نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل حذف از جدول

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    Post مشکل حذف از جدول

    سلام

    من مبتدی هستم

    اما همین سوال ابتدایی من برای من مهمه

    من کد زیر رو برای حذف زدم

    اگزکیوت میکنه و مسج باکس رو نشون میده ولی از دیتابیس من چیزی حذف نمیشه

    حتی بستم جدول رو و دوباره باز کردم

    دوباره جدول درست کردم و امتحان کردم

    اما نشد

    SqlCommand cm2 = new SqlCommand("delete from phoneBook where نام=' " + txtNameHazf.Text.Trim() + " ' ", C1);
    cm2.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("عملیات با موفقیت انجام شد", "وضعیت عملیات");

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار m_ali_gho
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    مازندران-بابل
    سن
    38
    پست
    107

    نقل قول: مشکل حذف از جدول

    سلام. وقتی دستورت بدون ارور انجام میشه پس حتما چنین نامی توی دیتا بیس وجود نداره. فقط برای آزمایش، موقتا یه select بزار با txtNameHazf.Text.Trim() ببین اصلا هیچ نتیجه ای داره؟
    چندین روش برای نوشتن کوئری های sql وجود داره. یکی از راه های آسونش میتونه
    SqlCommand cm2 = new SqlCommand("delete from phoneBook where نام=@a", C1);
    cm2.Parameters.AddWithValue("@a", txtNameHazf.Text.Trim());
    c1.open();
    cm2.ExecuteNonQuery();
    C1.Close();
    MessageBox.Show("عملیات با موفقیت انجام شد", "وضعیت عملیات");

    باشه. به شخصه هر وقت به مدل کوئری شما دستوری رو نوشتم تکست باکس رو به عنوان ستون جدول فرض کرده و ارور داده که چنین ستونی تو این جدول نداره. برای اسم ستون هم فارسی اصلا خوب نیست.

  4. #4

    نقل قول: مشکل حذف از جدول

    سلام دوست من:
    من خطوط برنامه شما را در داخل .Vs مشاهده کردم و موردی که وجود داره اینه که درست است که شما Trim تکست باکس را در نظر میگیرید ولی علامت سینگل کوتیشن شما با دابل کوتیشن آن یک فاصله دارد و این باعث میشود که به اول و آخر عبارت شما که دارای این فاصله هاست فضای خالی اضافه شده که در این صورت معنای آن متفاوت خواهد بود.مثلا" '153' با ' 153 ' در جستجو متفاوت است.

    موفق باشید.

    علم سه قدم دارد : قدم اول غرور مي آورد ، قدم دوم فروتني و خشوع مي آورد ، قدم سوم مي داند که هيچ نمي داند.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    نقل قول: مشکل حذف از جدول

    اسم ستون فارسی خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    در مشاهده در دیتا گرید ویو
    برای اینکه فارسی ببینم باید چه کنم پس؟؟؟؟؟؟؟

    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

    البته یه روش بود که نا رو تغییر میداد در گرید ویو اما یادم نیست

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    نقل قول: مشکل حذف از جدول

    m_ali_gho

    آقا اگه میشه ایمیل و شمارتو برام پیام خصوصی کن تا در صورت مشکل بتونم باهات ارتباط داشته باشم

    مثلا اس بدم بگم بیا توو یاهو تا با هم مشکل منو برطرف کنیم

    در ضمن یه توضیح فارسی از کدی که دادید میدید

    من این مدلی ننوشتم

    و باید حالا حالا ها تجربه کسب کنم

    بعد یه سوال دیگه

    حالا بخوایم بر اساس چند فیلد حذف کنیم به همین روش که نوشتید باید چه کنیم

    مثلا بر اساس نام و نام خانوادگی
    ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. مشکل حذف از ردیف از جدول
    نوشته شده توسط ghasem167 در بخش MySQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 23:06 عصر
  2. مشکل با حذف از جدول
    نوشته شده توسط amin750 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 25 آبان 1391, 21:42 عصر
  3. مشکل حذف اطلاعات در BDE
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 02:45 صبح
  4. حذف یک جدول از اکسس از طریق دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 بهمن 1382, 12:10 عصر
  5. مشکل حذف شدن pm ها و پیغامها در چند روز اخیر
    نوشته شده توسط المیرا در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1382, 21:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •