نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پخش صدا

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    شمال
    پست
    16

    پخش صدا

    سلام
    چطور میشه تو سی شارپ صدایی به غیر از صداهایی با فرمت wav رو اجرا کرد؟
    من این کد رو نوشتم ولی فقط فرمت های wav مربوط به ویندوز رو اجرا میکنه حتی فرمت های wav که مربوط به صداهایی غیر از صداهای ویندوز هستن رو هم رو اجرا نمیکنه




    SoundPlayer sp = new SoundPlayer();
    sp.SoundLocation = "C:\\Windows\\Media\\Speech Sleep.wav";

    sp.Play();


    آخرین ویرایش به وسیله a-t-e-f-e-h : چهارشنبه 20 شهریور 1392 در 19:37 عصر

  2. #2

    نقل قول: پخش صدا

    می توانید از WMP استفاده کنید.
    ابتدا کامپوننت Windows Media Player را به برنامه اضافه کنید.
    سپس در Form_Load کد زیر را بنویسید:
                axWindowsMediaPlayer1.currentPlaylist.appendItem(a  xWindowsMediaPlayer1.newMedia("MediaFilePath"));
    axWindowsMediaPlayer1.Ctlcontrols.play();

    می توانید برای پنهان کردن این کنترل Visible آن را برابرFalse قرار دهید.

  3. #3

    نقل قول: پخش صدا

    درضمن کدی که شما گذاشته اید:
                SoundPlayer snd = new SoundPlayer(@"C:\Windows\Media\Windows Error.wav");
    snd.Play();

    فقط برای فایل های صوتی از نوعPCM یعنی صداهای مربوط به سیستم کار می کند.

  4. #4

    نقل قول: پخش صدا

    شما میتونید از naudio استفاده کنید امکانات بی نظیزی در اختیارتون میزاره:
    http://naudio.codeplex.com/

تاپیک های مشابه

  1. کم و زیاد کردن سرعن پخش صدا از طریق دلفی!
    نوشته شده توسط yaas135 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 11 اسفند 1387, 11:12 صبح
  2. پخش صدا
    نوشته شده توسط barkhordar در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1384, 11:23 صبح
  3. ضبط و پخش صدا
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1383, 18:34 عصر
  4. پخش صدا
    نوشته شده توسط gh_fereydonpoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 01 فروردین 1383, 18:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •