نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر آدرس دهی پست ها

  1. #1

    تغییر آدرس دهی پست ها

    با سلام من یه سیستم خیلی ساد نوشتم ولی متسفانه الان نمی تونم آدرس دهی پست ها رو تغییر بدم الان برای رفتن به ادامه پس ها باید از ای دی استفاده بشه به این شکل http://localhost/index.php?newsID=1
    ولی الان می خوام از عنوان به عنوان آدرس استفاده کنه مانند http://localhost/index.php?title=tools
    ممنون میشم دوستان کمک کن

    <?php
    include "admin/config.php";
    if ( isset($_GET['newsID']) )
    {
    $SQL = "SELECT * FROM `news` WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1";
    mysql_query ("UPDATE `news` SET visits=visits+1 WHERE `id` = '".intval($_GET['newsID'])."' LIMIT 1");
    }
    else
    {
    $SQL = "SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` DESC";
    }
    $Query = mysql_query ($SQL);
    while ( $row_rsNews = mysql_fetch_array($Query) ) {
    ?>
    <div align="center">
    <table border="0" width="500" cellpadding="0" dir="rtl" class="newsbody">
    <tr>
    <td align="right" id="newstitle"><b><a href="index.php?newsID=<?php echo $row_rsNews['id']; ?>" title="لینک مستقیم">[+]</a> <?php echo $row_rsNews['title']; ?></b></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="right" dir="rtl"><?php echo nl2br($row_rsNews['content']); ?></td>
    </tr>
    <tr>
    <td align="left"><?php echo date("Y/n/d", $row_rsNews['date']) ?> | بازدیدها: <?php echo $row_rsNews['visits']; ?></td>
    </tr>
    </table>
    </div>
    <?php } ?>
    آخرین ویرایش به وسیله aminfa2 : پنج شنبه 21 شهریور 1392 در 10:03 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار افشین66
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    74

    نقل قول: تغییر آدرس دهی پست ها

    اولا title هم باید مثل id یکتا باشه بعد . از این استفاده کن


    <?php

    include "admin/config.php";
    if ( isset($_GET['title']) )
    {
    $SQL = "SELECT * FROM `news` WHERE `title` = '".intval($_GET['title'])."' LIMIT 1";
    mysql_query ("UPDATE `news` SET visits=visits+1 WHERE `title` = '".intval($_GET['title'])."' LIMIT 1");
    }
    else
    {
    $SQL = "SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` DESC";
    }
    $Query = mysql_query ($SQL);
    while ( $row_rsNews = mysql_fetch_array($Query) ) {
    ?>

  3. #3

    نقل قول: تغییر آدرس دهی پست ها

    نقل قول نوشته شده توسط افشین66 مشاهده تاپیک
    اولا title هم باید مثل id یکتا باشه بعد . از این استفاده کن


    <?php

    include "admin/config.php";
    if ( isset($_GET['title']) )
    {
    $SQL = "SELECT * FROM `news` WHERE `title` = '".intval($_GET['title'])."' LIMIT 1";
    mysql_query ("UPDATE `news` SET visits=visits+1 WHERE `title` = '".intval($_GET['title'])."' LIMIT 1");
    }
    else
    {
    $SQL = "SELECT * FROM `news` ORDER BY `id` DESC";
    }
    $Query = mysql_query ($SQL);
    while ( $row_rsNews = mysql_fetch_array($Query) ) {
    ?>
    ممنون از کمک تون ولی متسفانه فقط پست های که عنوانشون عداد هست رو نشون میده http://localhost/index.php?title=99999

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تغییر آدرس دهی بانک از DNS به مسیر Debug
    نوشته شده توسط saeed 444 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1391, 20:54 عصر
  2. سوال: تغییر آدرس دهی پروفایل از id به name
    نوشته شده توسط c1m2s3 در بخش PHP
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1390, 12:16 عصر
  3. آدرس دهی در unix
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 26 مهر 1382, 16:51 عصر
  4. آدرس دهی عکس
    نوشته شده توسط shahabedeen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 مرداد 1382, 11:12 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •