نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تفاوت con.closecon.dispose چسیت؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Kurdia
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    136

    Question تفاوت con.closecon.dispose چسیت؟

    تفاوت دو دستور


    con.close();
    //---------------------
    con.Dispose();

    چیست
    و چه موقع باید استفاده بشه(چهار عمل اصلی Insert, Delete, Update, Select)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: تفاوت con.closecon.dispose چسیت؟

    شما هنگامی که close استفاده میکنید یعنی میخواید ارتباط اصلی خودتون با بانک رو ببندید دیگه اعمالی سمت کانکشن شما صورت نمیگیره. اما متد dispose که رابط شما با gc هست در واقع میگه که کل آبجکت کانکشن رو نابود کنید و از بین ببیرید.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: تفاوت con.closecon.dispose چسیت؟

    ولی این dispose چرا به خوبی جواب نمیده؟؟!شما مثلا یه sqlcommand رو اضافه کنید و در آخر کار اون رو disposeکنید حالااگر رو پروژه کلیک راست و ران کد آنالیز رو بزنین تو قسمت هشدار ها پیام میده که
    "Warning 1 CA2000 : Microsoft.Reliability : In method 'frmadduser.btnDelete_Click(object, EventArgs)', call System.IDisposable.Dispose on object 'cmd' before all references to it are out of scope.
    "
    کدهم اینه
       SqlCommand cmd=new SqlCommand("DELETEuser",connection);
    string username = dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("@username", username);
    connection.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    connection.Close();
    cmd.Dispose();
    frmadduser_Load(null, null);
    MessageBox.Show("حذف شد");

    ولی اگر از بلاک using استفاده بشه این مشکل دیگه نیست که اونهم یه سری ضعف داره!!!!!!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Kurdia
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    136

    نقل قول: تفاوت con.closecon.dispose چسیت؟

    نقل قول نوشته شده توسط parvizwpf مشاهده تاپیک
    شما هنگامی که close استفاده میکنید یعنی میخواید ارتباط اصلی خودتون با بانک رو ببندید دیگه اعمالی سمت کانکشن شما صورت نمیگیره. اما متد dispose که رابط شما با gc هست در واقع میگه که کل آبجکت کانکشن رو نابود کنید و از بین ببیرید.
    پس چطور استفاده کنیم
    مثلا در انتهای کد ذخیره بگیم



    con.close();
    //----------و یا------
    con.Dispose();


تاپیک های مشابه

  1. تفاوت COM ,DCOM,COM+,COMSERVER
    نوشته شده توسط N_D در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 دی 1389, 09:28 صبح
  2. تفاوت sqlserver ‌و mysql
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 بهمن 1384, 00:10 صبح
  3. Dispose()
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مهر 1382, 11:42 صبح
  4. تفاوت بین insert و insert into
    نوشته شده توسط tazekar در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 20:49 عصر
  5. تفاوت vb6 و vb.net
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1382, 15:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •