نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: " ارسال اطلاعات به ایمیل اما تاپیکی متفاوت "

  1. #1

    " ارسال اطلاعات به ایمیل اما تاپیکی متفاوت "

    سلام دوستان
    من می خوام طبق تصویر زیر اطلاعات به ایمیلم ارسال شه توی اینترنت اصلا همچین چیزی پیدا نکردم اما سایت هایی مثل 20TOOLS این امکان رو می دن اما نمی دونم چطوری...
    لطفا کمکم کنید.


    ابدتا اطلاعات ارسال در صورت ارسال یکی از جواب ها نمایش داده شه و همچین جدولی به ایمیلم ارسال شه

    سایتم هم اینه

    TINY.cc/iamdaniel


    yon.ir/iamdaniel

    اگه کمک کنین خیلی ازتون ممنون میشم
    " این موضوع هم در تالار PHP و هم در تالار طراحی وب مطرح کردم "

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: " ارسال اطلاعات به ایمیل اما تاپیکی متفاوت "

    خوب مشکل کجاست؟ به راحتی شما میتونید با تابع mail() ایمیل ارسال کنید:
    mail(to,subject,message,headers,parameters)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: " ارسال اطلاعات به ایمیل اما تاپیکی متفاوت "

    با شرط میتوانید بررسی کنید شرایط را و طبق اون پیغامی مناسب به کاربر نشان بدهید , در مورد ارسال کدهای HTML به همراه EMAIL را جستحو بفرمایید
    http://stackoverflow.com/questions/3058897/sending-html-email-from-php

  4. #4

    نقل قول: " ارسال اطلاعات به ایمیل اما تاپیکی متفاوت "

    دوستان مشکل اینجاست که من با PHP کار نکردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: " ارسال اطلاعات به ایمیل اما تاپیکی متفاوت "

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    دوستان مشکل اینجاست که من با PHP کار نکردم
    اگر فقط می خواهید مشکلتان در این زمینه حل شود و مشکلتان همین است که فقط بتوانید ایمیل به همراه کد HTML بزنید , مشکلی نیست کدش موجود است و قابل حل است , اما اگر با نوشتن این قسمت برای شما کلی سئوال به وجود می آید و کلی قسمت های ان هم باید دولوپ شود و .... توصیه میکنم PHP را برای راحتی خودتان فرا بگیرید
    http://forum.wp-parsi.com/topic/10721-fake-mail/

  6. #6

    نقل قول: " ارسال اطلاعات به ایمیل اما تاپیکی متفاوت "

    علی جان من می خوام اکشن در همین صفحه ای باشه که فرم ارسال میشه ن رفرش بشه نه منتفل همون جا جواب رو بگه که ارسال شد یا نه که وقتی ارسال شد دایو مثلا مثبت و در غیر اینصورت دایوی دیگه . "با ساختار php آشنایی دارم و تقریبا دست و پا شکسته می تونم به پایگاه وصل شم ولی در رابطه با ارسال به ایمیل نه

    <?php ?>

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار افشین66
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: " ارسال اطلاعات به ایمیل اما تاپیکی متفاوت "

    نقل قول نوشته شده توسط دانیال دزفولی نژاد مشاهده تاپیک
    علی جان من می خوام اکشن در همین صفحه ای باشه که فرم ارسال میشه ن رفرش بشه نه منتفل همون جا جواب رو بگه که ارسال شد یا نه که وقتی ارسال شد دایو مثلا مثبت و در غیر اینصورت دایوی دیگه . "با ساختار php آشنایی دارم و تقریبا دست و پا شکسته می تونم به پایگاه وصل شم ولی در رابطه با ارسال به ایمیل نه

    <?php ?>
    بلاخره اطلاعات شما برای پردازش باید یکجایی فرستاده بشه!!!! منظور شما فکر کنم ajax باشه به تالار ajax مراجعه کن تا ببینی چجور با ایجکس اطلاعات سند میشه بعد کد مربوط به ایمیل زدن با php یکم دنبالش بگردد.
    یک نمونه ساده هم اینجا هست ازش استفاده کن

    http://teachingyou.net/tutorials/contact.html

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات به ایمیل
    نوشته شده توسط xrezax در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 09 شهریور 1392, 15:53 عصر
  2. درست کردن فرم و پر کردن اطلاعات فرم و ارسال اطلاعات به ایمیل
    نوشته شده توسط mahdi-fathi در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1391, 14:23 عصر
  3. فرم ارسال اطلاعات برای ایمیل یا ذخیره
    نوشته شده توسط proreza در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1391, 00:48 صبح
  4. ارسال اطلاعات به ایمیل
    نوشته شده توسط jgh1990 در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 12 فروردین 1391, 14:07 عصر
  5. ارسال اطلاعات به ایمیل
    نوشته شده توسط jgh1990 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 11 فروردین 1391, 11:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •