.ی باشه از ActiveX بهتره.




  2. #2
    با سلام
    این یه مثاله البته با وبی خودتون زحمت تبدیل رو بکشید
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=39605

  3. #3
    با تشکر از دوست خوبم.

  4. #4
    یکی دیگه هم اینجا گذاشتم با قابلیت تشخیص صدا :
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=41878

  5. #5
    ممنون آقا. کامل راه افتادم.

تاپیک های مشابه

  1. MsAgent
    نوشته شده توسط me_saem در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 23
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1396, 15:09 عصر
  2. نمایش فایل های PDF در WinForm
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 14 تیر 1384, 14:20 عصر
  3. تبدیل WinForm به WebForm
    نوشته شده توسط M.GhanaatPisheh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 21 فروردین 1384, 16:07 عصر
  4. فرق اساسی بین برنامه های WinForm .Net و VCL App .Net ؟
    نوشته شده توسط saeed_82 در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1383, 16:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •