نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: راهنمایی در Gridview

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    Question راهنمایی در Gridview

    سلام دوستان

    میشه گرید را توی یه حلقه گذاشت و هر بار یه سطر اون رو پر کرد ؟

    IDRow = DGV5.Rows.Count;
    for (int i = 0; i < IDRow; i++)
    {
    data.Type_Doc = DGV5.Rows[i].Cells[0].Value.ToString();
    data.Num_Doc = DGV5.Rows[i].Cells[1].Value.ToString();
    data.Date_Doc = DGV5.Rows[i].Cells[2].Value.ToString();
    data.Code_Anbar = DGV5.Rows[i].Cells[3].Value.ToString();
    data.Code_Station = DGV5.Rows[i].Cells[4].Value.ToString();
    data.Iran_Code = DGV5.Rows[i].Cells[5].Value.ToString();
    data.Vahed_Sanjesh = DGV5.Rows[i].Cells[6].Value.ToString();
    data.Name_Moshtari = DGV5.Rows[i].Cells[7].Value.ToString();
    data.Count = DGV5.Rows[i].Cells[8].Value.ToString();
    dataGridView1[i, dataGridView1.CurrentRow.Index].Value= data.Rpt_Packinglist();
    }


    همچین کدی نوشتم ولی وقتی میخواد گرید را پر کنه خطا میده.

    در واقع من 2تا گرید تو برنامه ام دارم میخوام اطلاعات هر سطر گرید بالایی را بگیرم و بریزم تو متغیر و در گرید پایینی اون اطلاعات رو که تو متغیر ریختم را ، ورودی یک پروسیجر بگذارم و خروجی پروسیجر را در گرید پایینی نمایش دهم.

    لطفا راهنمایی کنید...

    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: راهنمایی در Gridview

    شما باید مقادیر گرید بالایی رو هر سطر رو که میخواین انتقال بدین بصورت آرایه در بیارین و با متد add اونو بریزین داخل گرید پایینی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار صباح فتحی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    سنندج
    سن
    33
    پست
    661

    نقل قول: راهنمایی در Gridview

    خطاش چیه خب

  4. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: راهنمایی در Gridview

    خطاش اینجاست که میگه object refrence اشتباه یا اینکه فقط 1 سطر را پر میکنه و سط بعدی را خالی و ...

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: راهنمایی در Gridview

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    شما باید مقادیر گرید بالایی رو هر سطر رو که میخواین انتقال بدین بصورت آرایه در بیارین و با متد add اونو بریزین داخل گرید پایینی
    میشه در مورد ارایه بیشتر توضیح بدید؟

    ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: راهنمایی در Gridview

    نقل قول نوشته شده توسط nina_rahmani مشاهده تاپیک
    میشه در مورد ارایه بیشتر توضیح بدید؟

    ممنون میشم
    string[] row =
    {txtName.text,txtfamily,text
    };
    dataGridView1.Rows.Add(row);

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: راهنمایی در Gridview

    نقل قول نوشته شده توسط amir200h مشاهده تاپیک
    string[] row =
    {txtName.text,txtfamily,text
    };
    dataGridView1.Rows.Add(row);
    میدونید تو برنامه من 2تا گرید وجود داره گرید بالایی یه سری کد توش هست حالا میخوام این کدها را ببرم تو یه sp که ساختم و اسم های معادلشون را در گرید پایین بیارم

    کدی که نوشتم فقط یه سطر رو اینجوری میکنه

    Capture01.PNG


    if (St == 3)
    {
    MessageBox.Show("لطفاً ابتدا فایل پکینگ را انتخاب کنید");
    }
    else
    {
    StreamReader sr = newStreamReader(txtfile.Text);
    string allchar = sr.ReadToEnd();
    sr.Close();
    BLL.
    CL_Paking data = new BLL.CL_Paking();
    string[] records = allchar.Split('\n');
    for (int i = 0; i < records.Length; i++)
    {
    string[] field = records[i].Split(',');
    data.Type_Doc = field[0];
    data.Num_Doc = field[1];
    data.Date_Doc = field[2];
    data.Code_Anbar = field[3];
    data.Code_Station = field[4];
    data.Iran_Code = field[5];
    //payan tashkis
    data.Count = int.Parse(field[6]);
    data.Vahed_Sanjesh = field[7];
    data.Name_Moshtari = field[8];
    dataGridView1.DataSource = data.Rpt_Packinglist();

    dt_factorItems.Rows.Add(data.Type_Doc, data.Num_Doc, data.Date_Doc, data.Code_Anbar, data.Code_Station, data.Iran_Code, data.Count, data.Vahed_Sanjesh, data.Name_Moshtari);

    }
    data.Sabt_Packinglist();
    MessageBox.Show("با موفقیت ثبت شد");

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    نقل قول: راهنمایی در Gridview

    توجه داشته باشید خطلای رفرنس وجود نداشتن اطلاعات یا سطر یا ستون است

    دستورات شما درسته فقط به خالی اشاره میکنه یعنی گرید 1 سطر داره شما بیشتر از یک سطر انجام میدید

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    22

    نقل قول: راهنمایی در Gridview

    نقل قول نوشته شده توسط omidamiry مشاهده تاپیک
    توجه داشته باشید خطلای رفرنس وجود نداشتن اطلاعات یا سطر یا ستون است

    دستورات شما درسته فقط به خالی اشاره میکنه یعنی گرید 1 سطر داره شما بیشتر از یک سطر انجام میدید
    دوست عزیز
    خطای برنامه من تو dataGridView1.DataSource = data.Rpt_Packinglist(); این خط هست چون با این دستور برای هر بار که حلقه ایجاد میشه ، میره و اطلاعات جدید را روی قبلی ها overwrite میکنه
    میخوام بدونم میشه به جای این خط چیزه دیگه ای نوشت؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    نقل قول: راهنمایی در Gridview

    دوست محترم برای پر کردن گرید چند راه وجود دارد و نمیتوان از چند راه همزمان استفاده کرد

    شما راه اولتون یعنی اولین مطلب این پست درسته از دیتا سورس استفاده نکنین

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی در مورد gridview
    نوشته شده توسط sakbari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 تیر 1395, 10:06 صبح
  2. درخواست راهنمایی در مورد select یک سطر gridview بوسیله radiobutton
    نوشته شده توسط rain123456 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1391, 13:49 عصر
  3. مبتدی: راهنمایی برای کار با GridView
    نوشته شده توسط iran2008 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 05 تیر 1391, 21:50 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 21:48 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 14:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •