نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

  1. #1

    نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    سلام
    من دو تا جدول در بانک دارم که با کلید خارجی بهم وصل اند
    جدول پدر و فرزندان
    من موقع درج id جدول پدر رو می گیرم و در جدول فرزند به عنوان کلید خارجی درج می کنم حالا هر پدری ممکنه چندتا فرزند داشته باشه که این طوری در جدول فرزند مثلا سه سطر ایدی جدول پدر وجود داره

    حالا نمی دونم برا ویرایش چطور اطلاعات جدول فرزند که شامل مثلا سه سطر هست رو در تکس باکس های مربوطه بیارم؟
    خواهش می کنم
    کمکم کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    به نظر من طراحی شما اشتباه هست.
    اگه من باشم میام یک جدول رو برای ثبت افراد در نظر می گیرم حالا این افراد می خوان پدر باشن یا فرزند یا همسر .
    بعد یک جدول دیگه در نظر می گیرم و در اونجا روابط رو معین می کنم مثلا میگم این ای دی مربوط به این ای دی هست و در ستون دیگه نسبت رو معین می کنم

    یه چیز دیگه ای که هست شما دارید با کدوم روش به دیتابیس وصل میشید ؟ ado.net- ef , ...

  3. #3

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    با ado.net
    ببینید من جدول والد دارم و فرزند
    کلید اصلی والد کلید خارجی جدول فرزند هست
    حالا میخوام در سه ردیف تکس باکس اطلاعات سه ردیف جدول فرزند رو بیارم
    یعنی اول در جدول والد سلکت زدم ایدی رو گرفتم بعد در جدول فرزند سلکت زدم id ای که برار این id هست رو گرفتم که مثلا شده سه تا
    حالا موندم چطوری سه تا ردیف رو لود کنم در تکس ها
    وقتی اینو بنویسم
    dr = com.ExecuteReader();
    while (dr.Read())
    این اخرین سطر رو در تکس ها میاره(در هر سه ردیف اخرین سطر میاد)
    چکار کنم؟
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    دوست عزیز شما باید نتیجه ی سلکت رو در یه دیتا تیبل بریزی
    بعد هر کاری با اون دیتا تیبل می تونی انجام بدی

  5. #5

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    تو رو خدا اگه راه داره یه نمونه بدید...
    ممنون میشم

  6. #6

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    سلام
    ممنون
    حل شد
    اما یه مشکل دیگه هر چی دستور اپدیت رو می نویسم اپدیت نمیشه هیچ باگی هم ندارم
    این کدمه
    string str = "Data Source=.;Initial Catalog=test;Integrated Security=True";
    SqlConnection con = new SqlConnection(str);
    con.Open();

    string sql = "update users set fname ='" + txtfnam.Text + "',lname='" + txtlnam.Text + "'";
    SqlCommand com = new SqlCommand(sql, con);
    com.Connection = con;
    com.ExecuteNonQuery();

    con.Close();

    چکار کنم؟؟؟
    خواهش می کنم یکی بگه..

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    com.Connection = con;
    این دستور اضافیه
    آیا خطایی می ده یا نه ؟
    بهتون توصیه می کنم که از پارامترها برای فرستادن مقادیر استفاده کنید و اگه وقت دارید برید سمت ef

  8. #8

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    نه خطا ندارم
    ببینید اصلا انگار نه انگار که من داده ها رو تغییر میدم توی برک پوینت همون مقادیر قبلی رو نشون میده
    ؟؟؟؟
    بلد نیستم نمونه ندارید؟
    ممنون

  9. #9

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    دستورو تو sqlmanager تست كردي؟

  10. #10

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    اره خطا نداره
    ولی اپدیتی نمیشه
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    کمک

  11. #11

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    خب پس مشكل تو جداول و ديتابيس و ........ هست

  12. #12

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    نه چک کردم بانک مشکل نداره
    مشکل اینه که مقادیر قبلی در تکس باکس ها می مونه و مقادیر جدید نمیاد که اپدیت بشه(از طریق برک پوینت دیدم)
    ؟؟؟؟
    ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: نحوه لود اطلاعات از دو جدول توسط id

    سلام یک نمونه کد:
    اول مقداری که میخواهید ویرایش کنید را درون تکست مورد نظر میرزید :
      private void dgv_madrak_MouseUp(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    // txt_madrak baraye neshandadan Meghdar khane name_madrak Dar an , mydata1 for bakhsh edit and update
    txt_madrak.Text = dgv_madrak.CurrentRow.Cells["name_madrak"].Value.ToString();
    mydata1 = dgv_madrak[0, dgv_madrak.CurrentRow.Index].Value.ToString();
    }


    عمل بروز رسانی:
        private void btn_madrak_edit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    // edit and update dgv madrak_tahsili

    SqlConnection con = new SqlConnection(connectionString:mycon);
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.CommandText = "UPDATE madrak_tahsili SET name_madrak=@name_madrak where id_madrak_tahsili='" + mydata1 + "'";
    com.Parameters.AddWithValue("@name_madrak", txt_madrak.Text);
    com.Connection = con;
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    refresh_dgv_madrak();
    }

    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه انتقال اطلاعات یک جدول از دیتابیس به جدول مشابه در دیتابیس دیگر توسط دستور INSERT INTO ??
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 28 اردیبهشت 1394, 21:25 عصر
  2. پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 15 دی 1391, 20:25 عصر
  3. نحوه ورود اطلاعات نسبی در جدول
    نوشته شده توسط mma_ok در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اسفند 1389, 15:27 عصر
  4. سوال: مشکل در لود اطلاعات جدول در DataGridView
    نوشته شده توسط mahdi_7610 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1388, 13:19 عصر
  5. سوال: نحوه جستجو اطلاعات توسط فرم و نمايش در همان فرم
    نوشته شده توسط iranpour در بخش Access
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1387, 15:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •